קיילי לא נפרדת

לימבו

New member
קיילי לא נפרדת

מרגיז אותי מאד שבארץ מעתיקים בקפדנות את השטויות שכותבים בחו"ל על קיילי. שמעתי שגם בוואלה היה כתוב, ואפילו כאן בתפוז שאוליביה נראה מחזר אחרי אנג'לינה ג'ולי. כנראה שגם בארץ היה חסר קצת מידע על קיילי (היא לא היתה בלונדון כבר הרבה זמן לכן התחילו להמציא עליה דברים) חיכיתי בכליון עיניים לתגובתה של קיילי, ופתאום מצאתי אותה ב"סאן": "אני מאושרת מתמיד". אני מאד מקווה שהאושר הזה לא הסתיים כמו עם הדפוק הזה, האקס שלה. בכל מקרה, גם אם אין חומר חדש ממנה- לפחות יש סיבה טובה לכך. סיבה שגורמת לה לדחות את העבודה כי זה כבר לא כל כך חשוב כמו פעם. וזה אחלה- בשבילה.
התמונה אומרת הכל

לימבו

New member
ואם כבר אנחנו כאן... אז מה חדש אצלה

סיכום כל מה שקורה עכשיו אצל קיילי- למען הסדר הטוב:
סינגל חדש- צפוי באוקטובר, הווה אומר- הפרומו כבר בספטמבר ברדיו (סיכמו כבר שלדעתנו זה יידחה)
דיסק חדש- מיד אחרי צאת הסינגל לרדיו- בתקווה לפני חג המולד (=דצמבר)
אוסף להיטים מיוחד יוצא בפולין- הפולנים מסירים את הככפה ומאחדים את "קיילי של פעם"- מתקופת האייטיז, ו"אינדי קיילי"- התקופה הפחות מוצלחת שלה, באוסף מיוחד Greatest Hits 87-97 שיצא גם על די.וי.די. לא יודע מה איתכם- אבל אני חושב שהטקטיקה הפולנית הזאת תכניס להם כל כך הרבה כסף מכל העולם- שאתם פשוט לא מתארים! אף חברת תקליטים עוד לא הבינה מה הכוח שבאלבום או סינגל בעטיפה שונה משאר העולם... (הליקון!! להתעורר שם!!)
שוב שמועות על משחק בסרט חדש. אני מאמין שמכל השמועות האלו לפחות אחת תהיה נכונה. קיילי חוזרת למסך הגדול שוב בתפקיד זעיר של אחות בסרט בריטי חדש. שכחתי משהו? אתם מוזמנים להוסיף...

tatababa

New member
הוספות ותיקונים :

BMG מוציאים בגרמניה את ההוצאות המחודשות של שני האלבומים שקיילי עשתה איתם. הדבר יכול לסמן על הוצאה מסחרית כלל אירופאית - מה שגורר הוצאה מסחרית גם בישראל.
כל השמועות על קיילי בתפקידים שונים בסרטי קולנוע הוכחשו רשמית.
תאריך היציאה של Impossible Princess ושל Kylie Minogue המהדורות המחודשות נדחה באוסטרליה לתאריך לא ידוע.
שמועות *מאוד עקשניות* מספרות שקיילי ודאני הולכות להופיע בעשרים ותשע לספטמבר במופע הצדעה ל Rolf Harris. אין לי מושג מי הבנאדם אבל זה מה יש!
שני לוחות שנה רשמיים יראו אור בספטמבר, לצד להלהלה במהדורה מחודשת באוקטובר, וכמובן LOVEKYLIE ניתן לקנייה אונליין! נראה לי שזהו?

כן כבר העלתי את זה.....

ואפרת גם נתנה הוכחה מהסאן ויש את זה גם בkyliefever ...את התכבה על הלא נפרדת אבל על הכן נפרדת זה באתרי BU99FM וברדיו MTV....כאלו למה שמישהויזרוק את קיילי?!

למעלה