קיטור.

בדיוק ככה אני מרגישה

נורא פוחדת, אבל אם היה מתבטל עכשיו הייתי מה-זה מתאכזבת... והתרנגול לא מסוגל להבין את זה, בהיותו תרנגול של ממש- שופע ביטחון עצמי ולא מבין ממה בכלל יש לחשוש.

קיטור.

הפסקתי להצליח להדחיק את העובדה שבעוד פחות משבועיים אנחנו נוסעים לארה"ב. איזה פחד.

הרבה דברים

העיקריים כרגע: שאין לי שם עבודה ואני לא בטוחה שאצליח למצוא, ושזה כל כך רחוק מהאנשים היחידים שאני סומכת עליהם שישמרו על הבת שלי (ההורים שלי), מה שאומר שאני לא בטוחה שאני רוצה למצוא עבודה, אבל מצד שני אני לא מכירה שם אף אחד ולא רוצה לבלות 3 שנים בבדידות, מה שאומר שאני כן רוצה למצוא עבודה.

שזו הזדמנות טובה מאוד

בראש ובראשונה בשביל התרנגול להתקדם מבחינה מקצועית, ובשביל המשפחה להתקדם מבחינה כלכלית כשנחזור לארץ (כשנחזור, שם לא יהיה לנו הרבה). אותי זה די מעכב מבחינה מקצועית, אבל מכריח אותי לבצע במידה מסויימת את הטיול של אחרי צבא, שטיפוס ביתי כמוני היה דוחה לאחרי ההלויה. גם עכשיו אני מניחה שבסופו של דבר תהיה חויה טובה- מרוב השינויים בחיים (צבא, לימודים, חתונה, ילדה) פחדתי לפני שקרו אבל בדיעבד הסתדרתי והסתגלתי די טוב. בגלל זה אני לא ממש מבקשת עצה אלא מקטרת. אבל התקופה הראשונה מפחידה אותי.

חויה טובה ושונה,

חיים בחו"ל, רחוק מאמא ואבא, היכרויות חדשות, אולי לימודים ועבודה מסוג שונה לגמרי ממה שעשיתי עד עכשיו. כל מה שהכי מפחיד אותי.

D o r o t h y

New member
לא ידעתי שאת נוסעת להרבה זמן

אם ככה אז לא נורא לפחד .. תמיד דברים לא מוכרים מפחידים.. אבל כל עוד את עושה את זה.. אני רק יכולה להגיד לך שכשתגיעי לשם ייגמר לך הפחד. יהיו קשיים אבל כבר תהיי בתוכם ואין לי ספק שתתגברי ותהפכי הכל לחוויה טובה נורא מעצבן לקבל תגובה כזו נכון? אבל אין לי משו אחר להגיד

לא, זאת דווקא בדיוק התשובה שרציתי.

תודה.

Canta Brasil

New member
לא צריך.

העיקר שלא תנעלי על הפחד, כי במקרה אמרו לך את המילה הזאת. יש לך שם הרבה יותר הזדמנויות ממה שאת אומרת/רואה עכשיו. את אשה מספיק חכמה בשביל לראות אותן ולנצל אותן. פאניקה זה נחמד, כל עוד את זוכרת שהחיים לרוב לא מאששים את החרדות.

Canta Brasil

New member
סליחה - את אמרת את המילה בעצמך.

זה מה שקורה כשלא קוראים הודעות עד הסוף. אבל זה לא משנה את הנקודה שלי.

אני רואה את ההזדמנויות

ומימיי לא הייתי בפאניקה. זכותי לפחד, ואבקש ממך לא להשתיק אותי ולא לנסות לקחת ממני את הזכות הזאת, בסדר?

למעלה