קיילי מינוג

TheRemix

New member
קיילי מינוג

תמיד תפסתי מקיילי אחת הטובות שיש לדור שלה (חוץ מזה שאני ממש מעדיף אותה כפרפורמרית על פני מדונה)
הקטע הוא שאני מת כבר למצוא אלבום שלה שיהיה "וואו" בשבילי,ועד עכשיו לא מצאתי ממש.
מאפרודיטה ממש לא עפתי חוץ מהסינגלים ועוד 2 שירים בודדים,האלבום האחרון שלה דווקא ממש כיפי וקליל.
"X" תמיד נראה לי meh כזה,למרות שלאחרונה אני מוצא את עצמי שומע הרבה את The One. בקיצור יש פה מישהו ששמע במקרה אלבומים שלה ויכול להמליץ? (ואם יש בהם יותר עומק אז בכיף,למרות שקיילי לא נראית אחת כזו בכלל,אבל גם אלבום כיפי יותר ממוזמן העיקר שיהיה טוב)
 

Confide In Omer

New member
לקיילי יש המון שירים מעולים

היא אחת הזמרות האהובות עליי ביותר - אבל גם אני לא מצאתי אף אלבום שאני יכול להגיד עליו באמת שהוא מדהים. בכל אלבום יש לה כמה שירים חזקים אבל גם כמה כאלו שמורידים אותו מאוד.
כתבת שלא אהבת את אפרודיטה וזה דווקא אחד האלבומים האהובים עליי שלה.
מצטרף להמלצה על Light Years וגם Body Langauge מאוד טוב.
אם בא לך משהו קצת שונה אז יש את Kylie Minogue מ1994 שכולל את המאסטרפיס שלה Confide In Me והוא יותר על טהרת הדאנס ניינטיז.
 

Confide In Omer

New member
אה, וכמובן שיש את האלבום החדש

Kiss Me Once שגם הוא לא מושלם אבל יש בו לא מעט פנינות
 

RTur

New member
Impossible Princess (1997)

כש"אפרודיטה" יצא אני נורא התלהבתי ממנו ומשום מה האלבום תפס אותי ממש חזק והיא הצליחה לעשות אלבום פופ-דאנס שאיכשהו הצליח ממש לרגש אותי משום מה. עד כדי כך שגם החלטתי לטוס לראות את הטור שלו.
ואז קלטתי שאני הולך לראות אותה בהופעה ואני לא מכיר הרבה שירים שלה, רק את הלהיטים הממש גדולים מהעשור האחרון אבל אני לא מכיר כמעט כלום מכל תקופת הפרה-spinning around שלה. אז לקחתי כפרוייקט לעבור על כל הדיסקוגרפיה שלה (וזה ממש קשה אגב כי מסתבר שהבחורה משחררת משהו כמעט כל שנה. אפילו אם זה אוסף גם בו יש איזה שיר חדש או איזה בונוס טראק או גרסה שונה לשירים מסויימים חח) והאלבום הזה Impossible Princess הוא לגמרי עוף מוזר בתוך כל הדיסקוגרפיה שלה. בקטע טוב לגמרי. זה נשמע כמו איזה אלבום אינדי מגניב בטירוף. אני ממש נהניתי ממנו והוא הכי בולט ב"שונותו" בדיסקוגרפיה שלה.
מעבר לזה, The Abbey Road Sessions שהיא שחררה לפני כשנתיים, שזה בעצם אלבום אוסף עם להיטיה אבל שכולם זכו לעיבוד מחודש לגמרי עם אינטרפטציות שונות מצויין ומשובח בעיניי. הרבה שירים, גם כאלה שבמקור נחשבו די טיפשיים ופשוטים קיבלו טוויסט מטורף באלבום הזה. שווה לנסות.
 

TheRemix

New member
האבי רואוד


שמעתי כמה עיבודים ממנו לפני שהכרתי והם מדהימים
 

GM1988

Well-known member
אם לא אהבת את "אפרודיטה"-

- אני בספק שתאהב אלבומים אחרים שלה ותגיד "ואוו".
זו למעשה הייתה הבעיה שלי בעבר גם עם קיילי, כי מלבד שירים בודדים לא יכולתי למצוא משהו "שלם" שאני אוהב אצלה.
אז כן אהבתי את הסינגל 2HEART מ2007, וכן אהבתי עוד כמה שירים, וגם מהחדש כמה שירים, וזהו. אין לזה אלבום מלא וזה...

יישמע מצחיק, אבל הכי טוב זה פשוט להוריד/לקנות את הGREATEST HITS שלה וזה יספק לך אלבום שלם של "ואוו"
 

TheRemix

New member
היום שמעתי במקרה כמה שירים מX

ונדלקתי עליהם לגמרי,אין לי מושג למה אפרודיטה לא מושך אותי (כי את הסינגלים אני ממש ממש אוהב) אבל חפיף,הורדתי את הלהיטים
 
למעלה