קיזרמןןןןןן!!! תעשה לי ברבי קטנה וחמודה עם נמשים!!
א אורטלי לאב טלי New member 20/5/05 #2 קיזרמןןןןןןן!!../images/Emo60.gif תעשה לי באזזזזזזזזזזזזזז תמשיכו..
ל ליר לאב תמיר New member 20/5/05 #10 קייזרמןןןןן!! תעשה לי ילד #$%$#^$^#$^@#$^%#$^#@%^#$ ניצה תעשי לי דור שלישי בפלאפון #%$%#@$^$%^!$^!#$%$#
קייזרמןןןןן!! תעשה לי ילד #$%$#^$^#$^@#$^%#$^#@%^#$ ניצה תעשי לי דור שלישי בפלאפון #%$%#@$^$%^!$^!#$%$#
1 14האחת והיחידה New member 20/5/05 #13 קייייייזרמן בני!! אתם לא תאמינו בני קיזרמן היה אצלי בבית ספר בהצגה!
T tomigirl New member 20/5/05 #4 קייזרמן last christmas i gave you my heart but the very next day you gave it away זה מה שעושה באאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזז
קייזרמן last christmas i gave you my heart but the very next day you gave it away זה מה שעושה באאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזז
E elindith New member 20/5/05 #9 קייזרמן!!!! זוכר את המסיבה ב"מרתף"? נו, נשארת בסוף בקשר עם הבחורה שם? ספר, ספר מה הלך ביניכם...
S shany17 New member 20/5/05 #16 קייזרמןןןן!!!../images/Emo86.gif תפוזבלללל תעשה לי......... תעשה לי......... תשעה לי......... תעשה לי טובה... תפסיק לרדת על ניצה
קייזרמןןןן!!!../images/Emo86.gif תפוזבלללל תעשה לי......... תעשה לי......... תשעה לי......... תעשה לי טובה... תפסיק לרדת על ניצה