קיטי עוברת דירה

קיטי עוברת דירה

שלום לכולם:) יש לי בעיה קלה ואני לא יודעת למי לפנות, אנא עזרו לי:) בשעה טובה אנחנו עוברים דירה, הבעיה שלי היא קיטי שלנו. היא בת 5 וגרה איתנו בבית פרטי עם גינה מאז שהייתה גורה בת חודשיים. כמובן שהיא מחוסנת ומטופלת באופן קבוע אצל רופא, מעוקרת וכל זה... מה שכן, את צריכה היא עושה בחוץ... עוד חודש וחצי בערך אנחנו עוברים לדירת גג, ואני לא יודעת אפילו איך להתחיל ללמד אותה לעשות צרכים בקופסא, האם זה אפשרי בכלל עכשיו כשהיא בוגרת? הצילו... אני לא יודעת מה לעשות... האם יש שיטות? מישהו שניסה והצליח לחנך מחדש?

האוהבות

New member
אנחנו עברנו עם חתולה שהיתה בת-5

מבית שבו היא היתה יוצאת החוצה לחצר לדירת גג... הכנו לה שירותים עם חול ושמנו אותם בחדר בו סגרנו אותה בדירה החדשה.(בימים הראשונים של המעבר) לא היינו צריכים ללמד או להסביר באופן הכי טבעי כשהיא היתה צריכה לעשות פיפי היא ריחרחה את הארגז ונכנסה פנימה. מה שכן בהתחלה היא הסתובבה בתוך השירותים הרבה פעמים, חפרה והעיפה חול החוצה עד שעשתה את צרכיה, אבל גם זה הסתדר. היום השירותים עומדים אצלנו בחדר על הגג והיא עולה במדרגות באופן קבוע כשהיא צריכה לעשות את צרכיה. אני חושבת שאולי אפשר להכין את הארגז השירותים עם החול ולהביא אותו לבית שבו אתם גרים כרגע בכדי שהיא תתרגל לריחות ולקיומו,אולי היא אפילו תיכנס פנימה ותעשה בו את צרכיה.

יצורה

New member
אל דאגה, היא תבין לבד

גם אצלי החתולים יוצאים ונכנסים באופן חופשי, אבל במצבים בהם הייתי צריכה לסגור אותם בבית (מעבר דירה או אשפוז) הם השתמשו יפה מאוד בארגז. אני מצטרפת לעצה שניתנה לך - הכניסו כבר עכשיו ארגז חול הבייתה, גם כדי שקיטי תוכל להתאמן, וגם כדי לערוך את השינוי באופן הדרגתי ולהציב בפניה כמה שפחות גורמים חדשים לאחר המעבר.

תודה תודה

אני לא בטוחה בקשר לגידור הגג, אבל הוא לא גבוה מידי (קומה4) ואני בכלל לא בטוחה שניתן לה לצאת לגג (היציאה לגג היא מחדר עם דלת שתהיה נעולה רוב הזמן). תודה רבה על העצות, ואני מקווה שקיטי תסתדר, היא ממש חתולת פרא קטנה :)

למעלה