../images/Emo32.gifהודעה ישנה על היומולדת של ההיפית...
[נו, נכנסתי למצברוח סנטימנטלי. מתחשק לי להזכיר נשכחות.
] פרק ראשון [ובו יסופר על: שעונים מעוררים, חשיש אפגני וגמישותה של השעה 12 בבוקר] אחרי שכיביתי את כל שלושת השעונים המעוררים אחד אחרי השני במחשבה ש: "זה בסדר, אני במילא עוד שנייה קמה, כן כן", חברה שלי העירה אותי באלימות בצווחות: "אנהההה!! כבר רבע לשבעעעע! אנחנו מאחרותתתת! איך לא שמענו את השעון?!?!" באמת, איך לא שמענו את...אעע, שלושת השעונים?! ומי המטומטם שכיבה אותם? :| אז התלבשנו והתארגנו מהר מהר מהר, ורצנו החוצה, גוררות אחרינו 2 תיקי קמפינג ענקיים, תיק גב למתנות ותיק גב לחפצים שימושיים [נו, אתן יודעות- ספרים, פלאפונים, ארנקים, חשיש אפגני. דברים שתמיד צריך בהישג יד], בדרך לבית של ילדת היומולדת. ההיפית, אני אקרא לה, כי אני חושבת שקראתי לה כאן ככה פעם. ולשנייה הגרמנייה [ג'יז, אני מרגישה בבלוג]. כשהגענו אליה, מה שהיה אמור להיות הפתעה כייפית וחיננית של "קומי, סאנשיין!" וחלוקת שוקו בשקית, הפך ל: "מהר, מהר, יא פדלאה! האוטובוס נוסע!!". והיא, שחזרה ממסיבה סוערת ב-4 לפנות בוקר ולא לגמרי הבינה מה אנחנו עושות אצלה בבית 3 שעות אחרי וצורחות על אוטובוס ותיקים ושתקח את התחתונים שלה כבר, רק מלמלה בלי הפסקה: "אבל אמרתן שתבואו ב-12...יום כיף רגוע בהרצליה...אמרתן 12..." ככה זה עם קמפינג בהפתעה. אפשר לסמוך על הכל שילך בדיוק לפי התכנית. למזלנו, אומנם הגענו 3 דקות אחרי השעה שבה אמור היה האוטובוס להגיע, אבל גם הוא איחר קצת והגיע אחרינו. לכו תדעו, אולי גם הוא בנה על יום כיף בהרצליה... פרק שני [ובו יופיעו: רמז מטרים להמשך הסיפור (אקדח שהופיע במערכה הראשונה, וגו'), סבאים מעופפים וחזירי בר] אחרי שההיפית הצליחה להתגבר על השוק סוף סוף, אי שם לקראת קריית שמונה ואחרי אי אלו שקיות שוקו בהן האבסנו אותה כפיצוי על עוגמת הנפש, הגענו כעבור כ-3 שעות לצומת גומא, בה חיכה לנו בית שימוש מסודר, ולא פחות חשוב מזה [אם כי לא הרבה יותר]- הדוד של הגרמניה, שתפקידו להסיע אותנו לבניאס. הנסיעה עברה בשלום יחסי, ומהר משציפינו מצאנו עצמנו מקימות אוהל על גדות הבניאס, בדיוק ליד שלט ענק של: "חל איסור להקים אוהלים ולהבעיר אש בכל שטח השמורה!! איסורררר!!!11" [וזכרו- שלט שמופיע בפרק השני בוודאי יתקוף בפרק ה...אלוהים יודע איזה. פחות מעשירי, אני מקווה בשבילכן] ותוהות מה לעשות בהמשך היום. כי בחייאת, כמה זמן כבר אפשר להתפעל מהנוף?... "וואו, כמה ירוק!" , "וואו, מים מנצנצים!", "ווהו, הסבאים [נו, איך קוראים לצמח הלבנבן המעופף?] הקטנים נראים כמו שלג! איץ כריסטמס!", "קיביניאמו, איפה השירותים?! :|". אז קראנו קצת, ונחנו קצת, והסתובבנו קצת, ואכלנו הרבה יותר מדי, ובאופן כללי נענו בין שלווה חסרת דאגות לשעמום מוחץ. וכך, לא כולל הג'וינט של הגרמניה שהוביל אותה להתקף פראנויות מחזירי בר והדכאונות הבלתי צפויים של נערת היומולדת, חלף לו ברוגע היום הראשון. פרק שלישי [ובו יסופר על: סדינים קרועים, מתנות יומולדת וערבים עם חרמשים] אחרי לילה סוער בו גיליתי איך זה להרגיש שאתה נוחר [די מוזר, למען האמת] וחלמתי חלום הזוי וארוך במיוחד על זה שההיפית נחצית לשניים ומסתובבת בעולם כשרגליה נפרדות מהבטן, ושפסיכולוגים רוחניים טוענים שזה קשור לסדינים קרועים, ושמתחיל איתי ג'ינג'י בן 30 שחושב שהוא סטנדאפיסט ומצטט בדיחות מערוץ ביפ, ושילד מהיסודי שלי הורג נער ערבי ומחליף אותו בקרב משפחתו- התעוררנו לבסוף ליום שהיה אמור להיות סימפטי ורגוע ומשעמם עד מוות כקודמו. אבל רגע...