קיילי US טור 2008 תכינו את הפספורטים אפרת , תכיני את חדר האורחים , אנחנו באים להתנחל
I impossible Prince New member 17/5/07 #1 קיילי US טור 2008 ../images/Emo98.gif תכינו את הפספורטים אפרת , תכיני את חדר האורחים , אנחנו באים להתנחל
קיילי US טור 2008 ../images/Emo98.gif תכינו את הפספורטים אפרת , תכיני את חדר האורחים , אנחנו באים להתנחל
א אפרת ר New member 18/5/07 #4 כל עוד זה שמועות בסייהיי אני לא מתרגשת אבל בהחלט אוספת את ימי החופש מהעבודה למקרה הצורך לגבי חדר האורחים - הסיכוי שקיילי תגיע לאיזור שיקגו לדעתי נמוך (וגם אם כן אני 40 דקות מהעיר...)
כל עוד זה שמועות בסייהיי אני לא מתרגשת אבל בהחלט אוספת את ימי החופש מהעבודה למקרה הצורך לגבי חדר האורחים - הסיכוי שקיילי תגיע לאיזור שיקגו לדעתי נמוך (וגם אם כן אני 40 דקות מהעיר...)
I impossible Prince New member 18/5/07 #5 שמעתי על זה מכמה מקורות... אני באמת מקווה שזה הולך לקרות , US טור עם הדיסק החדש שהיא כבר מקליטה אותו יובלות , הולך להיות צעד מדהים... אני מניח שנדע על זה בוודאות בכמה הימים הקרובים , אחרי שהשד יצא מהבקבוק...
שמעתי על זה מכמה מקורות... אני באמת מקווה שזה הולך לקרות , US טור עם הדיסק החדש שהיא כבר מקליטה אותו יובלות , הולך להיות צעד מדהים... אני מניח שנדע על זה בוודאות בכמה הימים הקרובים , אחרי שהשד יצא מהבקבוק...