קיילי מידוויקס....

nerod 72

New member
קיילי מידוויקס....

לפי המידוויקס המעודכנים... RBW נופל למקום 39! וחדשות יותר רעות- BL נופל למקום 101 במצעד האלבומים והוא מכר מיום שני עד היום 1300 עותקים בבריטניה... בסה"כ RBW מכר כ-90,000 או יותר עותקים... BL הגיע ל-300 אלף...לפני כמה שבועות...

nerod 72

New member
ועוד...עכשיו חדשות טובות...

RBW הוא הסינגל ה-17 הכי נמכר לשנת 2004 בבריטניה...

p i n g o

New member
לא יודע עד כמה זה חדשות טובות...

תזכרו שבקושי עברה רבע שנה...

tatababa

New member
BL מכר בבריטניה

כמעט 310,000 עותקים. בעולם כולו הוא מכר בערך 2 מיליון ורבע עותקים. RBW מכר בבריטניה 90,000 שזה באמת משובח (RBW ו-SLOW פלוס מינוס מכרו את אותו המספר. SLOW מכר עד היום כמעט 100,000 עותקים).

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif מעולה!!!!זוכרים את ההשער

ההשערותש היו לנו בעבר? כשBL רק יצא?חשבנוש הוא ימכור עד 3 מיליון בערך המכירות יעלו ויעלו מעוד מעט ביצאת הסינגלה שלישי השאלה היא מהו הסינגל השלישי..... בלה הצלחה אבל לא הצלחה מסחררת-אבל זה ממש לא נורא

tatababa

New member
בינתיים הסינגל השלישי הוא

שוקולד. חברת התקליטים החזירה את שוקולד להיות הסיגל השלישי. הקליפ יצולם בעוד כשבועיים-שלושה.

p i n g o

New member
מה זה "חברת התקליטים החזירה"?

יש איזו הודעה רשמית בנושא לפני שנתחיל לחגוג?

nerod 72

New member
אני כבר מדמיין את הקליפ...

כזה סקסי כזה ..עם קיילי והרבה בחורים חתיכים ובחורות חתיכות סביבה...

nerod 72

New member
לא..לא בילבלתי...

בראש שלי היא לא בבריכת שחייה אלא באיזה מועדון כזה משהו כמו ספינינג אראונד חוץ מהריקוד ...

kyliefan18

New member
שוקולד?!?!

למה?? למה היא צריכה עוד בחורים ובחורות ערומים לידה? אני מצפה לקליפ אומנותי,משהו מיוחד עם הרבה אפקטים.

adamkylie

New member
אני מצפה לקליפ כל כך אומנותי שיפצה

על RBW שהרס את הרצף ש CIMW ן SLOW התחילו....

kyliefan18

New member
עדיין....

RBW אחלה אחלה קליפ,כיפי,זורם,סקסי ומקפיץ. תאמין לי קיילי עושה את זה הכי טוב ומדי פעם צריך להשתחרר. אני לא הייתי קורא ל RBW כשלון, לדעתי הוא היה להיט ענק.

tatababa

New member
איפה הוא קרא ל-RBW כישלון?!

RBW מבחינת קליפ היה ההיפך הגמור מ-SLOW חוץ מדבר אחד - שניהם לא הובילו לשום מקום, ולא קרה בהם כלום. הקטע שזה התאים מצויין ל-SLOW וזה הרס לגמרי את RBW. הקליפ היה יכול להיות הרבה (אבל הרבה) יותר טוב ממה שהוא יצא בסופו של דבר.

tatababa

New member
לחברות התקליטים יש אתרים מיוחדים

המיועדים לחברי האתר. אנשים יכולים להיכנס לאתר רק באמצעות סיסמא. חבר בסייהיי (אדם מאוד אמין) אמר שהשיר חזר ללוח ההוצאות של PARLOPHONE אחרי שהוא ירד לאיזה שבוע - כנראה לא היה ברור אם הוא יוצא או שיר אחר. נכון לעכשיו, השיר חזר ללוח ההוצאות, כלומר Chocolate הוא הסינגל השלישי. מגיע לרדיו בתחילת מאי, יוצא ב-28 ביוני.

למעלה