קיילי בגלגלץ

לא יודעת כנראה ירדה...אגב ב99FMהיא

במקום ה16
?
ירדה הרבה שלבים

tatababa

New member
שטויות במיץ

קיילי מצליחה בהרבה מקומות חוץ מבישראל. BL מכר כמויות מאוד מאוד מאוד יפות באירופה. זה שהיא לא מצליחה למכור בבריטניה כמו ש-FEVER מכר לא אומר שזה סוף העולם. ושמירה על מקום שלישי זה יפה
כל הכבוד קיילס!

כן הוא מכר הרבה BL!!!!אני מתכוונת ל

אני מתכוונתך למכירת הסינגלים... היא לא מצליחה כ''כ.... מצליחה אבל קיוותי שהיא תצליח יותר מבריטני כשהתחילו ההשבעות עליה במיוחד אחרי הכתבה הדוחה עליה ביעדות אחרונות זוכרים

tatababa

New member
מכירות הסינגלים לא מזיזות לאף אחד

מה שכן משנה - יש לה שני להיטים בטופ5 הבריטי בינתיים מהאלבום הזה, בתקווה לטופ5 נוסף עם שוקולד בקרוב. מה שחשוב בסופו של דבר מבחינת מכירות, זה כמה שהאלבום מכר ולא כמה מכרו הסינגלים - כי שוק הסינגלים נמצא במוות קליני ממילא. ודרך אגב - חלקכם אולי ישמח לדעת שיש מצב לשני סינגלים במקביל מבית היוצר של קיילי בע"מ. חוץ משוקולד, יש דיבורים על ההוצאה של SECRET אשר יהווה את שיר הנושא לסרט Catwoman בכיכובה של האלי בארי, האישה והחזון. מסתבר שהשיר הוגש למפיקי הסרט סתם כרעיון, והם ממש ממש רוצים לכלול אותו בפסקול הסרט. לא ברור כרגע מה יהיה התפקיד של השיר, בין אם יהיה שיר הנושא הראשי, סתם עוד שיר בדיסק הפסקול או בסופו של דבר לא יהיה חלק מהפרוייקט - אני מאמין שנשמע פרטים בהמשך. מה שכן, הסרט אמור להתחיל לזוז בסביבות יולי 2004 ככה שאם השיר כן יהיה סינגל, נשמע על זה בקרוב מאוד! ואם אני כבר בנושא.. שמועות מספרות על זה שקיילי מקליטה חומר חדש! קיילי וחברת התקליטים התחילו לאסוף חומר לאלבום החדש. לא ידוע אם האלבום יהיה מזורז כמיטב המסורת של חברת התקליטים, או מאוד ממושך כמיטב המסורת של קיילי. ככה או ככה, השם שעלה לאוויר הוא כוכב הנפטונס - פארל וויליאמס. SKY NEWS מדווחים כי בכוונתה של קיילי לשתף עימו פעולה בכמה וכמה שירים (סביר להניח שלא מדובר בדואט אלא בהפקה). כמובן שזה לא רשמי, אבל בהחלט נחמד. אישית אני מקווה שזה לא נכון אבל זה כבר כל אחד וההעדפות שלו.

Nadav נדב

New member
לא יודע מה יהיה...אני רק מקווה

שקיילי *תשיר* באלבום הבא...(אם בכלל יהיה כזה...)

tatababa

New member
חומץ

אני מחכה לזה כבר מספטמבר 2000... לא הייתי מפתח ציפיות גבוהות מדי

אתה אולי לא-אני כן..אניב אמת חושבת.

שבאלבום הבא אחרי הפסקה די ארוכה קיילי-תשיר ותזנח את התדמית הסקסית

tatababa

New member
המממ..

אני לא מסכים עם מה שאמרת. אישה יכולה להראות סקסית גם בגיל 40. לדעתי היא סביר להניח תראה פחות בקש ופחות תלבש חשוף, אבל הסקס אפיל של קיילי זה משהו שהיא לא יכולה לשלוט בו. מבט אחד על עיני "בוא למיטה" שלה וזהו! אתה נכבשת! בכל אופן, מכיוון שמדובר בעסקי הפופ - אין מצב להפריד בין התדמית והמראה למוזיקה. בלתי אפשרי.

Nadav נדב

New member
קיילי...היא מדהימה בכל גיל. אני

מסכים עם כל מילה של רן. ואני בהחלט מקווה שהיא תתחיל לשיר.

Nadav נדב

New member
ובקשר למה שחשוב - השירה -

אני עדיין מקווה לפחות שקיילי תפגין את היכולות שלה. דיברתי עם לא מעט אנשים שעדיין בטוחים שקיילי היא סתם זמרת מועדונים יפה, שהמחשב עושה לה את הקול!!! כ"כ לא!!! יש לה יכולות גבוהות, והיא יכולה לשיר מצמרר, גם בלייב. אני ממש מקווה שהיא תפגין את זה ותראה לכולם שמדובר בזמרת מצויינת.

tatababa

New member
הקטע

זה שקיילי מרגישה שאחרי 17 שנה בעסק, היא לא צריכה להוכיח שום דבר - ואני נוטה להסכים איתה. אני לא רוצה שהיא תוכיח לעולם או לעצמה שהיא יודעת לשיר, היא היתה רדופה ברגשי נחיתות האלה במשך רב הקריירה שלה גם ככה. אני רוצה לשמוע אותה שרה מהסיבה הפשוטה שהיא פשוט נשמעת הרבה יותר טוב בקול הטבעי שלה, ולא בקול המעוות עם האפקטי מחשב המוזרים. אני לא חושב שקיילי קולטת את זה למען האמת..

Nadav נדב

New member
כמובן שגם מהסיבה הזאת. זה באמת

בזבוז לא להשתמש בקול הזה, שמוסווה ע"י אפקטים מרגיזים. אבל לדעתי מגיע לה שיעריכו אותה, ולא פרחות צעקניות כמו כריסטינה וביונסה....

למעלה