היה אמור להיות איזה משהו מיוחד היום, לא?... "מתנות, מתנות!!" בעטה בנו ההיפית אחרי שנזכרנו לבסוף וקפצנו עליה בחיבוקי מזל טוב נרגשים, וטקס ה"חבילה עוברת+שאלות סנטימנטליות+מתנות חסרות כל קשר למציאות" החל בתרועות חזירי בר. התשובות על השאלות שהודבקו על עיתוני החבילה המקומטים, ונעו בין "מה עשינו בפעם הראשונה בה נפגשנו?" ל"מה שם אשתו (הזמנית! זמנית, איים טלינג יו!) של שלומי סנדק ממקימי עלה ירוק?", זיכו אותה בפרסים עטופים היטב, החל מ'סוכריה', 'שתי סוכריות' ו'מטבע שוקולד' וכלה בשמלה מגניבה, סנדלים תנ"כיות, מצית של גראס ובובה של ג'וק- כי בכל זאת אי אפשר לשאול שאלה על הפירסט קיס של אנה בלי לצאת מזה עם עונש הולם. :| אחרי שתם הטקס ונתקענו שוב בלי בידור, הלכה הגרמניה לעשן ג'וינט נוסף והותירה אותי ואת ההיפית צופות בצחקוקים שלה בחוסר מעש מלבב [ההיפית עדיין בתהליכי חקירה ולכן אסור לה להתקרב לחומרים לא חוקיים, מה שממלא אותה בעצב אינסופי ומשאיר אותי לנסות להסיח את דעתה מהחשיש בצעקות: "יו, תראי! ציפוררר!" נרגשות]. "נלך לטיול!" הצעתי לבסוף, אחרי ניסיון כושל למקלחת קפואה ומאיימת במימי הנחל הגועשים, ויצאנו לנו לדרך לאורך הבניאס, בהתלהבות של זוג צופיפניקיות חסרות דאגות בכיתה ד'. אז חיפשנו קיצורי דרך, טיפסנו על הררי חול וקוצים, קיפלנו מכנסינו בסטייל נפתלי הרפתן מהקיבוץ, זללנו אשכוליות אדומות מרוססות בדי.די.טי הישר מן העץ וברחנו מחבורת ערבים עם חרמשים. כשעה אחרי שיצאנו לדרך, כשידינו דביקות מריר אשכוליות ופיותינו מזמרים לקט שוטי הנבואה, התקבלה שיחה בהולה מהגרמניה שהותרנו מאחור: "תחזרו מהררר!" היא בכתה "נתקעתי באוהלללל!!" נטשנו את הכל ורצנו חזרה רק כדי להגיע ולראות אותה מתפננת לה בשמש ומכרסמת את מה שנשאר מכדורי השוקולד שהכנו במיוחד לאירוע. "אה, כן" היא חייכה אלינו בפה מלא סוכריות צבעוניות "הריצ'רץ הסכים בסוף" פרק רביעי [ובו יורה סוף סוף האקדח, ומתגלה למה משתלם לא להוציא תעודת זהות] את שאר היום בילינו באיסוף קדחתני של עצים למדורה, כדי שלא יקרה מצב שניתקע בלי אש ב-9 וחצי בלילה כמו אתמול, ונאלץ ללכת לישון מוקדם מפחד שלחזירי הבר הרצחניים יתחשק לנשנש משהו לעת ערב. את כל שמורת הבניאס סרקנו בחיפושינו, ולבסוף מצאנו עצמנו עומדות מול הר קטן ומהונדס היטב של מאות במבוקים שבורים וגזעי עץ מאסיביים. "הוריי!" החלנו לקפצץ "עכשיו נראה לחזירים מה זה!" כה התלהבנו מהמאורע עד שכבר הפכנו את כל העניין לקבלת שבת בגן טובה, ופצחנו בשירי: "וקצבבבב, וקצבבבב" ו"דג אחד, שתי עיניים [שלושה זנבות...אעע, רגע!]!", כאילו לא פרשתי מהצופים מעולם רק כדי להתחמק מזה. מהר מאוד לקחנו את ההתרגשות העצומה צעד קדימה, והתחלנו לשיר ולרקוד בקולי קולות את מוש בן ארי ושוטי הנבואה ובוב מארלי, כאילו לא היה זה כלל מקום ציבורי ומפוקח. בדיוק כשהגרמניה, שהתרוצצה לה באיזור כאיילה מחוסרת דאגות כשסימני פיס באצבעותיה וחיוך מסטול על פניה, החלה לשיר את "רדמפשן סונג"- עצר לידינו ריינג'ר קטן ומתוכו יצא בחור צעיר בבגדים ירוקים מדי. "וונ'ט יו הלפ טו סינג ד'יז סונגז אוף פרידום?" הספקנו עוד לזעוק לעולם, רגע לפני שהוא הודיע לנו שהירוק הוא לא הצהרה אופנתית אלא אות לכך שהוא פקח של השמורה, ושאם לא אכפת לנו אנחנו צריכות לעוף משם מיד וגם לשלם קנס של 660 ש"ח, אם זה בסדר. הרבה פרצופים חמודים ומתחנחנים ביטלו את הקנס והוציאו את נושאות תעודות הזהות שבינינו [הגרמניה וההיפית] עם אזהרה בלבד ואת אלו שהתעצלו להוציא אחת [רק אני, בעצם] עם צעקת: "אעע, ושהאנה הזאת תזרוק את העצים למים!". וכך יצא שכל הגזעים שאספנו במהלך היום בעמל כה רב מצאו עצמם משייטים להם לעבר האופק במים המנצנצים, כשעשרות סבאים קטנים חגים מעליהם בשלווה. "אחח" נאנחנו בתוגה כשצפינו בהם נעלמים "ממש כמו כריסטמס"...