../images/Emo71.gifהממ.. קיטורים
יש לי מלא שיעורים. מלא. ואני מנסה להיות טובה ולהתחיל בהיסטוריה ולקרוא המלט וזה פאקינג בלתי אפשרי! למצוא את התשובות להיסטוריה זה לחטט בכל פסקה ב-12 עמודים שהיא נתנה לנו לקרוא (כאילו שאני אבזבז זמן ובאמת אקרא את כולם), מתמטיקה אני אצטרך את אחותי צמודה כי לבד אין לי סיכוי, צריך ללמוד לסוציולוגיה, אח"כ לתנ"ך (ולא למדתי כלום השנה כי יש לי מורה גרועה אז זה הכל חדש בשבילי) וגם אנגלית ומתמטיקה שיישרף העולם! וגם בתיאטרון לסיים המלט, לקרוא את המחזה שאנחנו אמורים להעלות השנה וכבר הזכרתי שאני עוד רגע יורדת הקבצה במתמטיקה?
עד שכתבתי את זה לא ידעתי כמה שיעורים יש לי. אכן מבאס
אתם קולטים שאם לא היה חופש היו לנו פחות שיעורים במצטבר ככה שהחופש הוא לא חופש מבצפר, אלא רק אפשרות בחירה למועד השיעורים שתעשה. ואם זה היה בצפר באמת זה לא כאילו שהיינו לומדים כל שיעור
אין לי כוח לצאת מהבית. אפילו לא ללג'נדה
ארז נשאר באח הגדול ואפילו קיבל חסינות
מה שאומר שבהדחה הבאה- שרה הביתה
ומה שהכי מעצבן זה שאביב עף, מה שאומר שאיילה תרגיש בודדה ותתחיל להתעלק על אלירז
איילה, תיחנקי. ואין אפילו מי שיעמיד אותה להדחה..
אני לא מצליחה להבין בדיוק את המילים של השיר שמופיע ב"זהות", לפי מה שהבנתי שינו את זה קצת מהמקור.
קומונת חחו"מ מוצפת טרולים בגלל שתפוז מתעקשים לפרסם אותנו בראשי של הקומונות כ"קומונת הבדידות". מפגרים.
מה שממש עצוב, זה שאני מתה להתחיל ללמוד לסוציולוגיה כי זה באמת מעניין אותי, אבל יש לי כ"כ הרבה שיעורים לעשות קודם