קיטש

tzooka

New member
קיטש

כזה קיטש , בגינה שלי? איך זה קרה...?
למרות שהיו לי את כל הנתונים לרגע לא שיערתי שיצא כזה עציץ מתקתק עד בחילה. בטח כולם כבר יודעים את זה כאן אבל בכל זאת : בקופה + צבעוני אדום לבן יוצא קיטש מזעזע....

tzooka

New member
פינת קיטש

בהשראת הצבעונים סידרתי מחדש את העציצים ויצרתי לי פינת קיטש מפוארת.

tzooka

New member
וגם... תורמוסים

זה לא בדיוק מקורי, אבל גם בעיניי הם הכי יפים שיש.

רחל5

New member
יש לי שאלת תורמוסים

בדרך הביתה מהגן של הבן שלי, יש צמחי בר בצידי המדרכה. אנחנו עוקבים אחרי הגדילה שלהם, ולפני כמה שבועות גילינו עלים של תורמוס אחד בודד. אנחנו עוקבים אחריו בדאגה וחרדה. אתמול גילינו שרוב העלים הצהיבו ורק אחד נשאר ירוק. בקרוב אצלו, כפי הנראה
למה זה קרה לו? האם יש לנו דרך לעזור לו? תורמוס אחד בודד שהצליח לשרוד את ה"בטון ומלט"...

תירתיר

New member
לשנה הבאה תוכלי לזרוע חדשים...

אחוז הנביטה שלהם כמעט 100%, ואוכל לתת לך זרעים בשמחה.

תירתיר

New member
מנצלשת לשאלת תורמוסים נוספת

למישהו יש אפשרות להשיג זרעים של תורמוס צהוב? ובכלל של מיני תורמוסים פחות שכיחים?

צפנתי

New member
תורמוס צהוב (צר עלים נדמה לי שמו)

חילקתי שנה שעברה. הזרעים הרבה יותר קטנים מתורמוס ההרים. אם למישהו נשאר....זה הזמן לנדב אותו עבורך. לי אין אותם כרגע. תורמוסים פשוט לא מצליחים לי באדמה.

Rebeccan

New member
צהוב זה צהוב, צר עלים הוא צר עלים

וצבע פרחיו לילך / סגול בהיר לצהוב גם כן יש עלה מאוצבע וכל אצבע דקה יחסית אבל שמנמנה יותר מאשר אצבעות העלים של התורמוס צר העלים פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

צפנתי

New member
תודה, צודקת...יש לי פתאום פלשבק...

זה בדיוק מה שגילתי שנה שעברה (שהצהוב זה צהוב, וכו'..)

טסונמי1

New member
../images/Emo46.gifאיך אפשר לומר שזה קיטש?

יופי של עציץ יופי של פינה- כל עוד שהצמחים לא עומדים בשורה והשיחים לא גזומים בצורת קיפודים -סוסים- וכאלה אין קיטש בעיני פינה מקסימה לדעתי

סודA

New member
מסכים איתך ולא אומרים קיטש על פרחים

אם הם לא מפלסטיק, זה פשוט נהדר. אני בטוח שלא מעט שהיו שמחים ל"קיטש" כזה בגינה להם.

tzooka

New member
לא לכעוס...

לא אמרתי שזה לא יפה, אבל עדיין, קיטש נראית לי המילה המתאימה פה. משהו יכול להיות גם יפה וגם קיטש באותו זמן, זה עניין של טעם ,אני מניחה, פשוט לא הטעם שלי....
בכל אופן תודה כל התגובות, בקרוב,
, יפרחו הנרקיסים ששתלתי יחד עם עשבוניים למיניהם ואז אוכל להראות ממה אני באמת מרוצה.

דוקא מאוד סולידי, ולא קיטש. הכל

הרמוני מבחינה צבעונית. זה שהצבע במקרה זה הוא ורוד, לא עושה את זה קיטש. מאוד יפה.

tzooka

New member
טוב, לא חשוב.... ../images/Emo140.gif

זה לא הורוד, ורוד אני דווקא מאוד אוהבת, זה השילוב של הורוד עם הלבן של הבקופה או משהו כזה, מיופייף מדי. אני לא מצליחה להסביר את עצמי טוב כנראה.... בכל אופן רק רציתי לחלוק איתכם קצת מחוויות הלימודים שלי בגינה, זאת פעם ראשונה שאני מנסה שילובים עם פקעות, וכל מה שיוצא מוסיף לי המון ידע, בין השאר גם בקשר למה אני אוהבת ומה לא.

למעלה