קייטנת פוקימון

mr. man

New member
קייטנת פוקימון

ראיתי היום בעיתון פרסומת לקייטנת פוקימון לחופש חנוכה. למה?? לא חבל? מה כבר יעשו שם? יציירו את פיקאצ`ו? זה ממש עלוב... נמאס כבר שמקשרים את פוקימון לילדים קטנים!!

שרון mw

New member
זה באמת מעצבן!!!

באמת מוזר לשמוע על קיטנת פוקמון. מכל דבר שמישהו אוהב מנסים לסחוט כסף, ילדים(לא רק) אוהבים פוקמונים אז ישר יוצאים מיליון סוגים של משחקים, בובות, ועכשיו אפילו נותנים לקיטנה את השם של היצורים החמודים האלה. ובאמת מי אמר שפוקמון זו סידרה לילדים קטנים? ובכלל סדרות מצוירות, בעיקר במדינה כמו שלנו-עם כל כך הרבה בעיות וחילוקי דעות, כולם יכולים להסכים שצריך משהו קצת שטותי בחיים, משהו שהוא לא מדכא, וכיף לראות אותו!!! . . פרינסס---,--`-@}

Pikachuit!

New member
זה באמת כבר נמאס ..

כל האנשים חושבים שזה לילדים קטנים ! וזה כל כך לא נכון ! ובאמת .. מה יש להם לעשות בקייטנה הזאת ? לשחק בקלפים של פוקימון ולהחליף מדבקות ? זאת בטח סתם עוד קייטנה עלובה שרק הדביקו לה את השם ``פוקימון`` כדי למשוך קהל.

טל16

New member
אשכרה....

אני ממש שונאת שמדביקים את זה לכל מיני דברים לא קשורים רק בשביל למכור אותם! זה מזכיר לי את בריטני\כריסטינה\בקסטקריט וכ``ו..... :)

Pikachuit!

New member
איכסס !

שתלך להזדיין בריטני איכסה הזאת ! כזאת פרוצה ! לא סובלת אותה !

Dragonite

New member
לא רק זה...

הם צריכים אישור של נינטנדו כדי שהם יוכלו להשתמש בזה (או כדי לפתוח קייטנה............)

Dragonite

New member
תראה...

אחרי הכל, בארץ ילדים קטנים דיי מתלהבים מזה... ואגב, לדעתי, חלק נכבד מהפריטים שנמכרים בעולם (דברים של פוקמון) הם חולצות צעצועים בובות וכו`... ואלה דברים שקונים רק ``אוהדים`` צעירים של פוקמון... ה``מבוגרים`` יותר מעדיפים משחקי ווידאו, או אולי איזה בובה או מחזיק מפתחות של דרגונייט (תרגישו חופשיים לבחור בפיקצ`ו, הונטר, גארי, או כל אחד אחר:)),וגם מבינים יותר מה המשמעות של המשחקים של הגיים בוי ושל האנימה... למרות שאני גם בטוח שרוב המכירות הכלליות של נינטנדו הם ממשחקי הגיים בוי של פוקמון שנמכרו מאלפי (אם לא מליוני) עותקים ביפאן ובארה``ב... דרגונייט

mr. man

New member
סתם סחטנות

סוחטים מאיתנו כסף! הלכתי לקנות קלסר, ובחנות היה רק קלסרים של פיקאצ`ו או בקסטריט בויס! איפה נעלמו כל הקלסרים (ושאר ירקות) מקרטון שאין עליהם כלום? אני מתגעגע לכיתה א`... בסוף קניתי פיקאצ`ו, כי בכל זאת.. אצם יודעים :)

למעלה