קיטורים {רק קצת}

דספרדו!!

New member
קיטורים {רק קצת}

טוב, אני יודע שלפעמים {עאלק לפעמים} אני נשמע קצת אהממ.. קוטר! אבל ראבק אם לא לקטר על ראש השנה אז על מה נשאר לקטר בסבבי? {אגב, לא ממש חייבים להסכים כל כך מהר} בכלל השאלה העיקרית שאני מתחבט בה היא האם עדיף ערב צפוף {מלאן אנשים וכזה..} או ערב סולידי {יעני לא מלאן אנשים} ? הבעיה שעם המשפוחה הענפה שלי מי בכלל יכול לתאר ערב סולידי סאמק {סאמק?} 1. האם הדודות חייבות לנשק כל כך הרבה? ואם כן האם כאילו נשיקה על הלחי תחשב לי? 2. לא מרגיזים אלו שלא מעשנים? {אחרי ארוחה שכזו ראבק!!!} 3. בעצם התעייפתי.. ובהזדמנות ארחיב , אבל אם מישהו ממש רוצה , לא אכפת לי לתרום כמה קילו עודפים שהצברו מהארוחה! אני= טוב לב או מה?! {בכל מקרה לא "או מה"!}

תרחיב תרחיב!!!

רוצים לשמוע כן כן כן... ובוודאי שהדודות צרכות לנשקת ככה רטוב... אחרת הן לא נחשבות דודות!! ודווקא אלו שלא מעשנים נחשבים יותר לא?? והאוכל.......אמממממ זה באמת סיפור מעניין.... כי אצלנו בעלי הכנף האוכל הוא חגיגה מיוחדת ושווה!!!! ואחריה כולנו יוצאים לטיסה קצרה, שהיא בדרך כלל נמוכה כי הבטן כבדה.... אבל אחרי סיבוב אחד או שניים אנחנו מצליחים להמריא ואו אז....... ואווווווו זו טיסת חג חגיגית ומלאת הדר... חג שמייח

ואני תוהה איך זה..

שגם הקיטורים נשמעים אצלך כמו בדיחה???? על כל פנים, ראש השנה שלי זה ערב צפוף מאוד, נישוקים עד שטובעים באהבה לעשן - רק במרפסת! וללקק המוןןןןן...דבש, אלא מה? רקדנית (מדושנת עונג- ולשם שינוי לא עלתה במשקל)

למעלה