קייס בפייפאל

Vestigia

New member
קייס בפייפאל

זה היה חייב לקרות מתישהו...
מישהי דורשת את הכסף בחזרה כיוון שלטענתה לא ביצעה את הרכישה.
הקנייה בוצעה בחנותי באמצע יולי, מאוסטרליה. שלחתי לכתובת הפייפאל בדואר רשום, שהתברר כחסר משמעות לחלוטין (אין אפשרות מעקב לאחר שיצא מהארץ לאוסטרליה).

לפי המייל שקיבלתי מפייפאל - אני אמורה ליישב זאת עם הלקוחה.

מה עלי לעשות? איני מעוניינת להחזיר את הכסף (38$), בטח לאור העובדה שאת הפריט לא אקבל חזרה (ואז אפסיד פעמיים?!)

אשמח לעצה, תודה.

RolyzCreations

New member
לפי סיפורים דומים בעבר שעלו בפורום

במקרה כזה פייפאל יזכו את הלקוחה. כך שלא משנה אם את רוצה להחזיר לה או לא - פייפאל יחזרו לה מחשבונך.

בכל מקרה אין לך מה להפסיד מלנסות לדבר עם הלקוחה, רק אל תבני על זה.

Vestigia

New member
תודה על התשובה

זה מאוד מקומם, לפי זה כל אחד יכול לדרוש את כספו בטענה שלא הוא שהזמין.

RolyzCreations

New member
נכון זה מקומם, אבל יש סיכון במכירה אונליין

זה לא קורה הרבה, אבל זה קורה.
פייפאל מגינים יותר על הקונה מאשר המוכר, במיוחד אם המכירה לא היתה דרך איביי.

Vestigia

New member
תודה

לצערי חיפוש מספר המעקב באתר הדואר האוסטרלי מובלי לתשובה כי דבר הדואר אינו ניתן למעקב.

אני מנסה לפתור זאת בדרכים אחרות.

תודה רבה!

ifat36

New member
מעקב בדואר האוסטרלי

אין מעקב אונליין, אבל את יכולה לפנות לשירות לקוחות של דואר ישראל (באתר של הדואר) ולמלא טופס עם כל פרטי המשלוח.
הם עושים בירור מול הדואר באוסטרליה. אם זה התקבל, את מקבלת טופס עם חתימה של המקבל והכתובת
אם לא - מגיע לך זיכוי

יפעת

spidermanr

New member
אני הייתי..

אני הייתי מצרף לקייס צילום מסך של הרכישה שלה (חשבונית). וצילום מסך של אתר הדואר עם ההוכחה ששלחת לה את החבילה (מספר מעקב) .
ולכתוב שם כי את התייחסת לקניה הנ"ל כמו כל רכישה מהחנות שלך. ואינך רוצה להפסיד את הכסף, ואת לא חושבת שההחזר אמור להיות על חשבונך. את לא אשמה כאן בכלום.
ותחכי לתשובה של אטסי על המקרה הנ"ל.

רני

Vestigia

New member
תודה על התשובה רני

לצערי התביעה היא של חברת כרטיסי האשראי, דרך פייפאל.
לפי ההסברים שקיבלתי מפייפאל ישראל (שהיו נחמדים וניסו לעזור), ההחלטה הסופית היא של חברת כרטיסי האשראי, ואני מניחה שאין להם אינטרס לפסוק לטובתי.
כמו שרולי רשמה, זה חלק מהעסק.
אני ממתינה לתשובה מפייפאל, אני אעדכן.

אפ5

New member
לי יש ניסיון חיובי עם פייפאל

לקוחה פתחה קייס וטענה שנכנסו לה לחשבון וקנו על חשבונה פריטים (עם הכתובת הפרטית שלה כן?). שלחתי לפייפאל צילום של הדואר הרשום והפניתי אותם לאתר של USPS שם היה עדכון בנוגע לחבילה. בסוף קיבלתי את הכסף בחזרה וגם הלקוחה קיבלה כך שהם ספגו את הסכום. שווה לשלוח הוכחות לפייפאל.

למעלה