מכירות הסינגלים לא מזיזות לאף אחד
מה שכן משנה - יש לה שני להיטים בטופ5 הבריטי בינתיים מהאלבום הזה, בתקווה לטופ5 נוסף עם שוקולד בקרוב. מה שחשוב בסופו של דבר מבחינת מכירות, זה כמה שהאלבום מכר ולא כמה מכרו הסינגלים - כי שוק הסינגלים נמצא במוות קליני ממילא. ודרך אגב - חלקכם אולי ישמח לדעת שיש מצב לשני סינגלים במקביל מבית היוצר של קיילי בע"מ. חוץ משוקולד, יש דיבורים על ההוצאה של SECRET אשר יהווה את שיר הנושא לסרט Catwoman בכיכובה של האלי בארי, האישה והחזון. מסתבר שהשיר הוגש למפיקי הסרט סתם כרעיון, והם ממש ממש רוצים לכלול אותו בפסקול הסרט. לא ברור כרגע מה יהיה התפקיד של השיר, בין אם יהיה שיר הנושא הראשי, סתם עוד שיר בדיסק הפסקול או בסופו של דבר לא יהיה חלק מהפרוייקט - אני מאמין שנשמע פרטים בהמשך. מה שכן, הסרט אמור להתחיל לזוז בסביבות יולי 2004 ככה שאם השיר כן יהיה סינגל, נשמע על זה בקרוב מאוד! ואם אני כבר בנושא.. שמועות מספרות על זה שקיילי מקליטה חומר חדש! קיילי וחברת התקליטים התחילו לאסוף חומר לאלבום החדש. לא ידוע אם האלבום יהיה מזורז כמיטב המסורת של חברת התקליטים, או מאוד ממושך כמיטב המסורת של קיילי. ככה או ככה, השם שעלה לאוויר הוא כוכב הנפטונס - פארל וויליאמס. SKY NEWS מדווחים כי בכוונתה של קיילי לשתף עימו פעולה בכמה וכמה שירים (סביר להניח שלא מדובר בדואט אלא בהפקה). כמובן שזה לא רשמי, אבל בהחלט נחמד. אישית אני מקווה שזה לא נכון אבל זה כבר כל אחד וההעדפות שלו.