קיילי בעיתונים TIME OUT
F Fever2002 New member 10/12/04 #3 ../images/Emo51.gif האם כבר אפשר להשיג את ה-DVD הזה בארץ במקומות מוכרים לציבור בלי הזמנות מיוחדות ותשובות של "יהיה בשבוע הבא"?
../images/Emo51.gif האם כבר אפשר להשיג את ה-DVD הזה בארץ במקומות מוכרים לציבור בלי הזמנות מיוחדות ותשובות של "יהיה בשבוע הבא"?
R REDbloodedMAN New member 10/12/04 #10 יש את הDVD של אולטימייט בדיסק סנטר בדיזינגוף, ב100 ש"ח...יש שם גם את הDVD של אינטימייט אנד לייב למי שמעוניין ב80 ש"ח.
יש את הDVD של אולטימייט בדיסק סנטר בדיזינגוף, ב100 ש"ח...יש שם גם את הDVD של אינטימייט אנד לייב למי שמעוניין ב80 ש"ח.
I impossible Prince New member 10/12/04 #13 קומה תחתונה , אתה לא יכול לפספס את זה . זה בסנטר עצמו. ה-מקום לחובבי דיסקים בארץ במחירים הכי זולים.
P p i n g o New member 10/12/04 #16 נכון, שלא נדבר שכמה מאות מטרים משם יש את החור בשחור - גם שם אפשר למצוא מדי פעם דברים נחמדים וממש בזול. מזכיר לי את הפעם שרן גנב לי את הסינגל של DIA כשהיינו בדיסק סנטר. לא אשכח ולא אסלח!!!
נכון, שלא נדבר שכמה מאות מטרים משם יש את החור בשחור - גם שם אפשר למצוא מדי פעם דברים נחמדים וממש בזול. מזכיר לי את הפעם שרן גנב לי את הסינגל של DIA כשהיינו בדיסק סנטר. לא אשכח ולא אסלח!!!
S Siren New member 10/12/04 #9 חלק 6 מצטער על הניתוח שקיסרי שביצעתי בכתבה. לא הצלחתי להקטין את הכתבה כולה לקובץ שקטן מ-250KB סופ"ש נעים!
חלק 6 מצטער על הניתוח שקיסרי שביצעתי בכתבה. לא הצלחתי להקטין את הכתבה כולה לקובץ שקטן מ-250KB סופ"ש נעים!
P p i n g o New member 10/12/04 #15 ../images/Emo51.gif רבה! ../images/Emo13.gif הכתב הזה ממש מצחיק... ISBSL הוא יצירת אומנות לעומת WTWRG?!?! איך נותנים לאנשים כל כך פגועי-מוח לכתוב בעיתון ולהתיימר שהם "מבינים"?!
../images/Emo51.gif רבה! ../images/Emo13.gif הכתב הזה ממש מצחיק... ISBSL הוא יצירת אומנות לעומת WTWRG?!?! איך נותנים לאנשים כל כך פגועי-מוח לכתוב בעיתון ולהתיימר שהם "מבינים"?!