קיילי - טור 2005 !!!!!!!!!!

amirsitton

New member
קיילי - טור 2005 !!!!!!!!!!

קיילי יוצאת לטור אשר כבר בהכנות במהלך 2005 (פברואר -מרץ - אפריל כנראה) והוא יתמוך בדיסק החדש ובסינגלים החדשים !!!!!!!! (מתוכננים 2 סינגלים חדשים : אחד בנובמבר והשני בפברואר-מרץ עם הטור) חדשות מרגשות !!!!!!!!! יאללה מי טס איתי ? :)

Fever2002

New member
וואו איזה יופיייייייייי

לפיבר (ההופעה) הם התכוננו כחצי שנה לפני, אני מקווה שזו הופעה בקנה מידה הזה. אני מקווה שזמן לא רב אחרי מסע ההופעות זה גם יצא על DVD. לגבי טיסה,עוד אין מושג איפה זה יהיה,אבל היא תופיע באירופה נכון?

amirsitton

New member
ברור...

לונדון אמסטרדם 2005 - here I come !!! (בפיבר טור הייתי ב3 הופעות והיה ענק! )

לפני שאתם מתחילים לצרוח משמחה-

מאיפה המקורות האלו
אני לא צווחת משימחה עד שרן מאשר את זה

amirsitton

New member
מתוקה שלי סקייטר !

עוד שרן שיחק בארגז החול אני כבר ראיתי את קיילי בהופעות , so give me a break ! ולשאלה שלך , זה התפרסם רשמית ממנהל האתר של kylie.co.uk אתמול :) (ניל שהוא אדם מקסים וכל מה שהוא מפרסם זה מההנהלה של קיילי ישירות)

חחחח../images/Emo9.gif

אוקי אני מאוווודדד מקווה שזה רישמי
אבל למה אירופה
טוב מה אני מצפה? אין לה מעריצים בקנדה
יש מצב שבחופש הגדול היא עדיין תהיה בסיבוב הופעות
נננהההה

adamkylie

New member
אני אהיה בצבא........ ../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

לא הוגן..... יש מצב שמגייסים את קיילי ללהקה צבאית?!

Fever2002

New member
אולי תהיה בדיוק בחופשה? או שיהיה

לך תפקיד טוב עם טיסות לחו"ל ואז אפילו תשלם על זה. נניח הכתב לענייני חוץ של "במחנה"
אני מאוד מקווה שחוץ מהמסע הופעות היא תוציא לו DVD ברמה של פיבר.

adamkylie

New member
אני בספק.......

טוב אולי עד א אני כבר אהיה הרמטכ"ל ואז אני יארגן לי גיחה קטנה לאירופה......חחחחח רגע, בעצם אם אני כבר הרמטכ"ל אני מארגן מבצע צבאי להביא את קיילי לארץ, אם מדונה ה**** ה**** שת****** (כידוע לא מחבב את מדונה) הגיע לארץ גם קיילי יכולה....

eyalush001

New member
תגידו לי שאתם צוחקים..

בבקשה תגידו לי שאתם באמת באמת צוחקים כי אם לא אני מקבל שבץ! אני מתכנן נסיעה לאירופה ואם אתם אומרים לי שהיא הולכת להופיע אני כל כך הולך לשלב את זה בהתאם להופעות שלה! אויייי אני מתרגש.

למעלה