קיטורים

larisa125

New member
קיטורים ../images/Emo46.gif

שירשור קיטורים, מכירים? כבר אחד כזה בפורום, זוכרים? אז קדימה, חופרים! שיואו, אני כל כך משועממת

larisa125

New member
.........

הנה למה אני עצבנית היום, הרילא פתחתי את השירשור הזה בלי סיבה
1. נמאס לי שמתייגים אותי בפייסבוק כ"החנונית"! מילא ה"חרשנית" או ה"גאונה", אבל ה"חנונית"? אני מודה שאני חרשנית והלימודים הם הדבר הראשון בסדר העדיפויות שלי , אבל בסדר, מיצינו כבר! (וכן, יש הבדל בין חנונית וחרשנית! אני אפילו יכולה לרשום לכם הסבר ארוך ומפרט על זה ) 2. אני לא יכולה לבוא למפגש
כי יש לי מבחן של בר אילן ביום חמישי, כי יש לי מחר שיעור פרטי לשכנה שלי שממנו אני מרוויחה 20 ש"ח עלובים, וכי לא נעים לי לבקש מאמא שלי כסף גם לניו מון, גם למפגש וגם ליציאות עם חברים
אוף!

Tom Sawyer10

New member
גם לי יש קיטורים:

1. השנה אני עושה גם שאלון 003 וגם005 במתמטיקה ואני לא יודע צמאיפה להתחיל!!!
2. אני ב-3 יחידות באנגלית והמורה לא מוכנה להעלות אותי הקבצה!
3. אני הגשתי מטלה למנחה שלי באוניברסיטה ונראה לי שיצא לי רע
4. יש לי רק שבועיים לעבוד על עוד עבודה להגשה לאוניברסיטה
5. למדתי כל שבת על גלים וגלים אלקטרו-מגנטיים (של מכון ויצמן) ולא הספקתי לכתוב במחשב וכבר שכחתי את החומר
6. המחנכת שלי מפלה בין תלמידים בכיתה שלי ולא שמה על הכיתה בכלל!
7. אני אמרתי שאני מתחיל דיאטה לפני שבועיים (בסבב ה-17) ולא הצליח לי
8. אני מגלה שיש לי כבר 8 דברים מבעסים
9. יש לי מבחן בביולוגיה ומבחן בתנ"ך בשבוע הקרוב ושבוע אחרי זה מבחנים במתמטיקה, אנגלית, כימיה ולשון
10. שעכשיו אני כולי מבואס כי גיליתי שיש לי הרבה דברים רעים
למען בטחונכם האישי: אל תתחילו לענות על "המשחק" הזה כי הורס מצב רוח

Tom Sawyer10

New member
סיפור ארוך:

בביצפר שלי לא פתחו מגמת 5 יחידות במתמטיקה בגלל שלא היו מספיק תלמידם (יש 3 מתאימים מתוך 65 בשכבה)- אז במקום 5 יחידות אני אמור לעשות 4. המחנכת שלי שהיא מלמדת 4 והיא רכזת מתמטיקה בביצפר- לא הסכימה שאני אלמד ל05 יחידות, אבל לפני שבועיים שהסגנית מנהלת שלי חזרה מחופשת לידה (ילדה יומיים לפני 1 בספטמבר- כמה נוח מצידה!) היא הצליחה לאפשר לי לגשת ל-5 יחידות, אבל רק עם אני אגש ל-4 יחידות וגם ל-3... וככה אני עושה 003 (של 4) ו-005 (של 5)

asaf105

New member
כל כך מעט תלמידים ב-5?

ווואווווה אצלנו, לא סתם יש קבוצה אחת של 5 יחידות, יש אצלנו שלוש קבוצות של 5 יחידות! איך כל כך מעט הגיעו? ובאנגלית כלל יש אצלנו נראה לי איזה 5 קבוצות של 3 יחידות לא חשבתי שיש לי כזאת שכבה מוזרה, גם כמעט כולה זה ערסים ופרחות שמעשנים, ועוד מצליחים בלימודים בכלל שנה שעברה בחטיבה היו אציל ילדים בשכבה שקיבלו תעודת הצטיינות היה להם ממוצע 99 ו-98 בתעודה!!!!
איך אפשר להגיע לממוצע כזה? אני לא יודע!

