קייס ולילה

תודה לאורי

לאורי היקר תודה רבה על תשובתך. אבל בימינו המחשב זמין ומהיר. יוסיסי

קייס ולילה

לחברים היקרים! אתמול בשעות הצהרים שמעתי ברדיו "שמש" חלק מהאופרה או השיר קייס ולילה בביצוע של עבדוואהב וכנראה אסמהן הדיאלוג בין השרים היה מעניין מאוד ,כמו כן הלחן עם מגוון כלי נגינה מערביים המשולבים יחד בכלים המזרחיים המסורתיים. ניסיתי לחפש באינטרנט היכן ניתן לשמוע את היצירה ולא עלה בידי .אולי מי מבין החברים יוכל לעזור לי. בתודה מראש. יוסיסי

לבאחד

New member
ליוסיסי- מג'נון לילא

ליוסיסי,שלום שם השיר שאתה מחפש הוא "מג'נון לילא" ששרים אותו : עבד-אל- ווהאב ואסמהאן. ותמצא אותו באתר הבא: http://www.altarab.com-Arabic Songs- Egypt Music 'Mohammmad Abdulwahab בהצלחה

לבאחד

לבאחד יקר! תודה רבה מכל הלב. לא ידעתי שהשיר מג'נון לילה .ואני חשבתי שזה הצגה. תודה יוסיסי

אהלן עיוני

יש מאוד יפה של פריד farid el atrash , shadia - ya salam ala hoby we hobak מכיר אותו הוא נקרא יא סאלם שיר שמח כזה

יוסיסיסי

אנא מבסוטה חמדו לילה ושכ'ר אקו שמחות סועד ואיילן אנדם יום הולדת נו אתה מכיר את השיר פריד יא סלאם אל חובני אחיבק מי ששרה אותו זו שהידה ואני לתומי חשבתי שקרואים לה סעידה

פריד אלאטרש

סאנשיין יקרה כשאני קורא את מה שאת כותבת אני תמיד מחייך או צוחק זה ממש מגניב ,איך את מנסה להשתדל להתבטא בערבית ויוצא משהוא מצ'קלב (תשאלי מה זה) לפני כשבועיים הייתי בהופעה בהיכל התרבות בפתח תקוה של מה שנקרא "ערבסק " עם תזמורת נצרת והערב הוקדש לשירי פריד ואסמהאן .וכמובן רקדנית בטן. הזמר ששר את פריד אלאטרש גרם לאשתי שלא תבא אתי יותר להופעות מסוג זה. הוא שר אמנם יפה אך הביצוע של השירים היה מדכא.מדכא ( גם לאזני ) לפריד אמנם יש שירי דיכאון אבל הזמר הזה עלה על מורהו. מאידך הזמרת ששרה את אסמהאן נתנה הופעה נהדרת ומרגשת ותקנה את האכזבה מהזמר סדרת ערבסק היא סדרת קונצרטים המאורגנת ע''י מוזיאון תל אביב לאמנות והיו כבר מספר קונצרטים. ממולץ יוסיסי

יוסי רטו אקלק

סוולף 1- מה אקו בעד כמו הזמרים הגדולים של פעם מבחינת איכויות של קול, והן מבחינת סילסולים אני אישית יותר מתחברת לשיריו של עבדל חלים חפז מי שהיום שככה מזכיר לי אותו זה הזמר עומר דיאב אני מכירה עירקי אחד שנסע למצריים לקח מונית והלך לבקר בקברי הזמרים הגדולים הוא אמר לי שהוא הערכה גדולה אליהם שהוא רצה לעלות לקברם 2-מצ'קלב הדה אשכון?. נראה לי שהתכוונת לזה שהערבית מתובלנת עם סלנג, או עם השפה המצרית או לזה שקדסוי מין קילתה סלט 3- לגבי אסמהן יוסי אלפי סיפר שאמו לפני שהחזירה את נשמתה לבורא ביקשה ממנו שיביא אותה שתשיר לה והיא באה

סאנשיין

סאנשיין יקרה! מצ'ק'לב זה משהו הפוך או כמו שהגדרת סלט.או איך שאת לפעמים מבטא את המילים, יש בזה חן רב. יוסי אלפי יכול לספר סיפורים , לדעתי זה לא מציאותי הואיל ואסמהאן נפטרה בשנת 1944 ויוסי אלפי נולד בשנת 1945 אז הוא יכול להמשיך לספר סיפורים, כמובן שהוא מספר סיפורים על המעברות העליה וכו' אבל לדעתי אלה סיפורים שהוא שמע, איך יתכן שילד בגיל 5 יזכור כל כך הרבה סוואלף.? על אף האמור אני אוהב לשמוע אותו הוא מספר סיפורים מוכשר מאין כמוהו ובפרט שהוא עיראקי.מקורי. יוסיסי

למעלה