קיטורים..

Summer moved on

New member
אני כלכך עייפה.

זה לא עובר. זה לא נגמר. זה מוזר. כי עכשיו ה-עומס ואני חוזרת הביתה ולא עושה כלום. אין לי מבחנים השבוע ואין לי כוח לצאת ואני פשוט ישנה. יש לי מצבי רוח בלתי נסבלים של טרום מחזור. בא לי לבכות אבל אין לי כוח לזה. בא לי לאהוב אבל את מי? בא לי לעשות משהו אבל בא לי בעיקר לישון. נו טוב, תוך יום יומיים יהיה יותר טוב. וגם לא בא לי שהשנה הזאת תיגמר. לא הספקתי כלכך הרבה דברים.

יו לכולם מודיעים על תוצאות של מיונים

ורק לי לא? התקשרו כבר לשתי חברות שהיו איתי וראבק כאילו אנחנו מאותו מקום, זה לא אמור להיות באותו זמן בערך? וזה מדאיג, ומתסכל, ומלחיץ ואוף איתם ואני לא אצליח לעשות לחברה שלי את המתנה, והיא הבסטפרינד וזה קקי שאני ככה אני גרועה בדברים האלה אוף

כוסאמק זה נכנס לי לחלומות אפילו

אייש
חלמתי ששלחו לי מעטפה חומה גדולה בדואר עם מלא דברים מצה"ל ובין כל השטויות שם, היה גם מכתב שאומר שהתקבלתי לאיזה תפקיד זוועתי שבכלל לא קיים ולא שמעתי עליו מימי ובאמת שהתחשק לי למות באותו רגע. ואני לא מוצאת אלבום למתנה של חברה שלי וזה זין גדול

K a y a 1989

New member
לרגע נבהלתי שאין קיטורים

אז ככה,כוסאמק!?!?1?ט?6U?ס6*&?&)? %&* 54'. היתה לי עכשיו מתכונת במתמטיקה שהלכה זוועה,כל פעם אני מגלה כמה אני טיפשה ובו זמנית כמה אני יצירתית עם הפתרונות שלי החסרי בסיס. אני כל כך עייפה לאחרונה,נרדמת בבית ב9 וחצי וב11 וחצי אני הולכת לנעורים חסרת כוחות לישון שם. ויש היום גיוס,וגם ככה אני לא עושה לול וזה בפלחה היום ואני לא יכולה כי יש לי יום ארוך וחוג אחרי זה וכבר הברזתי פעם קודמת בשביל הגיוס ולא נעים לי מהם,באמת הם קורעו תתחת יומיים עכשיו בלול ואני לא ועוד אני לא יכולה להגיע לגיוס בפלחה. אני חרא תלמידה,ואין לי כח לעיצוב ולבצפר בכלל,ואעה אני רעבה,הלכתי לאכול.

Lost Lullaby

New member
נוזל לי כבר המוח מהאזניים

ואני חייבת לקבל מחר מאה. חייבת. כוסאמא של אריקסון הזה]: היית תלמיד של פרויד, לא יכולת להסכים עם התיאוריה שלו ולא להמציא אחת חדש ?!

©big smile©

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

אני איתך, אני גם מתה כבר שזה יגמר. אבל חבל שלא אקבל 100 לעולם ;[ דווקא התיאוריה של אריקסון יותר מעניינת וקלה משל פרויד. של פרויד מוזרה ומשעממת. בהצלחה!

Lost Lullaby

New member
פרויד הרבה יותר קל לי../images/Emo10.gif

נראה לי אני מדקלמת את זה משינה אריקסון ניסיתי ללמוד שלוש פעמים כבר [מבחן, מגן, ועכשיו] ועדיין כל פעם אני לא זוכרת כלום:( בהצלחה:]

חיפושה

New member
סתם עצה

הייתה לי אותה הבעיה למדתי את הכותרות של השלבים כמו שיר כזה חחח.. זה עובד :]

