אוף אני כ"כ כועסת! ../images/Emo129.gif
וגם מאוד פגועה. קבעתי ללכת עם 2 חברות לים היום. הן קבעו בעשר בבוקר עם שלוש בנות שאני לא כזה מדברת איתן בשביל לעשות איזה משהו (בלי שום קשר לים). דיברתי איתן וזה וקבענו שבשתים עשרה בערך ניפגש מתחת לבניין אחד ונלך ביחד לים. סבבה, אני מגיעה ומתקשרת לאחת מהן ואז היא אומרת לי "אה, לא ידעתי שאת באה איתנו לים, אנחנו הולכות גם עם ***, *** ו***** (אותן בנות שאני לא מדברת איתן). כאילו מה נראה לה? מה היא מנסה לעשות אותי מטומטמת? הרי רק לפני שעה דיברתי איתה וקבענו שנלך לים ביחד אז מה היא משחקת לי אותה כאילו לא קבענו. נמאס לי לאכול חרא מאנשים. נמאס לי לגלות שהאנשים שאני הכי אוהבת עם החרא הכי גדול. נמאס לי לגלות שמי שחשבתי שהן חברות טובות שלי סתם בנות צבועות. ואז היא ממציאה לי שקר שחברה אחרת שלי אמרה לה שאני בכלל באה עם בנות אחרות לים. ואני יודעת שזה שקר גם כי ביררתי את זה עם החברה הזאת וגם כי אם לפני שעה היא חשבה שאני באה מה פתאום היא חושבת שאני לא? כאילו היא סתם מנסה לתחמן. אני יודעת שזה לא נשמע כזה ביג דיל גם כי במציאות זה היה ממש אחרת, ממש קיצרתי וגם לא פירטתי כזה טוב. וזאת גם לא הנקודה. מה שחשוב זה מה שאני מרגישה. נמאס לי, פשוט נמאס לי. שמנסים לשקר לי ולסובב אותי וחושבים שאני המשחק שלהם או השק איגרוף שלהם. נמאס לי. אני בסך-הכל בנאדם, ילדה. מה זה נהיה קטע כזה? כל חודש מישהי אחרת תבוא ותדרוך עליי. כל חודש מישהי תבוא ותתנהג אליי כאילו אני זבל. מה אני עושה? מאיפה אני ממשיכה מפה? על מי בכלל אני יכולה לסמוך ומי החברות שלי? כאילו אני מתחילה לחשוב שכל זה מגיע לי. שמישהו מחזיר לי על כל הרע שעשיתי לאנשים. אבל זה היה מזמן. למה אף אחד לא נותן לי צ'אנס, הזדמנות שנייה? בחיים לא הרגשתי ככה. התקופה האחרונה הייתה ממש גרועה בשבילי, אבל ממש. אני לא רוצה להמשיך ככה. אני לא יודעת מה ישאר ממני, מי אני אהיה בסוף. מישהו אמר לי מה שלא הורג מחשל. אז אני מעדיפה לא להתחשל ולא לסבול ככה. אוף וזה אוכל אותי פשוט מבפנים. נמאס לי לחשוב על זה אבל אני פשוט לא יכולה. די לפגוע בי ככה, שיבינו שגם אני מרגישה משהו. אני לא באמת מצפה שמישהו יקרא את זה אבל עושה לי טוב להוציא את זה.