קיי אנשים!

קיי אנשים!

(כרמל..
) הבה נפצח בפנפיק טרורי.
טוב לחיות באשליות... (לאנה
) אויש, אני חייבת להפסיק לכתוב שמות של אנשים בסוגריים.... ANYWAY, היר גו´ס. אממ... אין לי רעיון. רגע. בואו סתם נזרוק משהו. בדיקה בדיקה 1, 2, 3, עובד? יופי. נמשיך. זה היה היום הראשון של השנה השנייה של רורי גילמור בצ´ילטון. היא ירדה מהאוטובוס וכבר עמדה מול הגיהנום, שנקרא בפני אנשים רבים גם צ´ילטון. היא תההתה אם גם השנה תהיה כל כך נוראה; אם פריס תמשיך להציק לה, וטריסטן ימשיך להתגרות בה. טריסטן. מה בעצם קורה איתו? היא לא דיברה איתו מאז היום עם הכרטיסים של פ.ג´ הארווי. יצא מכובד? יאללה, המשיכו. קיפ איט א טרורי!

מתן ב

New member
אני!!!

פעם ראשונה שלי בפנפיק בהמשכים כאן...
רורי, שבאמת רצתה לדעת מה קורה עם טריסטן, התקרבה אליו... טריסטן: שלום שלום לך, מרי... רורי: טריסטן, אתה כל-כך ילדותי! (אבל בפנים היא חשבה: זה מה שעושה אותו סוווווווו קיוט...) אני ווי... רציתי להגיד לך משהו... תמשיכו!!!

אוקי דוק...

"מה שרציתי להגיד לך, אממ...." רורי הססה "זה ש...." "ש.....?" טריסטן שאל. "אממ... אה, שכחת את העט שלך אצלי שנה שעברה." השיבה רורי. "תשאירי אותו אצלך" אמר טריסטן. "רוצה אולי משקה? אני הולך להביא לי במילא.." "בסדר. למה לא?" אמרה רורי. טריסטן הלך, ורורי נשארה באותו מקום. למה היא לא אמרה לו מה שהיא חשבה? היא חשבה ש..... טוב, אני מודה, זו הייתה אולי סתם מריחה.... אבל יש עוד אפשרויות..

GirlFriend

New member
שלי!

פעם ראשונה שלי גם.... היא חשבה ש....הוא רוצה להציע לה לצאת... אוף רורי אמרה לעצמה! הוא נורא נחמד וחתיך בטירוף ופריס תמות! למה?! אולי אני יגיד לו? בדיוק טריסטן חזר עם קולה.... רורי: טריסטן....אמממממ..... אני יודעת שזה עלוב אבל....לא ידעתי איך להמשיך את זה....

אמ........

"טריסטן אולי..." אמרה רורי. פתאום באה ילדה שקראו לה מרי והיא הייתה חדשה ונישקה את טריסטן. "היי הוני" אמר טריסטן. "מיט יא אין ד´ה קלאס" אמרה מרי. אחרי שהיא הלכה רורי אמרה לטריסטן בעצב : "כנראה שאני לא מרי יותר......" "כנראה שלא. מה רצית לומר לי קודם?" "אה, לא חשוב." אמרה רורי. סיבכתי ת´עניינים הא?? אל תדאגו!! אני רוצה שזה יהיה טרורי!!

ד י י ז י

New member
מי מי מי!!!

"טריסטן....אמממממ... תראה , לא ראיתי אותך כל החופש שזה הרבה זמן" היא גמגמה. "right..ו?" הוא שאל בתמימות (או לא כל כך..) "ו.. חשבתי , אולי נוכל להשלים את הזמן כשנלך.. כשנלך פעם לשתות קפה או משהו אתה יודע יש איפה שאני גרה , דיינר מצוין עם קפה ממש טוב ונוכל..." היא החלה לדבר מהר , אבל טריסטן קטע אותה "את מתכוונת לצאת לדייט?" הוא מתח אותה. "זה לא יהיה ממש דייט.." היא נסתה להסביר.. "ומה עם החבר שלך?" הוא שאל בסקרנות. טם טם טם טם.. נ.ב - מי שממשיך את זה , אל תהיו רעים לדין , הוא יכול לחזור לשיקגו או משהו.. ;)

למעלה