קייל או סטן?<
R richter New member 16/6/03 #3 אין משהו מיוחד באף אחד מהם....(אבל) אבל בגלל שקרטמן תמיד צוחק ("stupid jew" ) על קייל ועם סטן לא קורה הרבה אז אני הולך על קייל
אין משהו מיוחד באף אחד מהם....(אבל) אבל בגלל שקרטמן תמיד צוחק ("stupid jew" ) על קייל ועם סטן לא קורה הרבה אז אני הולך על קייל
R RootDown New member 16/6/03 #5 גם אני הולך על קייל כי הוא יהודי, אז יש לי העדפה אליו! אז בעיקרון אפשר להגיד שסטן הוא הכי דפוק מכל החבורה, אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו! מר.כובע או מר.עבד?
גם אני הולך על קייל כי הוא יהודי, אז יש לי העדפה אליו! אז בעיקרון אפשר להגיד שסטן הוא הכי דפוק מכל החבורה, אבל אנחנו עדיין אוהבים אותו! מר.כובע או מר.עבד?
K Kid Vicious New member 16/6/03 #9 ../images/Emo6.gifלמה אתה ממיר את זה לעברית? תגיד מיסטר האט או מיסטר סלייב... יותר נורמלי.. אחות של סטן או אח של קייל?
../images/Emo6.gifלמה אתה ממיר את זה לעברית? תגיד מיסטר האט או מיסטר סלייב... יותר נורמלי.. אחות של סטן או אח של קייל?
T The Monopoly Guy New member 17/6/03 #13 יש לי אחד: MR.Garrison או MRS.Chokesondik(מקווה שכתבתי נכון)
E elcool New member 17/6/03 #14 צ'וקסאונדיקס לוקחת בהליכה! לא כי היא יותר מצחיקה, בגלל שהילדים צוחקים עליה יותר!
K Kid Vicious New member 18/6/03 #15 הפכנו את זה למשחק?../images/Emo13.gif החזיר של קרטמן או החתולה של קרטמן?
T The Monopoly Guy New member 18/6/03 #16 קיטי! ברור! יותר חמודה, יותר משמעותית וגם היילול שלה מעצבן...
R richter New member 18/6/03 #19 *מרקלאר, וקשה להחליט מי עדיף, אבל המבקרים הופיעו הרבה הרבה יותר פעמים בסאות'-פארק מאשר המרקלארס.