קיילי רונלד

magoo

New member
קיילי רונלד

מישהו שמע את השיר החדש שלה (שכחתי איך קוראים לו)? הוא חדש בכלל? או שאני חיה בבועה? פשוט לא יצא לי לראות mtv base כבר הרבה זמן (צבא וכאלה...). בכל אופן - שמעתי אותו אתמול וזה שיר ממש טוב. הגיע הזמן שהיא תפסיק להיות "נושאת כלים" של ביונסה ותתחיל לקדם ולפתח את עצמה... בסה"כ יש לה קול ממש יפה ועד עכשיו היא שרה בערך חצי מילה ועוד כמה קולות רקע בשירים של דסטניז צ´יילד.

Blood

New member
לדעתי..

הגיע הזמן שהיא ושתי חברותיה ללהקה יקחו פסק זמן ממוסיקה (משהו כמו 7-8 שנים)

magoo

New member
בקשר לדסטניז צ´יילד התכוונתי...

לקיילי יש קול יפה דווקא ובשיר עם נלי הלך לה דווקא לא רע בכלל... וגם השיר הזה יפה..

Blood

New member
הבעיה שלי עם קלי רולנד וביונסה

היא פשוט שהן די סתמיות לטעמי... הקול שלהן נורא בנאלי ולא מיוחד... תשמעו שירים של athena cage, chante moore ושל skye ממורצ´יבה ותבינו קול יפה מהו..

baduist

New member
Tז אתה הולך להתאכזב, כי

ביונס´ה, אני מאמין, כאן כדי להשאר. ואם היא לא תוכתר כדיווה יחידה במינה עוד כמה שנים מהיום, אני צנצנת. הבחורה הזאת מדהימה איך בגיל שמונה עשרה היא מפגינה יכולות קוליות, שאלוהים מפחד מהן, ובנוסף עוד מעיזה לכתוב שירים שעם כל השטחיות, הם להיטים היסטריים, והרי כולנו יודעים שזה הרי מה שבאמת קשה. ועוד להפיק שירות בצורה מושלמת כזאת. שלא לדבר על ה"סטאר קואליטיז" שלה, ועל זה שאחרי כל זה היא גם פשוט יפיפיה. ואם אתם צריכים הוכחות, אני מציע להקשיב שוב בתשומת לב ל"הכתובת על הקיר", ואז גם לראות כמה הופעות חיות, שמראות כמה מדהימה ביונס´ה - במיוחד עם משווים לזמרות אחרות מצליחות, שמבזות את עצמן שוב ושוב בפלייבקים וזיופים מפה עד לת"א. ובמיוחד אם מסתכלים על דואטים למיניהם שגורמים אפילו לזמרות כמו סלין דיון להראות (ולהשמע) כמו זמרת בארים חובבנית, מול העצמות והביצועים של ביונס´ה. וזאת רק ההתחלה.

למעלה