קיילי ב-TV TOTAL

קיילי חזקה מאד בלבנון!

כל פעם זה מפתיע אותי מחדש !

p i n g o

New member
למה מפתיע?

אחרי 15 שנה תתחיל להתרגל.... נראה לי זאת המדינה הכי מתקדמת באיזור הזה אחרינו (שזה הישג לא משהו כשלעצמו
).

Fever2002

New member
ממש בימים האחרונים

הגיעו מסרים שלבנון רוצה שלום עם ישראל. אכן מדובר במדינה "נאורה",ואפשר להניח שהדיסקים של קיילי שם מקוריים (מבית היוצר של בקעת הלבנון). אני חושב שאפשר לעשות פרוייקט שיבשר את תחילת הקמתו מחדש של המשרד לשת"פ איזורי (מעניין מי היתה שרה שם פעם
), ושהם ירשמו פה בפורום. אולי נעשה גם צ'ט עימם?
. שלום,כבר אמרנו?

אולי ימנו את קיילי כשגרירת האיזור

לטעמי שלום !?
היא תענטז קצת לנסראללה במכנסי הזהב שלה , והוא יחתום על הסכם הפסקת אש עם פה מזיל ריר !

p i n g o

New member
שמישהו ישלח להם את

תוצאות המצעדים השונים בארץ? (אהמ סקייטי אהמ)

זה שמור בכספת שלה בראש! ../images/Emo13.gif

והיא ממאנת לשתף עימנו , היט בטח נהנת מהמכירות וההמולה בעזריאלי...טירוף מה שהולך שם !!!
כמעט הלכו איתי מכות על חולצה ב TNT !!

Fever2002

New member
כנראה...

מישהי שלא נהנתה שם השבוע היא אשת שר החוץ שקראתי במדורי הרכילות (כן,אני קורא אותם כל פעם שעיניי הבורקות והיפות צדות שם של דמות הקשורה בפוליטיקה) ששתתה שם קפה עם חברה (בקפה הלל) אחרי שסיימה להתא-מן במ-כון כו-שר המה-מם ואז גילתה שנגנב לה התיק (וזה לא סתם תיק,אלא תיק מארנולד שוורצנגר שהיא לה במתנה). לגבי החולצות תקנה בקניון רמת-אביב למה לך להלחם בעזריאלי? ונסיים בהלצה כדי להתחיל את השבוע עם חיוך: אתה חושב שיש בכספת הזו משהו? אולי היא בכלל ריקה ובגלל זה אין תשובה?

p i n g o

New member
היה איזה מבצע חצי מחיר בעזריאלי...

גם בירושלים ובחולון היה את המבצע הזה, ובדיוק באותו יום אני קניתי בגדים בקניון הזהב במחיר מלא!!!

Nadav נדב

New member
קישור להופעה בTV TOTAL

פשוט א ד י ר!!! קיילי מופיעה בגרסאות "ייחודיות" וקורעות מצחוק של EFY, ISBSL ו-NTL - לייב לחלוטין + ביצוע של "דילמה" עם נלי - - - היא נשמעת מ ד ה י ם! והיתה כ"כ מצחיקה ומקסימה! ענקקקקקקקקקקקקק!

Nadav נדב

New member
אחרי שהתאוששתי - מה שמחכה לכם:../images/Emo6.gif

ISBSL בגרסת רוק כסאחיסטית עם המנחה - - - ביצוע "פאבי" לNTL - - - והדובדבן שבקצפת - ESPECIALLY FOR *WHO*
!!! אחרי זה היא שרה עם נלי את הקטע של קלי רולנד ב"דילמה" ולא ידעה את המילים - ובמהלך כל הראיון היא היתה כ"כ חמודה ומאושרת.....מהראיונות הטובים שלה שראיתי!
ארררררג אני לא מפסיק להתלהב!!!! חובה לצפות!!!

נכון שקיילי נשמעה מהמם לייב?! ../images/Emo6.gif

זה רק מראה איזה איכות קולית מדהימה יש לה!!!
קטעים שובי לב והורסים מצחוק !

Nadav נדב

New member
נשמעה נפלא!!!

יש לי ביצוע אקוסטי ישן מהתכנית הזו עם המנחה...לYDNY - ושוב, קיילי היתה מ ד ה י מ ה!

למעלה