קייב - הצלחות

מצב
הנושא נעול.
קייב - הצלחות

קייב - הצלחות
לאור מה שאני קוראת כאן, לא היו הצלחות בקייב - אסותא. הם טוענים ל50% הצלחות??? מאיפה נתון זה, והאם שמעתן על אחרות שהצליחו אשמח לשמוע על הצלחות במסלול זה תודה

a17 - איתך הסליחה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קייב - הצלחות
לאור מה שאני קוראת כאן, לא היו הצלחות בקייב - אסותא. הם טוענים ל50% הצלחות??? מאיפה נתון זה, והאם שמעתן על אחרות שהצליחו אשמח לשמוע על הצלחות במסלול זה תודה
a17 - איתך הסליחה

לא מניתי אותך בהצלחתך סליחה לא ראיתי והמון בהצלחה

צוקה1

New member
היי בובה שבת שלום

a17 - איתך הסליחה

היי בובה שבת שלום
יש לי הרגשה שהרבה בנות אחרות שעברו תרומת ביצית כאלה שבתהליך וכאלה שכבר היצליחו לא משתתפות בפורום . ואולי יש להן צורך לשמור על אנונימיות מוחלטת (גם אם התיקשרת בפורום כזה היא וירטואלית וניקים מטשטשים את זהותו האימיתית של כל מי שרוצה כמובן) ויש בכלל כאלה שרוצות לשכוח שהילד מתרומת ביצית ולחיות בתחושה שהם גם הוריו הביולוגים- רצונם כבודם (גם אם אני חולקת על תפיסה הזאת) המון בהצלחה לאלה שבפורום ומחוצה לו צוקה

a17 - איתך הסליחה../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קייב - הצלחות
a17 - איתך הסליחה

tanit1

New member
לבובה זהבה...../images/Emo35.gif

a17 - איתך הסליחה

לבובה זהבה...

כתבתי לך שאלונת בקשר להחזר שקיבלת מקופת חולים - 80% מהכללית. אשמח אם תוכלי לפרט לי איך ומה שלחת כי אני רק קיבלתי כרגע על ההחזרהומכיוןשהטיפול נכשל אני צריכה כל שקל על מנת לממן עוד אחד. המון תודה Tanit

הי תנית, ראשית שיצליח לך מהר

לבובה זהבה...

כתבתי לך שאלונת בקשר להחזר שקיבלת מקופת חולים - 80% מהכללית. אשמח אם תוכלי לפרט לי איך ומה שלחת כי אני רק קיבלתי כרגע על ההחזרהומכיוןשהטיפול נכשל אני צריכה כל שקל על מנת לממן עוד אחד. המון תודה Tanit
הי תנית, ראשית שיצליח לך מהר
לגבי שאלתך, לדעתי ההחזר שקיבלתי היה ממש בפוקס, הם כנראה לא עלו עדיין על החוק שלא מקבלים החזר מחו"ל. כרגע הם מתנערים מזה. בפעם האחרונה שעשיתי לא קיבלתי החזר, אני מתכוונת לפעול בעניין. יש לי הרגשה שהרופאים מעוניינים להמשיך במסלולי חו"ל... כסף כמובן, ולדעתי הם חזקים מאד ומקושרים היטב לשר הבריאות, ולעוד גורמים שם למעלה. לכן המאבק הוא קשה יותר. ז"א אולי יש להם אינטרס בהחזרים, אך יש להם גם אינטרס להביא מחו"ל ושלא תהינה תורמות בארץ.

