קיטור בוקר

אטיוד5

Active member
יקירתי ...

כמו שאני אומר ליקירותי - לפעמים צריך לאכול כדי שיהיה כח להשיב לקרן בפורום.

אטיוד5

Active member
לא

בזמן האחרון אני מקבל בחילונת ברגע שאני צועד לתוך חדר האוכל. דיברתי על זה עם אחרים, ומסתבר שאני לא היחיד. אני חושב שריח הדג הצלוי נדבק לתקרה ומקרין כלפי מטה. בהתחלה זה אולי נחמד, אבל עם הזמן הריח הזה נעשה מבאיש. מקווה שעשיתי לך תיאבון.

De-Panther

New member
כל כך מבין אותך... אני דיי מחלק בין

החיים שלי בקטע הזה ועכשיו נוצר קטע שיש לי 3 חיים בחיים האמיתיים ברשת ובצבא פה ושם יש אנשים שמתקשרים לכמה מהחיים האלה... אבל מעט מאוד... לא רוצה שאנשים סתם יחטטו לי בחיים... ואמכבר אנונימיות ברשת... אז לפני כמה ימים הייתי בעבודה של חברה של אבא גלשתי באינטרנט באחד המחשבים שם... באתי לחפש משהו בגוגל ואז אני רואה שהכינוי שלי נמצא שם בהשלמה האוטומטית של החיפוש... בכלמיני גירסאות שונות של הכינוי חברה של אבא לא יודעת מה הכינוי שלי... זו שעובדת על המחשב ההוא לא מכירה אותי(או זה מה שאני חושב??) ואין שום סיבה אחרת שיופיע שם הכינוי שלי... זה מטריד!! יחי הגלישה האנונימית

אטיוד5

Active member
היא כבר הסבירה פעם

שהממשק החדש מונע ממנה. היא צריכה להקיש את שם המשתמש שלה כל פעם שהיא נכנסת, עם כל הניקוד, וזה באמת בוג'ראס לא נעים. אני לא בטוח שזה נכון, כי אצלי הוא שומר על שם המשתמש לקראת הכניסה הבאה. אבל אני לא זוכר מה עשיתי כדי שזה יקרה. יש לי באמת מחשב אחד שבו הוא לא שומר חלק מהפרופיל שלי. זה כאילו שאם פישלת פעם אחת במשהו אז אי אפשר לתקן את העוול.

לפחות יש לכם חדר אוכל.

אצלנו מזמינים דרך סיבוס, ואם יש מזל אז אוכלים בחדר ישיבות קטן, ואם יש פחות מזל אז אוכלים ליד שולחן העבודה, דבר לא נחמד בעליל.

אטיוד5

Active member
קיטור בוקר

הנה אני בא לפורום הבוקר, ומה אני רואה? שקרן לא המשיכה להתכתש איתי. כזה חוסר התיחסות, ממש נעלבתי. אוףףף.

אם זה כל כך חסר לי אז...?

חסר חלק למשפט. כעת אני מבינה מדוע את לא רוצה להשאיר עקבות לא מהוגנות.

shellyland

New member
היה באג בתחילת דרכו של הממשק החדש

אבל הוא תוקן וכבר כן אפשר לשמור.

האגס 1

New member
אתה מכיר...

... את המשל על הסדיסט והמזוכיסט? המזוכיסט אומר לסדיסט - "תכאיב לי! תאכיב לי!" הסדיסט עונה לו - "לא..."

למעלה