קיטור.

halllo

New member
קיטור.

אוקיי אז קיבלתי את הספר השביעי אתמול סוף סוף,באיחור קטן...=] אני מתכננת להתחיל לקרוא אותו היום או מחר כבר כשיהיה לי קצת זמן... אבל דבר אחד מעצבן אותי..ועיצבן אותי תמיד....בין ספר לספר יש הפרש יחסית גדול, חצי שנה לפחות... הפרש מספיק גדול בשביל לשכוח את מה שקרה בספר הקודם! או לפחות אצלי זה ככה... עד שיוצא הספר הבא אני כבר מזמן מספיקה לשכוח את מה שקרה בקודם ואז אני נתקעת...או שאני קוראת קצת מהספר,פרק אחרון וכאלה...אבל עדיין לא זוכרת את הפרטים הקטנים והחשובים מהספר כולו, או שמה? מתחילה בלי לזכור כלום? מה אתם עושים במצב הזה? או שזה רק אני ואף אחד לא באמת שוכח מה קורה שם? D:

evilihi

New member
../images/Emo45.gif

גם אני שכחתי מה קרה בשישי כשקראתי את השביעי..זה לא קרה לי עם הקודמים - כי קראתי אותם לפחות פעם (בד"כ יותר) עד לספר שאחרי.. אבל הפעם... מה עוד שאני לא מוצאת את הספר השישי..הוא ישנו..איפשהו

Leo Messi 19

New member
למה ציפיתם?

שהיא תוציא ספר כל יומיים ואז גם לא נהנה מהקריאה, חוצמזה תמיד אפשר לקרוא את הפרטים החשובים בוויקיפדיה.

זה באמת מעצבן, אבל

פשוט תקרא את כל הסדרה מהתחלה לפני שאתה מתחיל את השביעי

sha chan XD

New member
או שתקראי עכשיו את הסדרה מהתחלה ../images/Emo6.gif

אני רוצה לעשות אז זה בכל אופן.. זה נראה לי ממש טוב לקרוא עכשיו הכל מהתחלה ולקשר את כל הפרטים
וגם, לפניי שקיבלת את השביעי, את יכולה לדףדף בשישי ולקרוא - ככה להזכר (בד"כ נגמר בלקרוא את כל הספר שוב XD) אני לא יודעת מה איתך, אבל בגלל ההפרשים האלה יצא לי לקרוא כל ספר לפחות 2-3 פעמים. נכון שזה הרבה זמן, אבל זה גם נותן לך זמן להכנס לממש מתח ולהעלות המון השארות וכאלו, אם הספרים היו יוצאים בתדירות גבוה זה לא היה.

sha chan XD

New member
*לדפדף

זו פשוט טעות כ"כ דפוקה שלא יכולתי לעבור עליה בשקט
וגם **גבוהה

evilihi

New member
../images/Emo45.gif

צריכה לנבור עמוקות בשביל למצוא את הספרים שלי

halloo

New member
גם לי יש קיטור