קייטרינג

טניסון

New member
קייטרינג

שלום, אני מחפש המלצה על קייטרינג איכותי בשרי בפתח תקוה (עם כשרות רגילה) תודה לכל העונים

כבר מחפשת עבורך .... ../images/Emo24.gif

תיכף אשוב (או תיכף תגענה התשובות...)

kdr

New member
בקצב שלך, האורחים ימותו מרעב

אולי את תכיני ? זה כמה דקות בקומביין. קטן עלייך.

לא מצאתי את ההודעה הזו....

מה לעשות, אני עם בעיית קשב וריכוז עצומה וגם ADHD נוסף לכל ואני קצת הולכת לאיבוד בין שלל ההודעות. מחכה כבר בכיליון עיניים שתסודר בעיית העדכונים ואז הכל יהיה לי מסודר. לא חשוב... ולענייננו : אני ממליצה על קייטרינג חלווה ביהוד שממש לא רחוק ומדובר בקייטרינג איכותי מאוד. יעל זמפט היא שפית נפלאה שכל היצירות שלה הם תאווה לחיך. ממליצה בסופר חום. תיכף אביא לכאן את הפרטים שלה לרבות טלפונים וכו'....

kdr

New member
באמא ש'לי, הם השתגעו

אחרי שינוי הסימון, קיבלתי 86 הודעות מהשבוע האחרון. אמרו לך שאת נשמה ?

kdr

New member
עכשיו יש בעיה חדשה

ההפניה מהמסר מפנה לכתובת לא קיימת.

kdr

New member
מעצבן, כל הודעה פעמיים ויותר תך כמה שניות

טניסון

New member
קודם כל תודה רבה, אני מאד מעריך את ההשקעה

שנית - הצצתי באתר של "חלוה". אכן עושה רושם טוב, אבל הכיוון שם לא ממש בשרי. ליתר דיוק לפחות לפי האתר, תפריט בשרי יהיה בקרוב, אבל כרגע אין. שלישית - אודה לך מאד אם תוכלי לפרט לי על בסיס מה ההמלצה על "ליאור קייטרינג". אני פשוט רוצה להבין - זה על סמך המלצה של מישהו אחר או שניסית אות בעצמך? אני מכיר הרבה שמות של קייטרינג בפתח תקוה. לא מפני שאני אוכל שם, פשוט מקבל הרבה פרסומות מהם בדואר. אבל לא שמעתי על "ליאור קייטרינג". אני צריך קייטרינג לארוע עבור ההורים שלי שרוצים לעשות ארוע בבית בסביבות 70 מוזמנים. הם רוצים אוכל לא מתוחכם, אבל באיכות טובה. בשרי, כאמור. שוב תודה רבה.

ההמלצה של ליאור היא אכן מחברה

ההמלצה על חלווה היא ממש אישית שלי. לאחרונה הם פתחו שם קייטרינג בשרי נהדר. מומלץ לאללה. דבר עם יעל לדעתי תשתכנע. גם המחיר

למעלה