בטטטטטטטח בטטטטטטטח סיפורים......
ש שייכת New member 11/12/02 #19 ../images/Emo123.gif נחיה ונראה!!! ../images/Emo123.gif תביאי מזומן, כי לי מגיע חצי!!!
ק קרן קיימת New member 11/12/02 #20 אפילו עכשיו אני מוכנה להעלות ל-700 ואין לי ספק שאני הולכת להרוויח.
ש שייכת New member 11/12/02 #21 את הולכת להפסיד ובגדול!!! רוצה להעלות ל- 1000 ש"ח אולי??? זה סכום עגול... לייייייייייייייהיייייייייייייייי אנחנו עוד נתעשר בסוף
את הולכת להפסיד ובגדול!!! רוצה להעלות ל- 1000 ש"ח אולי??? זה סכום עגול... לייייייייייייייהיייייייייייייייי אנחנו עוד נתעשר בסוף
ק קרן קיימת New member 11/12/02 #22 אני מוכנה, אבל אצל ליהי הבעיה הב.ש.ל לא מאשר את הסכום, ניסיתי לחשוב על טובות הנאה אחרות, אבל היא מייד הזדעקה: "תשכחי מצרפתית".... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני מוכנה, אבל אצל ליהי הבעיה הב.ש.ל לא מאשר את הסכום, ניסיתי לחשוב על טובות הנאה אחרות, אבל היא מייד הזדעקה: "תשכחי מצרפתית".... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ש שייכת New member 11/12/02 #23 לייייייייייייייייייייהייייייייייי?? את מפרה הסכמים??? מאשימה את ב.ש.ל??? כדאי לך להסכים ותשכנעי גם את ב.ש.ל כי הקיייייייייייייימת הולכת להפסיד ובגדול הפעם!
לייייייייייייייייייייהייייייייייי?? את מפרה הסכמים??? מאשימה את ב.ש.ל??? כדאי לך להסכים ותשכנעי גם את ב.ש.ל כי הקיייייייייייייימת הולכת להפסיד ובגדול הפעם!
מ מקסיקני New member 11/12/02 #27 באה באבו אבויה באה זאתי.... חחחחחחח אבל מה צריך לעשות כדי שתלך? סתם חומר למחשבה חחחחחח