קיילי - מכירות!!

nerod 72

New member
קיילי - מכירות!!

האלבום מכר עד ליום שני 70,000 עותקים בבריטניה! באוסטרליה האלבום כבר הגיע ל-2 פלטינות - כ-150,000 עותקים! סה"כ 220,000 עותקים ויש עוד ארצות אז סביר להניח שעד עכשיו נמכר בכמעט 300,000 שזה יפה מאוד תודו!!!!! הסינגל סלואו עבר את מכירות ה-75,000 עותקים בבריטניה בשבוע ה-1 מכר 49,000 בשבוע ה-2 20,000 השבוע כ-10,000 באוסטליה סלואו נמכר בלמעלה מ-80,000 עותקים והרוויח פלטינה ... אז קיילי מוכרת ובגדול...אמנם לא כמו פיבר אבל יפה מאוד!!!!

מכירות מעולות!!!!

טוב אולי לא מעילות אבל טובות מאוד!!!!:- )
אי אפשר להשוות את פיבר!! פיבר היה דבר כ''כ שונה מBL והיה שיא ההצלחה של קיילי לכול אחד יש שיא הצלחה מתישהו בקריירה הצלחה-שלא חוזרת על עצמה!!!לפחות לא באותה כמות....

nerod 72

New member
קניתי את BL!!!!!!!

אז עזרתי קצת במכירות שלו ואני שומע מעולה במערכת, אז אין מה לדאוג! מישהו עוד קנה / קונה פה?

יופיייי לך!!!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif כיף לך!!!

אני אממ אאלץ לחכות ליום הולדתי ב8 לינואר כנראה

tatababa

New member
*הנה בא הורס השמחות*

האלבום לא ממש *מכר* 150,000 (זה מאה שישים דרך אגב) אלף עותקים, אלא חנויות באוסטרליה הזמינו את הכמות הזאתי. מכירות האלבום באוסטרליה בשבוע הראשון היו בין ה-25 ל-30 אלף עותקים, שזה נחמד. ההזמנה הגדולה מצד החנויות זה כמובן מאגר לתקופת הכריסמס. בבריטניה אכן מכר 70,000 עותקים שזה מאוד יפה (שם מאחורה את Light Years למען האמת, ככה שלפני שאנחנו הולכים להספיד את "שפת גוף" כדאי שנסתכל על הכל בפרופורציה).

nerod 72

New member
אתם יודעים?

בשיר 9 הדיסק כל הזמן קופץ במערכת.. אבל בדיסק מן הכל בסדר... מוזר? גם לכם קרה משהו כזה?

p i n g o

New member
לך לחנות ותחליף...

אם קנית את זה היום שיחליפו לך לעותק אחר!

nerod 72

New member
כן אבל הבעיה היא..

במערכת שלי נראה לי, כי אני שומע את הכל מצוין בדיסק מן..וזה לא הדיסק הראשון שקורה לי דבר כזה.. המון דיסקים כל הזמן קופצים לי...לרוב בשיר אחד ספציפי כך שהבעיה היא לא נראה לי בדיסק..

nerod 72

New member
I FEEL 4 U

חבל דווקא אהבתי שיר חמוד אתם יודעים, משמיעה לשמיעה האלבום נשמע באמת יותר טוב! כבר שמעתי 3 פעמים את האלבום והשירים הטובים ביותר בו הם: SLOW RBW SECRET PROMISES הנחמדים : SWEET MUSIC OBSSESION CHOCOLATE STILL STANDING לא אהבתי את: AFTER DARK SOMEDAY לדעתי אלה השירים הלא טובים באלבום!

nerod 72

New member
נחמד!

אבל איך את שומעת את האלבום אם אין לך אותו? באינטרנט יש רק דקה מכל שיר! (אלא אם כן הורדת)

עד לפני שבוע וחצי.....

אפשר היה לשמוע אצ את כווול השירים
ושבוע שלםה קשבתי שעות פעם אחרי פעם לשירים כשהייתי באינטרט ולמדתי את כולםב על פה
הורדות אני? הייתי מתה!!!

למעלה