קיילי 1987

p i n g o

New member
קיילי 1987 ../images/Emo20.gif

שאלה שכבר מלא זמן הטרידה אותי... אנחנו מכירים את קיילי כמו שהיא היום ומכירים את ההיסטוריה הארוכה-יחסית שלה... אבל תארו לכם שעכשיו השנה הייתה 1987, וקיילי הייתה יוצאת עם הסינגל הראשון שלה. האם אתם חושבים שהייתם מתחילים להעריץ אותה, או שמא הייתם מתייחסים אליה כעוד זמרת-זבל (כמו שהיא הייתה בזמנו...)? אילו הייתם בגיל הזה בתקופה שקיילי רק התחילה, אתם חושבים שעדיין הייתם מעריצים אותה כעבור 16 שנה, אם בכלל?

adamkylie

New member
לדעתי אי אפשר להעריץ משהו רק אחרי

דיסק אחד... אז אני לא חושב שהייתי מעריץ אותה עד השני , אולי הייתי שומע את המוזיקה שלה אבל לא הייתי מעריץ.

p i n g o

New member
אבל לא היית מתייחס אליה

כמו שאנחנו מתייחסים היום ל"בריטני"? (וסליחה על ההשוואה הנוראית!!!) הרי הדיסק הראשון ואפילו השני שלה לא היו הכי מתוחכמים...

tatababa

New member
כמו שאדם אמר

דיסק אחד זה לא אינדיקציה. הקטע שהדיסק הראשון של קיילי סביל עד חביב, הדיסק השני לעומת זאת הוא סביל עד מזעזע!! הייתי צריך לחכות אם ככה עד Rhythm Of Love שגם הוא מבחינת אלבום לא היה הברקה ענקית (סינגלים מעולים ועוד שני שירים שווים). אז ממשיכים הלאה ומגיעים ל Let's Get To It - הנה משהו ששווה לחכות לו!
אלבום ממש טוב לדעתי.. האלבום הכי טוב של קיילי מתקופת PWL!

p i n g o

New member
נכון, אבל

נגיד עכשיו בריטני מוציאה אלבום שמשתווה ל-rhythm of love בשעתו, אני יכול להתערב שאף אחד פה לא יתחיל להעריץ אותה....

tatababa

New member
ברגע ש

בריטני תוציא משהו שמשתווה ל Finer Feelings אני אוריד בפניה את הכובע! עוד בעיה עם בריטני ביחס לקיילי - לבריטני יש קול גרוע! אתה קולט שהיא מופיע עם פלייבק בסיבובי הופעות! קיילי בחיים לא עשתה את זה! אפילו לא ב Disco in Dream!! יש אצלי כמה דברים שקשה לי להבליג.. זה אחד מהם! (חוצמזה, לקיילי יש אישיות כובשת. לבריטני יש אישיות שבא לך להוריד עליה איזה בוקס או שניים..)

זה קשה דניאל.....

.....אני אוהבת את השירים הישנים אבל להזכירך-אז מה שקיילי עשתה-היה חידוש!!!!!!! לא היו בריטני וכריסטנות
אני לא הייתי מעריצה אותה מייד אולי אחרי כמה שירים....ככה לקח לי איתה בהתחלה-דפינינג וקנט גט יו אוט אוף מי הד ואז ראיתי שגם שירים אחרים שאני מכירה הם של ה"קיילי הזאתי" והתחלתי להעריץ אותה ולהסתכל אחורה על כול ההיסטוריה שלה....... 16 שנה? או לא היתי מתארת לעצמי!

eyalush001

New member
עם כל הכבוד לקיילי ...

אני חושב שהיינו מתייחסים אליה קצת אותו דבר. בכל זאת הדיסקים הראשונים לא משהו משהו. וחוץ מזה, הערצה זה דבר שנרכש במשך הזמן. אני לא חושב שאחרי שיר אחד של זמר יש לך את האפשרות לשפוט אותו.

לימבו

New member
אפרת, השרשור הזה לא קשור אלינו

אני מניח שפינגו התכוון רק למי שהתחיל להעריץ את קיילי מ- Light Years והלאה. אני מבטיח לכם, שאם הייתם בני 12 או 13 ב-1988 הייתם מעריצים אותה. אתם לא מתארים לעצמכם איזו הצלחה היא היתה בארץ. כולם אהבו אותה ואת ג'ייסון, הסדרה "שכנים" גם שודרה בארץ- והאלבום הראשון כמדומני היה תקליט זהב בארץ! ככה, שקחו את זה בערבון מוגבל. היה קל מאד להזדהות עם קיילי של 1988 בגיל 12- היה בה משהו שמאד מתחבר לילדים- אפילו יותר מבריטני כיום!

adamkylie

New member
גם אני!!!!

לא כולנו זקוקים ל mtv ולקליפים כדי להכי מוזיקה איכותית!

אני מבקשת-לי אין MTV ואני

ראיתי את כולה קליפים אולי שלושה חודשיים אחרי שהתחלתי להעריץ אותה
הערצתי את המוזיקה שלה קודם אבל לפני שהכרתי את קנט גט יו אאוט אוף מיה ד ראיתי את ספינינג-אבל אז הכרתי אותה לא הערצתי אותה עדיין לא היה לי מושג שספינינג זו אותה אחת ששרה גם את קנט גט יו אאוט אוף מי הד רק אח''כ הבנתי והתחלתי להעריץ אותה וכו' וכו'..... והשאר-היסטוריייייה חחח

לימבו

New member
סליחה באמת../images/Emo9.gif

אני זוכר שמישהי טענה באחת ההופעות שהייתי בהן (לפני שנכנסנו) שהיא מעריצה את קיילי עוד מילדי הנדרסון ! פחחחח... זה ממש הצחיק אותי. איך אפשר בכלל להעריץ אותה משם?! זה היה פשוט מזעזע...

למעלה