קיילי- Showgirl

קיילי- Showgirl

שלום לכולם!!! גם אני שבתי ארצה היום בבוקר- ישר לתוך העבודה, אבל אני חייב לפנות כמה דקות כדי לדווח לכם על הצד שלי בכל הסיפור הזה שנקרא - "Kylie- Showgirl ". אז ככה: מבחינתי זה היה שבוע של עליה אנרגטית מטורפת. זה התחיל ב-2 במאי - היום שבו נחשפתי לראשונה למופע כולו (כן, כן, חוץ מאיזה 2-3 תמונות לא ראיתי ולא שמעתי כלום). רוב ההופעה פשוט עמדתי עם עור ברווז וצפיתי בהלם במופע הזה. כן, כן- זאת לא הופעה- זה מופע! מופע שלא היה מבייש כל מחזמר אחר בווסט אנד: התפאורה מדהימה, הרקדנים פשוט הור-סים (במיוחד גלן בול המוכר לכולנו מלהקת "פופ!") וכמובן קיילי- שהאיכויות הקוליות שלה שוב כבשו שיאים חדשים. וצריך באמת להיות שם כדי להבין. המופע הזה איחד ילדים בני 6 עם זקנים בני 60- קהל מגוון שעוד לא ראיתי כמותו. בכל יום האולם התמלא (18 אלף איש), וגם אם אתם לא ממש מעריצים של קיילי- סביר להניח שהייתם נהנים שם- כי בסך הכל זה מופע מרהיב מעניין ו...סקסי. ההיילייטס מבחינתי היה ה-5 במאי, שבו קרו כמה דברים חשובים: 1. השלט שיוסי ואני הכנו במלון ברגע האחרון התגלה כהצלחה מסחררת. השלט אמר: how do You say "your disco needs you" in Hebrew? בזכות השלט הזה פנו אלינו הפקת ה-DVD מאחורי הקלעים וביקשו לצלם אותנו! אפילו חתמנו על מסמך הסכמה לשימוש בתמונות בסרט הדוקומנטרי 2. הפרחים... אח ... הפרחים שאפרת קנתה לה הגיעו ליעדם בשלום: במהלך especially for you קיילי לקחה את הפרחים (ויוסי תיעד את זה בוידאו של הסלולארי שלו) 3. לקראת הסוף באיזשהו רגע של שקט צרחנו לה פה אחד we came from israel והיא פשוט הסתכלה עלינו ואמרה good! (האמת היא שזה היה קצת מביך בדיעבד)
4. ולסיום סיומת: בסוף ההופעה לא נתנו לה לרדת מהבמה ויוסי ואני זממנו לשיר לה איזה שיר. אני מודה... got to be certain היה רעיון שלי, ולמזלנו שתי הבנות המהממות שישבו שתי שורות לפנינו הצטרפו. קיילי שמעה והמשיכה לשיר איתנו וכך עשינו היסטוריה: גרמנו לה לשיר את השיר הזה באופן חד פעמי! אני מצרף תמונה שצילמתי, ואמשיך בעוד חוויות... מאוחר יותר

2

ההופעה של השישי במאי היתה כבר סיפור אחר: זה צולם לערוץ 4 הבריטי, ובאמצע ההופעה קיילי פשוט דיברה על השלט של אפרת: I saw one of the signs said something about 1987 מדובר כמובן בשלט הורוד המפורסם של אפרת שהיה בכל הופעה: I Believe in Kylie since 1987. ואז כמובן שהיא התחילה בנאום הרגיל שלה על איזו דרך היא עברה מאז ואיך היא מודה למעריצה הנאמנים (אנחנו) שהאמינו בה כל השנים האלה, וכו וכו. זהו. אפרת היתה על סף עילפון באותו שלב (זה היה אחרי especially for you נדמה לי) אז אני הפסקתי רגע לצלם את הרקדנים ולקחתי את ההזדמנות להחזיק את השלא ולהשתולל איתו לכל אורך love at first sight - ודווקא זה שודר בטלוויזיה

כפי שאתם רואים

התמונות יצאו די טובות, אבל אז השומרת הגיעה אלי וביקשה לראות אותן. היא ביקשה ממני להפסיק לצלם because it looks too professional (תודה על המחמאה!) אז אין לי הרבה- אבל מה שיש- זה בהחלט איכותי

jos20

New member
היי לכל מעריצי קיילי

היי ינירון, היה בהחלט מדהים. היה לי פשוט בלתי נתפס לפעמים שמי שעומדת מטר מאיתנו היא אחת הנשים המפורסמות והנחשקות בעולם... והיא מסתכלת לנו בעיניים וקורצת אלינו ושרה איתנו שיר שלה... כאילו היינו רק אנחנו איתה שם, בלי כל העשרות אלפים מסביב... אין ספק שהבחורה מחשמלת.

ommc

New member
יניר...

אתה היית היום בבוקר בטיסת אל על 318? כי נראה לי שראיתי אותך עם עוד מישהו.. הייתם עם חולצה אדומה וירוקה, נכון?

ommc

New member
אני הייתי משמאלכם באיסוף כבודה

אני בדיוק החזקתי CD של קיילי "giving you up" שנשרט לי קשות ואין לי מושג איך....

אההה

טוב, היינו עסוקים בתמונות ובלחפש את רוב שנעלם לנו אחרי הטיסה. לא כל כך שמנו לב מה קורה מסביב

Nadav נדב

New member
התלבושת של PYIMP היתה יכולה להיות

מושלמת אלמלא האגרטל שתקעו לה על הראש :S

למעלה