קיטורים

Prince Yoni

New member
../images/Emo26.gif

זה פשוט חרטוט!! "מי שמתחת לי"ג הוא פשוט ילד" תגיד, מי אתה?

shimonev

New member
אתה בטח מדריך

שוחר לשעבר שמשתף פעולה עם האוייב שרוצה לחסל את השוחרים האומללים שלומדים(סובלים) בחיפה

שלום מר בחור.

" לגבי לימודים בשעה מוקדמת בבוקר. יש אמת בדברי השוחרים שזה קשה, אבל דורות על גבי דורות של שוחרים הצליחו במלאכה, וגם סטודנטים אקדמאים לומדים מהבוקר עד הערב, וגם אנשי טייסת עובדים מהשעות המוקדמות של הבוקר עד השעות הקטנות של הלילה, אז דיי לילל. " לא נראה לי שהבנו אחד את השני. אני לא מילל על כלום, כמו שאומרים "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים". אבל אני אישית די כעסתי שכאשר מפקד השכבה שלנו הודיע לנו על מסדרי הבוקר הוא אמר שמי שרוצה לישון עוד רבע שעה שיבושם לו. והקיטור היחיד שלי אודות זה שאנחנו קמים רבע שעה לפני בשביל ההליכה הזו בשלשות, דבר שאני אישית רואה כמיותר. ואם אפשר לשאול, מי אתה?

אני רוצה להוסיף עוד אחד לרשימה

בגלל שאת בליטי ציינת (המדריך שלי ב-ט'). צריך להזכיר את שליו הוא באמת בסדר הוא. הוא היה המדריך שלי ושל עוד כמה מפה ב-י"ב והוא אחד המדריכים היותר טובים שעברו במקום הזה.

ודרך אגב,

זכותנו המלאה לבקר את מה שנעשה בין כותלי המוסד שבו בחרנו ללמוד ובו נמצא "הבית השני שלנו", איך שאתם קוראים לזה. במיוחד במקום שמתימר לשווק את עצמו בתור מוסד דמוקרטי והוגן שבו לכל שוחר יש אוזן קשבת.

קיטורים ../images/Emo46.gif ../images/Emo5.gif

אני יודע שיש פה חבר'ה ממועצת תלמידים שקוראים כאן, אם מישהו יוכל להעביר את הדברים האלה האלה לחבר'ה בכחול אני אשמח. אני אישית התייאשתי מהמדריכים ששואלים אותנו מה מפריע לנו, אבל בתכלס נעשה מעט מאוד ולאט מאוד.
מסדרי בוקר מול ההילטונים. לא יודע מה הנוהל בשכבות אחרות, בשכבת י' בכל מקרה כל בוקר השוחרים האינטרניים נאלצים לצאת למסדר בוקר בין השעות 6:25- 6:35, תלוי מתי למדריכים התחשק להגיע הפעם. ואחרי זה לוקחים אותנו בשלשות לחדר אוכל. זה דבר אדיוטי ומטומטם, ואני אנמק למה: -צריך להתארגן יותר מהר ולקום מוקדם יותר, כי מפקד השכבה שלנו חושב שזה לא בעיה לקום רבע שעה מוקדם יותר, ואחרי זה באים בטענות אלינו שאנחנו נרדמים בשעורים. נראה את הסגל שלנו לומד 10-11 שעות ביום בתנאים כאלה. -אין בזה שום תועלת. מסדר נוכחות עושים גם ככה לפני הלימודים יחד עם כל האקסטרניים. רוצים לוודא שההילטון ריק? אז מורידים מדריך להילטון אחרי שש וחצי שיבדוק שכולם יצאו. -הקורסים שמגיעים בבת אחת בשלשות לחד"א יוצרים לחץ עצום בתור. -אנחנו לא חיילים גאד דאמט וגם לא טטניקים. אנחנו לא צריכים שילמדו אותנו ללכת בשלשות. תודה. אמרו לנו שזה החלטה מגבוה, אז בבקשה תעבירו את העניין לחלונות הגבוהים.
למה סגרו את חדר השקט? מה קורה אם אני רוצה ללמוד בערב עם מישהו משכבה גבוהה מעלי? או עם אחת מבנות המין היפה?
משום מה בזמן האחרון אין מים בחד"א בבוקר ובערב. תה יש, אבל מים לא. זכות בסיסית, לא? ונסכם בציטוט השבוע: (אני שוקל להפוך את זה לפינה קבועה) "המורה, יש לנו בעיה. גילחנו את הכומתה לפני שנה ועדיין לא צמחו לה שערות"
(תלמיד שואל את המורה לחשמל בנוגע למסתורי החיים). אחלה סופ"ש שיהיה לכולם

אני על סף דמעות

מזדהה... גם אני הייתי אינטרני 3 שנים אכן מילים קשות כל דבר שכתבת הזכיר לי את הזוועות שעברתי לפני שנעשתי אקסטרני שמישהו יעזור לילד הזה!!! אם אני לא טועה הדבר הזה של המסדר בוקר וההליכה בשלשות זה מהמפקד בית ספר הלא קשור שלנו... אני חושב שכבר ניסו לשכנע אותו, אבל הוא בשלו (באופן לא קשור)

DemonDog

New member
אכן קיטורים קשים

הרשה לי להביע הזדהות עם אחיי הטכניים, נשמע באמת מעצבן (הקטע של המסדר והשלשות, עם התה עוד אפשר להסתדר
). אגב, אהבתי את רעיון "ציטוט השבוע". שבת שלום.

