קיטורים

קיטורים

כמו שאיחוד אמרה לי,בזמן האחרון קצת התחזקתי ואפילו קצת היה לי הכוח לחזק אחרות. ניסיתי להמשיך. בכל בוקר אני אומרת לאמא בוקר טוב ובלילה לילה טוב. אבל עכשיו,ואני יודעת שזה בהשפעת החגים ובהשפעת האזכרה הראשונה שתהיה בעוד חודש וחצי, אני מוצאת את עצמי נעלבת משטויות, רגישה בטירוף,נפגעת מכל דבר,רוצה לבכות בכל מקום.. לדוגמא: אומרים לי חג שמח ואני נעלבת וחושבת "איך יהיה חג שמח בלי אמא? מה ,הם שוכחים מה עובר עלינו?" מן מחשבות ילדותיות כאלה. דבר נוסף שמקשה עליי,הוא שאני כל הזמן חולמת על אמא..בשנת צהרים,בשנת לילה...למשל אתמול חלמתי שאני ואמא נסענו לתאילנד (באמת תיכננו וזה לא הצליח לצאת לפועל) וכשהתעוררתי מצד אחד שמחתי על החלום הזה כי זה מה שתיכננו לעשות ומצד שני,קשה מאוד לחזור למציאות.. וגם..זה הזמן הזה של החודש...אז אולי הכל קשור ביחד.. אוף.. מתי זה ייגמר?

ymz

New member
היי הוקוס

בטח קראת כבר לא פעם אחת שעם הזמן הכאב משנה צורה. כך גם החלומות, מה שכרגע גורם לך לעצב אחרי זמן מה יגרום לך להרגשה טובה כאילו בילית עם אמא קצת זמן פנוי. אי אפשר לדעת מתי תעברי לשלב אחר של האבל, כל אחת והקצב שלה, רק תזכרי שאין לך לאן למהר, תקחי את הזמן כמה שתצטרכי. מותר לך להיות עצובה, מותר לך להיות רגישה מותר לך לבכות, אם זאת צריך לזכור שהחיים ממשיכים וצריך להמשיך לחיות אותם.

אדומה2

New member
מסכימה עם YMZ

שכתבה יפה ואין לי הרבה מה להוסיף בנושא זה. אני זוכרת שהיה לנו את הדיון לגבי תאילנד- האם לנסוע או לא. אז כתבתי לך שאני דווקא חושבת שאולי כדאי לנסוע, כך תוכלי לחוות בשביל שתיכן את תאילנד, ואימא שלך בטוח תהיה איתך ותחווה דברים דרכך. מה שהזכיר לי את הדיון היה החלום שסיפרת עליו, ששתיכן נסעתן, וזה פתאום חיזק לי את הטיעון שלי מאז.
מה את אומרת?

את יודעת מה?

זה בריא לקטר מידי פעם..
מאוד מוכרת לי ההרגשה הזו.. הרגישות הזו.. שכל דבר גורם לבכות.. אפילו הדבר הכי קטן או ילדותי.. אצלי זה קורה בדרך כלל כשקורים המון דברים ביחד ואני לא מדברת על שום דבר.. אז הכל יוצא על הדברים הכי קטנים... מפגרים כמעט.. לפעמים זו הדרך שלנו לפרוק את מה שקשה להוציא.. בקשר לחלומות.. יכולה להבין את הקושי ומאוד מסכימה עם ymz עם הזמן זה יהיה קל יותר.. אולי יעשה הרגשה נעימה קצת..? היא דואגת לך.. שומרת עליך בחלומות.. אני חלמתי על אמא פעם אחת כשהייתי בחתיבה (או משו כזה..) שהיא דפקה על הדלת של הבית שגרנו בו אז והזמנתי אותה להיכנס והראתי לה את הבית.. ואחר כך ישבנו במרפסת ודיברנו.. וסיפרתי לה על החיים שלי.. כאילו הכנסתי אותה למקום שהייתי בו אז.. והיא נתנה לי את האישור שלה.. סבתא שלי לעומת זאת חלמה עליה המון.. היא הייתה מספרת לי שאמא הייתה שואלת אותה בחלומות מה שלומינו.. ומבקשת ממנה לשמור עלינו.. הרבה דברים מעניינים יכולים לקרות בחלומות.. ולפעמים זה יכול ממש להרגיע.. איתך...

תודה לכן

הלילה שוב חלמתי על אמא ,ובחלום אמא אמרה לי שהיא רואה את כל מה שמתרחש מהחלון הקטן שלה למעלה בשמיים.. לשם שינוי,זה עשה לי טוב. תודה לכן, אוהבת אתכן!

ymz

New member
גדול!!!

מזכיר לי את החלום שהיה לי לפני כמה זמן. חלמתי שאני מדבר עם אבא שלי אז קלטתי שמשהו משונה ואמרתי לו:" אתה לא באמת חיי?!" הוא ענה לי שאני צודקת והוא סתם קפץ לבקר, ואז שאלתי אותו שאלות על אמא ודיברנו קצת כמו פעם. יקירתי, לי לקח יותר מ10 שנים להגיע לשלב בו התחלתי להתקשר עם ההורים שלי בחלומות ואת התקדמת ממש מהר. כל הכבוד לך!!!

אכן...

חלומות הם בין היתר, כלי נפלא להיות בקשר עם העולם ההוא... אבל זה לא ממש קשור לזמן אלא למצב אנרגטי/מתאים... שהוא שונה בתקופות השונות... בכל מקרה זה כלי מצוין...

למעלה