קיילי @ פרסי נובל ביצעה את 2HEARTS ואת הרמיקס מהקיילי-שואו של CGYOOMH. מסתבר שהיא הייתה ממש חולה...
T tatababa New member 12/12/07 #1 קיילי @ פרסי נובל ביצעה את 2HEARTS ואת הרמיקס מהקיילי-שואו של CGYOOMH. מסתבר שהיא הייתה ממש חולה...
A adamkylie New member 12/12/07 #2 מהר לצבוע את השיער!!! היא נראת ככה קשישה... איפה המראה המגניב שלה אחרי IBIY ?!?!?!. להעמיק גוונים, ויפה שעה אחת קודם חחחחחחחח
מהר לצבוע את השיער!!! היא נראת ככה קשישה... איפה המראה המגניב שלה אחרי IBIY ?!?!?!. להעמיק גוונים, ויפה שעה אחת קודם חחחחחחחח
A adamkylie New member 13/12/07 #5 איזה מפגש? (קצת לא מעודכן...) בכל מקרה אני מאמין שאני אאלץ לסרב....קבור תחת עבודה/פסיכומטרי...
א אפרת ר New member 13/12/07 #6 אתה לא יכול לסרב! אני באה לארץ רק פעם בשנה אז יש מפגש פורום! יום שבת הקרוב אצל עומר...
A adamkylie New member 13/12/07 #8 חחח לחץ חברתי אממ אני אשתדל מאוד, אם יהיה לי רכב אז בשימחה (סיימתי את כל השיעורי בית מראש חחחחח) אלא אם משהו במקרה עובר דר ך הצפוןו ובא לו לאסוף אותי חחחחחחח
חחח לחץ חברתי אממ אני אשתדל מאוד, אם יהיה לי רכב אז בשימחה (סיימתי את כל השיעורי בית מראש חחחחח) אלא אם משהו במקרה עובר דר ך הצפוןו ובא לו לאסוף אותי חחחחחחח
A adamkylie New member 13/12/07 #10 חחח לא (אבל תודה בכל מקרה) שאבא יבוא אני אראה מה קורה עם האוטו בשבת
P p i n g o New member 14/12/07 #12 גם אתה השתחררת?? מה קורה פה? בכל מקרה, מזל טוב ובהצלחה עם העבודה והפסיכומטרי...
Y Yaki J New member 14/12/07 #11 ../images/Emo207.gif עוד שער לקיילי מפגש אייקונים על השער של מגזין דוקטור הו, בפטושוט מיוחד לשער (הדאלקים שמצולמים איתה לא מופיעים בפרק בהשתתפותה אבל הם אייקונים ענקיים באנגליה). אם יש מישהו באנגליה בכריסמס כדאי לו להשיג את הגיליון כי מדובר בגליונות בגודל של פוסטרים.
../images/Emo207.gif עוד שער לקיילי מפגש אייקונים על השער של מגזין דוקטור הו, בפטושוט מיוחד לשער (הדאלקים שמצולמים איתה לא מופיעים בפרק בהשתתפותה אבל הם אייקונים ענקיים באנגליה). אם יש מישהו באנגליה בכריסמס כדאי לו להשיג את הגיליון כי מדובר בגליונות בגודל של פוסטרים.