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifחחחח לי יש חברה עם ממוצע 99

אבל זה לא קשור. גם אצלי יש 3 קבוצות של 5 יחידות מתמטיקה , וזה לא כי כולם גאונים , זה כי זה 4-5. בגלל ששאלון 005 הוא משותף ל4 יחידות ו5 יחידות , אז יש 3 קבוצות של כביכול 5 יחידות או 4-5. מי שעובר את הציון 85 הוא ב5 יחידות וממשיך לשאלון 006 ו007 , מי שמקבל בין 85 ל55 נדמה לי נשאר ומי שמתחת עף ל3 יחידות.

asaf105

New member
האמת שלא מצאתי קיטורים XD

בעצם הקיטור היחידי שלי זה שלא מצאתי קיטורים
אה, ונמאס לי כבר שיש לי כל כך הרבה שעות אפס! די כמה אפשר

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ.. קיטורים

יש לי מלא שיעורים. מלא. ואני מנסה להיות טובה ולהתחיל בהיסטוריה ולקרוא המלט וזה פאקינג בלתי אפשרי! למצוא את התשובות להיסטוריה זה לחטט בכל פסקה ב-12 עמודים שהיא נתנה לנו לקרוא (כאילו שאני אבזבז זמן ובאמת אקרא את כולם), מתמטיקה אני אצטרך את אחותי צמודה כי לבד אין לי סיכוי, צריך ללמוד לסוציולוגיה, אח"כ לתנ"ך (ולא למדתי כלום השנה כי יש לי מורה גרועה אז זה הכל חדש בשבילי) וגם אנגלית ומתמטיקה שיישרף העולם! וגם בתיאטרון לסיים המלט, לקרוא את המחזה שאנחנו אמורים להעלות השנה וכבר הזכרתי שאני עוד רגע יורדת הקבצה במתמטיקה?
עד שכתבתי את זה לא ידעתי כמה שיעורים יש לי. אכן מבאס
אתם קולטים שאם לא היה חופש היו לנו פחות שיעורים במצטבר ככה שהחופש הוא לא חופש מבצפר, אלא רק אפשרות בחירה למועד השיעורים שתעשה. ואם זה היה בצפר באמת זה לא כאילו שהיינו לומדים כל שיעור
אין לי כוח לצאת מהבית. אפילו לא ללג'נדה
ארז נשאר באח הגדול ואפילו קיבל חסינות
מה שאומר שבהדחה הבאה- שרה הביתה
ומה שהכי מעצבן זה שאביב עף, מה שאומר שאיילה תרגיש בודדה ותתחיל להתעלק על אלירז
איילה, תיחנקי. ואין אפילו מי שיעמיד אותה להדחה..
אני לא מצליחה להבין בדיוק את המילים של השיר שמופיע ב"זהות", לפי מה שהבנתי שינו את זה קצת מהמקור.
קומונת חחו"מ מוצפת טרולים בגלל שתפוז מתעקשים לפרסם אותנו בראשי של הקומונות כ"קומונת הבדידות". מפגרים.
מה שממש עצוב, זה שאני מתה להתחיל ללמוד לסוציולוגיה כי זה באמת מעניין אותי, אבל יש לי כ"כ הרבה שיעורים לעשות קודם

asaf105

New member
עכשיו מצאתי קיטור

הדס הודחה הרגע בהישרדות!!!!!!!!!!!!!!!!
הפייבוריטית שלי הלכה
הכלל בגלל ליאורה המפגרת הזאת שבא לי לדרוס אותה!!!!!

noam270

New member
אבל היא הסתבכה עם כל מילה שהיא אמרה...../images/Emo69.gif

אין לי ממש מישהו מועדף העונה...
אולי טלכו, כי הוא מצחיק, ולפחות כשהוא משקר הוא יודע ואומר שהוא משקר, כי זה חלק מהאסטרטגיה שלו... קצת כמו אריק של העונה הקודמת

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהדס מעצבנת

ממש. רק השני משפטים האחרונים שלה היו חכמים וגם זה, רק כי היא סופסוף הייתה עצובה ובלי החיוך המעצבן הזה. ליאורה
וכעת אם תסלחו לי, נגמרה הפסקת המחצית

noam270

New member
למה קיטורים?../images/Emo6.gif

אפשר לפתוח שרשור הפוך, שרשור חיובי!
אממממ.. אין לי על מה לקטר... אני אוהבת חורף, אז לא אכפת לי מהקור, והיום אני הולכת לראות את מולד הירח בקולנוע עם הבת דודה המתוקה שלי (
) אז החיים יפים!

למעלה