קיילי לוח שנה 2003 להזמנות http://www.angelfire.com/stars4/all4_1
מ מעריצה של קיילי New member 13/1/03 #3 זה באמת יקר מדי אבל שמעתי ש.. ...הוא לוח השנה הנמכר ביותר ובכלל הוא מושקע מאוד אבל שמונים שקל?!?!?!?! טוב פינגו כבר כתב את זה אין לי מה להוסיף ביי
זה באמת יקר מדי אבל שמעתי ש.. ...הוא לוח השנה הנמכר ביותר ובכלל הוא מושקע מאוד אבל שמונים שקל?!?!?!?! טוב פינגו כבר כתב את זה אין לי מה להוסיף ביי
א אפרת ר New member 14/1/03 #4 זה לא הלוח שנמכר... הלוח שנמכר ונחטף הוא הלוח הרשמי של קיילי חוץ ממנו יש בערך עוד 4 או 5 לוחות שנה של קיילי לא רשמיים ל 2003, לי יש 4 ...
זה לא הלוח שנמכר... הלוח שנמכר ונחטף הוא הלוח הרשמי של קיילי חוץ ממנו יש בערך עוד 4 או 5 לוחות שנה של קיילי לא רשמיים ל 2003, לי יש 4 ...
S Salem New member 15/1/03 #5 יש 2 לוחות שנה רישמיים יש Love Kylie ויש Kylie Love Kylie הוא זה בתמונה והוא הכי נמכר. ויש Kylie שזה תמונות כאלו יותר מהופעות...
יש 2 לוחות שנה רישמיים יש Love Kylie ויש Kylie Love Kylie הוא זה בתמונה והוא הכי נמכר. ויש Kylie שזה תמונות כאלו יותר מהופעות...
T TIZI New member 15/1/03 #6 חיפוש... האים יש ברשת היכן שהוא - לוח שנה של קיילי שמחולק חינם? מאיפה אפשר להשיג אחד???