קיזוז מס על רווח משוק ההון + טפסים שנתיים

The new me9

New member

שלום,

1. "דו"ח מס הכנסה ליחיד טופס 1301" - נועד לעצמאיים בלבד?
בשנת 2011 לא עבדתי בחודש ינואר בלבד (קבלתי דמי אבטלה). מאז אני עובד במקום יחיד, קבוע ומוצהר - האם אני צריך להגיש טפסים כלשהם?

2. אני רוצה להגיש בקשה לקיזוז רווחים והפסדים על רווח משוק ההון.
יש לי טופס 867. איזה טפסים אני צריך למלא? אפשר להזין אותם באינטרנט?

צוות Gov

New member

שלום רב,

1. "דו"ח מס הכנסה ליחיד טופס 1301" מיועד לעצמאיים וניתן למלא אותו /www.misim.gov.il/shdochshana1301/frmLogin.aspx?isHemdaZiburit=" target="_blank" rel="nofollow">https://www.misim.gov.il/shdochshana1301/frmLogin.aspx?isHemdaZiburit=" target="_blank" rel="nofollow">באופן מקוון.
באשר לשנת 2011, מומלץ לבצע תיאום מס, באפשרותך להיעזר במדריך "תיאום מס למי שלא עבדו בחלק משנת המס או שהחליפו מעסיקים" של פורטל Gov.il.

2. על פי מידע המצוין באתר רשות המסים, ב"תשובות לשאלות שכיחות":
את הבקשה להחזר מס יש לבצע באמצעות הגשת דוח על ההכנסות לשנת המס הרלוונטית על גבי טופס 1301 או 0135 בצרוף נספח ג' - פירוט רווחי /הפסדי הון שנבעו מניירות ערך. לדוח יש לצרף אישורים על הכנסותיך והכנסות בן/ת זוגך מכל המקורות לרבות טופסי 106 ממקומות העבודה וטופסי 867 מהבנקים לשנה הרלוונטית, המרכזים את כל הכנסותיך משוק ההון באותה שנה והמס שנוכה מהן. את הדו"ח והנספח ניתן להוריד מאתר רשות המיסים.
החל מ - 20/10/09 ניתן להגיש טופס 1301 רק /www.misim.gov.il/shdochshana1301/frmLogin.aspx?isHemdaZiburit=" target="_blank" rel="nofollow">https://www.misim.gov.il/shdochshana1301/frmLogin.aspx?isHemdaZiburit=" target="_blank" rel="nofollow">באופן מקוון (באמצעות אתר האינטרנט או באמצעות מייצג).

לבירורים נוספים מומלץ לפנות ישירות אל רשות המיסים באמצעות פנייה מקוונת,
או לקו הפתוח של מס הכנסה בטלפון : 1-800-23-23-23, בימים ב', ג', בין השעות 14.30-16.00.

בברכה,
ליאור.

The new me9

New member
המון תודה

1. אז 1301 רק לעצמאיים **וגם** לכאלה שרוצים להגיש 867 ?

2. 1301 **או** 0135 בצרוף נספח ג'
יש העדפה לאחד מהם? את השני ממלאים לא מקוון?

3. החל מ - 20/10/09 ניתן להגיש טופס 1301
תוכל לשלוח לי את הלינק שוב? הוא שבור

בעבר הגשתי טפסי תיאום מס וקיזוז רווחים. אני לא זוכר על איזה שנים כבר בצעתי. איך אוכל לברר זאת?

צוות Gov

New member
המון תודה

שלום,

1. טופס 867 הנו טופס אישור ניכוי מס במקור על רווח הון מניירות ערך,
טופס 1301 הנו טופס דין וחשבון על הכנסות לשנה קודמת.

2. טופס 0135 הנו טופס להחזר מס לשכירים.

3. להלן קישור נוסף שיוביל למילוי טופס מקוון. אנא לחץ כאן.

לבירורים נוספים מומלץ לפנות לקו הפתוח של מס הכנסה בטלפון : 1-800-23-23-23, בימים ב', ג', בין השעות 14.30-16.00.

בברכה,
ליאור.

The new me9

New member
שנים קודמות

בעבר הגשתי טפסי תיאום מס וקיזוז רווחים. אני לא זוכר על איזה שנים כבר בצעתי. איך אוכל לברר זאת?

צוות Gov

New member
שנים קודמות

שלום רב,

צר לי, אך פורטל gov.il לא מטפל בנושאים ספציפיים של אזרחים, עליהם אמונים משרדי הממשלה השונים, אלא רק מביא את המידע באופן מרוכז.

לקבלת מידע אישי, אנא פנה ישירות אל רשות המיסים באמצעות פנייה מקוונת , או פנייה ישירה /www.misim.gov.il/ps-yeshuv/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.misim.gov.il/ps-yeshuv/" target="_blank" rel="nofollow">לפקיד השומה שלך.

בברכה,
ליאור.

למעלה