קייב-שאלות

מצב
הנושא נעול.

נגהנס

New member
קייב-שאלות

קייב-שאלות
שלום לבוגרות קייב, האם תוכלו לספר לי באיזה יום מחזירים העובר לאחר ההפרייה(=השאיבה)?ואם בן הזוג צריך לנסוע בשביל הזרע-איך זה מתבצע?הוא נוסע קודם וממתין שם?כמה זמן?תודה, ושבוע כיפי לכולם.

סנשיין61

New member
היי נגה

קייב-שאלות
שלום לבוגרות קייב, האם תוכלו לספר לי באיזה יום מחזירים העובר לאחר ההפרייה(=השאיבה)?ואם בן הזוג צריך לנסוע בשביל הזרע-איך זה מתבצע?הוא נוסע קודם וממתין שם?כמה זמן?תודה, ושבוע כיפי לכולם.
היי נגה
מחזירים עוברים לרחם בין הימים 15-18 למחזור, ביום השלישי להפריה, בן זוגך נותן זרע מס' ימים לפני הזרע עובר השבחה בארץ ונשלח לחו"ל להמתנה לתורמת מתאימה. ב ה צ ל ח ה

נגהנס

New member
תודה לך סנשיין

היי נגה
מחזירים עוברים לרחם בין הימים 15-18 למחזור, ביום השלישי להפריה, בן זוגך נותן זרע מס' ימים לפני הזרע עובר השבחה בארץ ונשלח לחו"ל להמתנה לתורמת מתאימה. ב ה צ ל ח ה
תודה לך סנשיין

אדוינה

New member
לגבי הזרע...

קייב-שאלות
לגבי הזרע...
יש מקרים בהם בני הזוג טסים יחד יותר מוקדם,כדי לתת זרע טרי שם,ואז השהות מתארכת ל4 לילות בערך. זה מתבצע במקרים של ספק בעיית זרע.

מצב
הנושא נעול.
למעלה