קיילי בהריון

לימבו

New member
קיילי בהריון

אני לא יודע... כבר 3 שבועות לא ממש התעדכנתי מה קורה איתה ופתאום אני רואה את התמונה הזו. Need I Say More קיילי מכחישה, חברת התקליטים מכחישה, זה נראה ממש לא הגיוני שרק אחרי חודשים ספורים עם אוליבייה מרטינז הוא יעשה לה ילד- מצד שני נראה שהיא די לחוצה על זה. ואז- יש את התמונה הזו.

tatababa

New member
כן כן

שוב פעם השמועות על הריון... ת'אמת - אני מקווה מאוד בשבילה. אבל זה באמת הדבר האחרון שאני אאמין לו - עד שהיא לא מאשרת את זה בעצמה!

לימבו

New member
דווקא מתאים לקיילי לא לאשר

אפילו אם זה נכון. היא הרי שונאת את העיתונות ואת הרכילויות האלה. מבחינת החיים שלה- זה הזמן המתאים ביותר. גם בשביל אבא שלה...

tatababa

New member
לא יודע..

שוב - הלוואי וזה נכון.. מגיע לה קצת שקט אבל לא חושב, איזה אינטרס יש לה החביא את ההריון? הרי אם היא הייתה מגלה אז היו עוזבים אותה בשקט עם הסיפור הזה ומחפשים כבר משהו חדש..

Noopy

New member
אז...

זו שמועה או לא?! כלומר, היא באמת בהריון?

eyalush001

New member
איזה יופי../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif../images/Emo60.gif

אם היא באמת בהריון יהייה לנו בייבי קיילי

אאאאאאאאאהההה!!!!!!אמא'לה!!!

דיברתי על זה הרבה ושקיילי צריכה להיכנס כברלהריון אבל לא חשבתי שזה יקרה כול כך מהר!!!!!!! יכול להיות שהיא תעזוב אותנו המעריצים לתמיד??יכטל להיות שנגמרה הקריירה שלה????
באמתה גיע הזמן ואני שמחה בשבילה אבל בכולז את אני מודאגת...... אבל זהר ק שמועות אבל הבטן הזאתי נראית לי אמיתית..........

eyalush001

New member
אני בכלל חושב..

שבתמונות האחרונות שהעלו לפורום אי אפשר לדעת אם יש לה בטן שם בכלל. היא לא הצהירה שום דבר עוד והתמונות לא מראות שום דבר!@ אז אל תקדימו לחגוג! והיא לא תעזוב אותנו כי יש לה חוזה לעוד דיסק אחד לפחות! אז נוכל להנות ממנה אולי אולי אולי פעם אחת ואחרונה! כמובן שאני מקווה שיותר אבל זה מה יש!

כן......... לפחות זה

אבל אני לא שמחה ולא עצובה.. אני שניהם יחד אני שחה לקיילי אבל עצוטבה אני לא רוצה שהיא תלך ותעלם מעולם המוזיקה!!!!!! מדונה לא הפסיקה ויש לה ילדים!!!! טוב אל אי אפשר להשוות.........הם שונות נורא

למעלה