קיט Brembo לDRZ-SM.

t P R

New member
קיט Brembo לDRZ-SM.

ברמבו הוציאו קיט הכולל מתאם לקליפר, קליפר בעל 4 בוכנות ו4 רפידות ודיסק 320. תגובתו של בחור מפורום SupermotoJunky שהרכיב את הנ"ל: "...the wonderful Brembo 320mm brake and 4-piston caliper. Talk about your extreme control stops! You can feather this thing right up to the lock up and easily back off to controlled slowing of the wheel. Absolutely incredible!" תמונות: http://www.tomz.us/fullgaz/tpr/brembo1.jpg http://www.tomz.us/fullgaz/tpr/brembo2.jpg http://www.tomz.us/fullgaz/tpr/brembo3.jpg

45degrees

New member
המתאם של הקליפר נראה קטן ודקיק

ובכלל נראה כמו פיסת תכנון הנדסי לא איכותית... ככה זה שמתעקשים לשים קליפר רדיאלי על מזלג המיועד לקליפר רגיל. הם כבר לא יכולים לחבר קליפרים בצורה המסורתית? בכלל - גם הלוגו של ברמבו כתוב הפוך, בניגוד לתוצרת הרגילה של החברה. לא מסתדר לי התמונות האלה עם שאר המוצרים של ברמבו

mishmishoid

New member
כן, גם לי נראה מוזר מיקום הקליפר -

ממש נמוך ובולט החוצה לכיוון הצמיג - יותר חשוף לפגיעות

kramberg

New member
יאללה, יאללה

עזוב אותך מבלימות, קודם תשפר את התאוצות.

t P R

New member
למה נראה לך שהיית שם את זה???

בינתיים, כבל שזור חדש מעטר את הפרונט... בולם משהו משהו, מת לבדוק אותו במסלול כבר... ובקרוב יוזמן קיט DynoJet ספציפי לדגם הSM.

kramberg

New member
הקיט דינוג'ט כמובן

לא יתן לך כלום בלי אגזוז. תגיד, לא אמרתי לך שכל מה שאתה מזמין תזמין שניים?

t P R

New member
ייתן גם ייתן...

הקיט החדש 3110, חובק בתוכו את סטייג' 1 וסטייג' 2. ניתן לבצע ג'טינג עם אגזוז מקורי, תיבה מקורית ופילטר מקורי/או חלופי או שאפשר גם לבצע עם הכל חלופי ותיבת מותאמת(דהיינו 3X3 אינץ' מלמעלה חתוכים). גם לא יקר, 60 דולר... כרגע אני כנראה ארכיב אותו רק עם פילטר K&N. בעתיד הלא רחוק אני מקווה, נביא לו חבר אגזוזן... ואז כל מה שיידרש זה רק להחליף את המיין ג'ט(כל השאר כבר יהיה מותקן).

יתן ועוד איך גם בלי אגזוז

תטייל קצת בת'אמפרטוק ותראה חוו"ד. זה השיפור האפקטיבי ביותר פר שקל.

t P R

New member
אתה היית אצל שחר אתמול עם הצהוב?

או שזה היה הבחור השני עם הSM, smcamel...?

SMCamel

New member
לא אני...

שלי שחור (צהוב יותר איטי
) אתה מתקין לבד את הקיט דיינוג'ט? גם אני שוקל להזמין אבל אני חושב שאני יתחיל דוקא מהאגזוז. סאונד של מכונת תפירה מביא לי קריזה. מוצא חן בעיני ה-FMF PowerCore, יש למישהו נסיון איתו?

התקנת דינוג'ט + פתיחת תיבה

מאמרים מצולמים כאן בגלבה. ואגב, ה-FMF PC4 שציינת מרעיש מאד. יש להם דגם מומלץ לא פחות, ה-Q. ביצועים מצויינים וסאונד בריא אך שפוי. כדאי לדאוג למערכת פליטה קומפלט (סעפת) ולא רק לדוד. אני התקנתי את המערכת של ה-E. צליל בריא אך לא רועש והכי חשוב: זול. בהצלחה.

SMCamel

New member
תודה על הטיפ...

אני יזרוק מבט ה-Q לא נראה לי שאני אתקין לבד את הקיט, לא יצא לי אף פעם לפרק קרבורטור לגורמים ואני חושש להרוס... מה גם שאין לי סביבה סטרילית מספיק כדי לעשות את זה ובחניה של הבניין לא נראה לי רעיון טוב. אגב, החלפת אגזוז/דיזות וכו'... מה זה עושה לאחריות על הכלי? הבנתי שיש בעיה עם המיקום של אחד הברגים של באגזוז של E על ה-S ו-SM. איך פתרת את הבעיה? מתאם במקום רגליות מורכב? אני רוצה להשאיר את רגליות המורכב בשלב זה, יש פתרון נוסף?

תסתכל במאמרים עאזנו../images/Emo70.gif

הכל מפורט לפרטי פרטים עם תמונות בגודל של פלקט. כל סוגי המתאמים הנדרשים, עם רגלית בלי רגלית - איך שבא לך. לגבי פירוק קרבורטור, גם אני חששתי - וראה זה פלא הסתדרתי ואף החכמתי. אם אתה עדיין מפחד, קח למוסך ושלם 200-300 שקלים על כל העבודה (כולל התקנת הקיט). לגבי אחריות - אהממממ.... האחריות תינתן אני משער רק אם התקנת הכל אצל מוסך היבואן. אם תשאל אותי? הם לא צריכים לדעת מהסיפור וחוץ מזה הכל הפיך. שיהיה בהצלחה.

SMCamel

New member
הקדמת אותי

הרגע ראיתי! תודה על הקישור, עושה רושם שאני עוד יבקר בו הרבה.

t P R

New member
חובה קיט, אם אתה רוצה להתקין

אגזוז פתוח... כלומר, שינוי דיזות... $60 זה יחסית זול לעומת השאר... ואני בכלל פספסתי מערכת פליטה שלמה של DRZ-E כחדשה ב$51!!! מספיק לי בהחלט... פלוס פילטר, תיבת אוויר פתוחה וקיט...

למעלה