amit641

New member
אוף אני כ"כ כועסת! ../images/Emo129.gif

וגם מאוד פגועה. קבעתי ללכת עם 2 חברות לים היום. הן קבעו בעשר בבוקר עם שלוש בנות שאני לא כזה מדברת איתן בשביל לעשות איזה משהו (בלי שום קשר לים). דיברתי איתן וזה וקבענו שבשתים עשרה בערך ניפגש מתחת לבניין אחד ונלך ביחד לים. סבבה, אני מגיעה ומתקשרת לאחת מהן ואז היא אומרת לי "אה, לא ידעתי שאת באה איתנו לים, אנחנו הולכות גם עם ***, *** ו***** (אותן בנות שאני לא מדברת איתן). כאילו מה נראה לה? מה היא מנסה לעשות אותי מטומטמת? הרי רק לפני שעה דיברתי איתה וקבענו שנלך לים ביחד אז מה היא משחקת לי אותה כאילו לא קבענו. נמאס לי לאכול חרא מאנשים. נמאס לי לגלות שהאנשים שאני הכי אוהבת עם החרא הכי גדול. נמאס לי לגלות שמי שחשבתי שהן חברות טובות שלי סתם בנות צבועות. ואז היא ממציאה לי שקר שחברה אחרת שלי אמרה לה שאני בכלל באה עם בנות אחרות לים. ואני יודעת שזה שקר גם כי ביררתי את זה עם החברה הזאת וגם כי אם לפני שעה היא חשבה שאני באה מה פתאום היא חושבת שאני לא? כאילו היא סתם מנסה לתחמן. אני יודעת שזה לא נשמע כזה ביג דיל גם כי במציאות זה היה ממש אחרת, ממש קיצרתי וגם לא פירטתי כזה טוב. וזאת גם לא הנקודה. מה שחשוב זה מה שאני מרגישה. נמאס לי, פשוט נמאס לי. שמנסים לשקר לי ולסובב אותי וחושבים שאני המשחק שלהם או השק איגרוף שלהם. נמאס לי. אני בסך-הכל בנאדם, ילדה. מה זה נהיה קטע כזה? כל חודש מישהי אחרת תבוא ותדרוך עליי. כל חודש מישהי תבוא ותתנהג אליי כאילו אני זבל. מה אני עושה? מאיפה אני ממשיכה מפה? על מי בכלל אני יכולה לסמוך ומי החברות שלי? כאילו אני מתחילה לחשוב שכל זה מגיע לי. שמישהו מחזיר לי על כל הרע שעשיתי לאנשים. אבל זה היה מזמן. למה אף אחד לא נותן לי צ'אנס, הזדמנות שנייה? בחיים לא הרגשתי ככה. התקופה האחרונה הייתה ממש גרועה בשבילי, אבל ממש. אני לא רוצה להמשיך ככה. אני לא יודעת מה ישאר ממני, מי אני אהיה בסוף. מישהו אמר לי מה שלא הורג מחשל. אז אני מעדיפה לא להתחשל ולא לסבול ככה. אוף וזה אוכל אותי פשוט מבפנים. נמאס לי לחשוב על זה אבל אני פשוט לא יכולה. די לפגוע בי ככה, שיבינו שגם אני מרגישה משהו. אני לא באמת מצפה שמישהו יקרא את זה אבל עושה לי טוב להוציא את זה.

אני חייבת עזרה:\

יש לי שתי אופציות לל"ג בעומר- אחת היא עם חברים שאני קשורה לכולם, אבל החבר לא מכיר אותם, ואני לא בטוחה עד כמה הוא יסתדר איתם. שניה היא עם כמה חברות ועוד ידידים שלהן שאני לא בקשר איתם, החבר מכיר את הבנות, את הבנים לא. הוא מעדיף ת'אופציה השנייה, אני בהתלבטות
אייייפ. כל מה שאני רוצה זה לראות אותו, כל כך לא משנה לי איפה זה יהיה. טיפ: לעולם אל תמצאו מישהו הכי מושלם בעולם, שגר רחוק. ראאאאאאאאאאאאאאאבק. [ט'- אני אוכלת יותר מדיי. כוסאמקערס. ולא יצאתי לרוץ יותר מדיי זמן ואני מתחרפנת]

e l u l a

New member
בובה../images/Emo153.gif

עדיף מישהו מושלם שגר רחוק מאשר לוותר על הקשר בגלל המרחק.. תשמחי שיש לך אותו ועם המרחק אני מאמינה שתצליחו להסתדר:]. יש לי חברה שיש לה חבר כבר שנה וחצי והוא לא מפה, ויש לי עוד חברה שהיה לה חבר כמעט שנה גם לא מפה..והם ממש לא נפרדו בגלל המרחק או משהו כזה. קיצר אם את רוצה לראות אותו וזה מה שהכי חשוב לך אז תלכי לאן שהוא מעדיף נראה לי..

אוף אבל זה כל כךךךךךךך מדכא.

ואי אפשר לבסס מערכת יחסים על מסנג'ר וטלפון. כוסאמק זה כ"כ קשה. וזה יותר מורכב. אוח, קיבלת מסר.

הוא גר בערד, אני ליד אשקלון

3 אוטובוסים, שעתיים ומשהו נסיעה. ההתלבטות היא אם לעשות במושב עם חברים שלא ראיתי פול זמן, שהמושב הזה נמצא 10-15 דק' ממני, או בניצנים עם חבורה שאנ'לא הכי בקשר איתה חוץ מהבנות שבה, שניצנים זה גם, 10-15 דק' ממני.

Tin Doll

New member
איך כ"כ הרבה זמן וכ"כ הרבה אוטובוסים? \:

אין אוטובוס מערד לאשקלון? בכל מקרה... אין לי מושג לגבי ההתלבטות שלך, אני במקומך הייתי עושה עם החברים הקרובים אבל תלוי איך החבר שלך לגבי זה..

איזה...

מאיפה שאני גרה אני צריכה לתפוס אוטובוס לצומת קסטינה, משם אינ לוקחת אוטובוס לב"ש, ומב"ש עוד אוטובוס לערד... היום אני אחליט... תודה.[:

EVE Lights

New member
זהו, רשמית כבר אין לי חיים.

קיבלתי שיעורים בטונות מה זה טונות? מ-ס-ו-ת של שיעורי בית. ועוד 2 ספרים חדשים ושמנים וכבדים. אין, אני בקושי הולכת לצאת מהבית בסופ"ש הזה. והכל פאקינג ליום ראשון!!! :<<< סעמאק מתחיל להיות דו שבועי ולא בא ליייייייייי :<<<<

למעלה