Prince Yoni

New member
חבר'ה..

אתם יודעים שמאז שהעלתי את העניין של הקמפוסים וזה, פתאום התחילו לעשות קמפוסים? אז תנסו להעלות נושא שאתם רוצים לקדם ולכו תדעו אולי מישהו למעלה ישמע. שווה לנסות

nirze

New member
נכון מאוד

פתי בר הזה צודק ב 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!100%!!!!! כל מה שהוא רשם זה נכון..... לא רק שאנחנו קמים מוקדם כדי להיות מחוץ להילטון בשלשות ב 6:20.....המדריכים מאחרים 15 דקות. כולם הולכים ביחד לחד"א ואז אי אפשר להכנס.....במקום שכל קורס ילך בנפרד עם המדריך/ה שלו כולם נתקעים עם מדריך/ך אחד/ת שקם לו ב 6:15 בבוקר....

nirze

New member
וגם....

עד השבוע....כל יום הלכנו בשלשות לחד"א בצהריים ואז לא היה מה לאכול כי המדריך/ה שלנו היו באים לקחת אותנו ב 13:15 בצהריים... עכשיו יש לנו מסדר בשעה 13:45!!!!במקום ב 13:05(כך אמור להיות)...ואז 20 דקות מההפסקה מתבזבזות לנו על מסדר שנערך 2 דקות בשעה 14:00(כמובן שצריך לחכות למדריך/ה...).........

nirze

New member
לא נכון....!!!!

עובדה שגם אתם מחכים בשעה כזו למדריכה שלכם...(מישהו אמר לי את זה..) וגם ביקשנו ממנה והיא אמרה שהמגף החליט את זה!!!! ולמה אתה מפרסם את שמי???!?!?!!?!?!?!!?

הא?

לנו יש ולפעמים אין, שוב, זה תלוי במצבי רוח של המדריכה. לא אכפת לי מה אומרים החבר'ה בכחול, אני מדבר על מה שקורה בתכלס. אסור לקחת לכם זמן מההפסקה, אני במקומכם הייתי מרים מה זה צעקה שם (ואתם עוד... על הקורס שלכם הייתי מתפלא שאתם שותקים). ומי זה המגף? ונ... (נקרא לך "שימי" כשם בדוי, בסדר?), אם זה מפריע לך שאמרתי את השם שלך (לא ידעתי שאתה רוצה להשאר אנונימי), שלח מסר ליוני מנהלנו הנכבד ותבקש שימחק את ההודעה שלי. ודחילק שימי, קצת פחות סימני שאלה וסימני קריאה.

nirze

New member
חחחחחחח

לא נורא על השם.... באמת אמרנו למדריכה את זה.........אבל לא משנה...מה שיהיה יהיה.... חחחחחחחח

מנפלאות הטכני

כמה מוכר, כאילו כול זה היה רק אתמול.. באמת כואב לי הלב לשמוע דברים כאלו, ואני לא מדבר בציניות. אני זוכר את הימים שבהם אתה מתחנן לאלוהים שייקח חמש דקות אחורה, כדי שיהיה לך עוד חמש דקות לישון ולא תירדם בשיעור פיזיקה על הבוקר. אני זוכר את הימים שאתה פשוט צורח לאלוהים שישרוף את המדריך שמחכה לך שם למטה למסדר, בשעות שאפילו התרנגולים עוד לא התעוררו. אני זוכר. זוכר ולא שוכח. אני זוכר את הזמנים שאתה חוזר מבית הספר, אומנם בשעת ערב מאוחרת אך עדיין - במקום לשבת וללמוד כמו בן אדם, אתה פשוט הולך לישון כי אתה מת מעייפות. ואם אתה כבר רוצה ללמוד קצת, אז לא נותנים לך - כי חבריך עדיין לא התבגרו ואוהבים להציק. ואז אתה נרדם על המחברת. ואם האור נשאר דלוק, אז המדריך תורן בא ודופק אותך כי השארת אור דלוק אחרי 22:30. וככה זו מחזוריות של שבוע שלם, עד שאתה דופק שינה בסופ"ש כדי לאגור כוחות לעוד שבוע מתיש. חבר'ה, הטכני מוציא חלק של אנשים שפשוט נשאר עם דיכאון נפשי עמוק. היה חזק ילד, היה חזק. אני מאמין שבקרוב עניין מסדרי הבוקר ייפסק, ואם לא - פשוט אל תגיעו למסדרים. זכותכם המלאה לישון כמו בן אדם כדי ללמוד כמו בן אדם.

nirze

New member
ואווווווווווווו

כמה אתה זוכר???? בן אדם...בן כמה אתה?????? נראה לי בן 75....... כאילו זה היה מזמן....

למעלה