sagivkr

New member
הצלחות במסלול קייב

קייב - הצלחות
הצלחות במסלול קייב
מתוך שתי הנסיעות שלי לקייב, אני אמנם לא הצלחתי, אבל שמעתי על כמה וכמה מתוך הקבוצה שאכן הצליחו. הם פשוט לא משתתפים בפורום ולכן ההצלחות שלהם לא נספרות אצלנו... אל תשכחי שבפורום לא משתתפות כל המטופלות בארץ שעוברות תרומת ביצית. יש עוד ה-מ-ו-ן שלא משתתפות בפורום, ואנחנו לא שומעים על ההצלחות שלהן או על הכישלונות שלהן. אני לא שמעתי מעולם שמדברים שם על 50% הצלחה. כשאני פניתי לפרופ' משיח הוא דיבר על 25%-30% בערך, למרות שיש תקופות שההצלחות בקייב עומדות על יותר. אני יודעת שבחודש ינואר למשל היתה הצלחה של 70% בערך (אם אני לא טועה). מאחלת לך המון הצלחה, יפעת

ענתי27

New member
מסכימה עם כל מילה

הצלחות במסלול קייב
מתוך שתי הנסיעות שלי לקייב, אני אמנם לא הצלחתי, אבל שמעתי על כמה וכמה מתוך הקבוצה שאכן הצליחו. הם פשוט לא משתתפים בפורום ולכן ההצלחות שלהם לא נספרות אצלנו... אל תשכחי שבפורום לא משתתפות כל המטופלות בארץ שעוברות תרומת ביצית. יש עוד ה-מ-ו-ן שלא משתתפות בפורום, ואנחנו לא שומעים על ההצלחות שלהן או על הכישלונות שלהן. אני לא שמעתי מעולם שמדברים שם על 50% הצלחה. כשאני פניתי לפרופ' משיח הוא דיבר על 25%-30% בערך, למרות שיש תקופות שההצלחות בקייב עומדות על יותר. אני יודעת שבחודש ינואר למשל היתה הצלחה של 70% בערך (אם אני לא טועה). מאחלת לך המון הצלחה, יפעת
מסכימה עם כל מילה
רוב המטופלות לא משתתפות בפורום, כך שאי אפשר להקיש מהנתונים כאן בפורום על הכלל. כפי שכתבה יפעת, בחודש ינואר (חודש בו נסעתי גם אני לקייב) היתה הצלחה יפה מאד (בסביבות 65%), לרובן זה הטיפול הראשון בתרומת ביצית. כמעט כולן לא שמעו בכלל על הפורום בתפוז. מצטרפת לאיחולי ההצלחה, לך ולכל המטופלות בכל המסלולים... ענת

keren05

New member
גם אני מסכימה עם כל מילה

מסכימה עם כל מילה
רוב המטופלות לא משתתפות בפורום, כך שאי אפשר להקיש מהנתונים כאן בפורום על הכלל. כפי שכתבה יפעת, בחודש ינואר (חודש בו נסעתי גם אני לקייב) היתה הצלחה יפה מאד (בסביבות 65%), לרובן זה הטיפול הראשון בתרומת ביצית. כמעט כולן לא שמעו בכלל על הפורום בתפוז. מצטרפת לאיחולי ההצלחה, לך ולכל המטופלות בכל המסלולים... ענת
גם אני מסכימה עם כל מילה
במחזור אפריל השנה במסלול קייב היתה הצלחה של 70% אף אחת מהמטופלות שהיו במחזור זה לא מכירה את הפורום הזה. לרובן היה זה הטיפול הראשון בתרומת ביצית. גם אני מצטרפת לאיחולי הצלחה לכל המטופלות ולכ המסלולים. קרן

סביון1

New member
אל תסתכלו על הסקר הזה כעל מדד

קייב - הצלחות
סטטיסטי. כי הוא פשוט לא כזה. הוא בטח לא מדד להצלחות. לכל אחת מאיתנו הגוף שלה עם הצרות שלה שמשפיעות על ההצלחה לא פחות ממה שהמכון נותן. מה שכן אפשר לקבל מהסקר הזה, זה קצת רושם על איכות העוברים שמקבלים במכונים השונים. זאת לפחות היתה הכוונה שלי בסקר.

