קיטור.

zimes

New member
קיטור.

תסלחו לי, אבל אני חייבת. נכנסתי לפורום, והתנפל עלי שרשור "למה טוב לי", וחשבתי "אבל רע לי", אז אני פותחת לעצמי שרשור. יש לי בחינה בעוד שבועיים. לא - בעצם שלושה. מעל לחודש מראש, תכננתי את הזמן, וראיתי ששעתים ביום יעשו את זה, ועוד ישאירו זמן לקצת חופש. מה רע? א-מ-מה - ביום חמישי שעבר נתפס לי הגב. אני יכולה לשבת מול המחשב, אבל לא לקרוא בספר הלימוד תוך כדי, ואני בכלל קוועצ´ית ועייפה ולא בא לי, ורוצה כבר שלא יכאב. עבר שבוע, אתמול ממש הרגשתי טוב, החלטנו שהיום חוזרים ללימודים, נסענו לחיפה, בילינו, החלפנו גלגל מפונצ´ר, וקמתי בבוקר עם גב תפוס, כמו לפני שבוע. וביום ראשון נגמר החופש של בעלי, ולא יהיה מי שירים את הילדים, ויעשה להם אמבטיות במקומי, מה שמבטיח החלמה הרבה הרבה יותר איטית
לפחות - יש בייביסיטר לשעתים ביום, יש אמא לבוקר וחצי, השכנים בחופש (אולי אני אוכל לזרוק קצת את הילדים), ובעלי קנה לי בקבוק חם. אבל חוץ מזה - נו - חוץ מזה, מרקיז, הכל בסדר. חוץ מזה, מרקיז - אין כל חדש! שב"ש

דן צ

New member
זהו??

זה כל הבעיות שלך??? פיששששששששש בעיניין הגב , אפה בעלך? איפה מסג´? איפה שמנים ארומטיים? האמיני לי אם בעלך ךא אז תזמיני שירות מסז´ לבית ורק תהני וגם תחלימי [תשאלי את אפי]. זה כל כך מוכר לי הלימודים למבחנים , תמיד אני דוחה את זה למחר ומחר אני דוחר למחרתיים וכך זה הלאה..... לא נגמר פשוט לא נגמר עד ליום לפני הבחינה שאז מחוסר ברירה יושבים על הכיסא ולא קמים גם אם יתהפך העולם.

תנחומיי יקירתי, וסופשבוע סביר ../images/Emo42.gif

לאחר התאדות מסוימת בעקבות כתיבת צוואתי וחלוקת הרכוש ביד רמה, הנוירומטר חוזר ובידו עדכון מגיפתי. במקביל אשמח להפנותכם לכתבה מרתקת שהשתלתי במוסף מעריב של סוף השבוע. זהו רק פרט קטן שהסכמנו לחשוף, על מנת למשוך אלינו סוכנות מוכשרות נוספות, בהמשך להצלחת הגיוס דרך פורום זה. שמחתי לצפות בדיון המרתק אודות "הציונות לאן" (ספר ששקלתי לכתוב אך החלפתיו בספר ההדרכה המצליח שכתבתי "סקס אחר - פולין וסביבותיה"). ולאחר שרשור "כמה טוב לי" (שמי שטרם מצא סיבה להשתרשר, מוזמן לעשות זאת בהקם, שכן טוב רוחננו יתפוגג עם סוף היום), נוכל נחזור לנימת הודעתה של צימס, ונזכור כי לא באנו להינות אלא לסבול, להסביל, ולנסות לעזור לאחינו המצוקתיים לצאת מבעיה אחת ולעבור לאחרת. סוף שבוע פרובלמטי ומצונן לכולנו.

De-Panther

New member
אוקיי מרגיז שיש לי מבחן נוסף ביום..

ראשון ושאבא שלי החלית שהוא מתנהג אליי בחראיות וכשאני בא לדבר איתו הוא לא מוכן ואחרי זה הוא בא אליי מתי שאני עסוק ולא מבין למה אני לא רוצה לדבר איתו

למעלה