אני מגבה את דבריה של סביון

סטטיסטי. כי הוא פשוט לא כזה. הוא בטח לא מדד להצלחות. לכל אחת מאיתנו הגוף שלה עם הצרות שלה שמשפיעות על ההצלחה לא פחות ממה שהמכון נותן. מה שכן אפשר לקבל מהסקר הזה, זה קצת רושם על איכות העוברים שמקבלים במכונים השונים. זאת לפחות היתה הכוונה שלי בסקר.
אני מגבה את דבריה של סביון
מטרת הסוקפ של הסקר הוא לאיכות העוברים שמקבלים ולא להצלחות

ענתי27

New member
קייב - שני מסלולים

לגבי קייב: כמה זמן מחכים בארץ?
קייב - שני מסלולים
האחד - נסיעה לקייב זמן ההמתנה הוא די קצר חודש- חודשיים לגבי קבלת עוברים טריים והחזרתם בארץ (באסותא) מחכים לא מעט (מספר חודשים) מכיוון והביקוש למסלול זה הוא גדול יותר. בהצלחה ענת

ענתי27

New member
קייב - שני מסלולים

לגבי קייב: כמה זמן מחכים בארץ?
קייב - שני מסלולים
האחד - נסיעה לקייב זמן ההמתנה הוא די קצר חודש- חודשיים לגבי קבלת עוברים טריים והחזרתם בארץ (באסותא) מחכים לא מעט (מספר חודשים) מכיוון והביקוש למסלול זה הוא גדול יותר. בהצלחה ענת

a17

New member
לגבי קייב

קייב - הצלחות
לגבי קייב
ב"מחזור" שלי היו עוד זוג שהצליחו ועוד עם תאומים, והיתה פה מישהי (טופלה אצל פרופ' דור במסלול קייב) שכבר ילדה לפי דעתי...

topaz4

New member
50%

קייב - הצלחות
50%
אני יודעת על מחזור שהביאו טריים לארץ והיתה הצלחה של 50% גם אצל נשים שלא הצליחו במחזור הראשון בנסיעה לקייב

המון תודה על העידוד, במחשבה שניה

קייב - הצלחות
אני פשוט לא שמעתי על בנות אלו, אבל זה אחוז הצלחות בהחלט גבוה, אגב, איך אתן יודעות הנתונים, מקלריסה או מהבנות??? בטוחה שלכולנו זה יגיע, הרבה סבלנות (מצרך נדיר במחוזותינו) לכולכן בהצלחה היכן שאתן נמצאות ושוב תודה על המידע, מאד מאד מעודד ונותן כוח

אסתר 1000

New member
מידע מהרופא: מתוך 13 נשים שנסעו

אני פשוט לא שמעתי על בנות אלו, אבל זה אחוז הצלחות בהחלט גבוה, אגב, איך אתן יודעות הנתונים, מקלריסה או מהבנות??? בטוחה שלכולנו זה יגיע, הרבה סבלנות (מצרך נדיר במחוזותינו) לכולכן בהצלחה היכן שאתן נמצאות ושוב תודה על המידע, מאד מאד מעודד ונותן כוח
מידע מהרופא: מתוך 13 נשים שנסעו
10 נקלטו ועושה רושם שההריונות יפים ובריאים.

a17

New member
קייב - הצלחות

קייב - הצלחות
אני מאמינה רק ל"מראה עיניים" ולא למה שהרופאים אומרים לגבי אחוזי ההצלחה...פשוט פוגשים אצל הרופא בחדר ההמתנה ושומעים "חוויות" או בפורומים

אסתר 1000

New member
אל תשכחי שבהמתנה פוגשים את אלה

קייב - הצלחות
אני מאמינה רק ל"מראה עיניים" ולא למה שהרופאים אומרים לגבי אחוזי ההצלחה...פשוט פוגשים אצל הרופא בחדר ההמתנה ושומעים "חוויות" או בפורומים
אל תשכחי שבהמתנה פוגשים את אלה
שלא הצליחו וחוץ מזה כדאי להאמין בתמימות כי עי"כ אפשר לפזר תקוה ולהפוך את הסיפורים להצלחות ממשיות בע"ה. חודש טוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה