ניסיתי למצוא לשווא, הודעה שניסתה להסביר אפשרות של קיום היקום בתוך הציפורן של מישהו... תארו לכם עכשיו, את אותה ציפורן- אחרי הפיצוץ של מגדל התאומים... מצד אחד, זה הומור שחור. מצד שני, זה מאוד כואב...
מתגמד לעומת גודלו של היקום, גם אם הוא יושב לו על קצה הציפורן. מה גם, שפיצוץ של מגדלים מתגמד לעומת פיצוץ של כוכב לכת... פרופורציות של היקום.. למול היקום כמעט הכל בטל בשישים. לעומת זאת, הפוך זה קשה מנשוא. רוח
אם היה זה רק מטוס עם 80 נוסעים היינו גועשים ונסערים ומזדעזעים... אבל היו אלו 800 איש בוושינגטון... אז מה זה בעצם 80?! בעצם... אלו הם 10,000 הקבורים בהריסות התאומים... אז מה זה בעצם 800?!? אבסורד הפרופורציה... לכאן או לכאן זה טירוף!!!
כל מי שחי בחוץ לארץ בטוח שבארץ מסוכן. כל מי שחי בארץ יודע שבירושליים מסוכן. כל מי שחי בירושלים יודע שבשכונת גילה מסוכן. כל מי שגר בשכונת גילה יודע שזה רק ברחוב ספציפי. כל מי שגר ברחוב הספציפי יודע שזה רק בשני הבנינים האחרונים בבלוק. כל מי שגר בבנינים האחרונים בבלוק יודע שזה רק בקומות העליונות. ומי שגר שם יודע שזה רק במטבח. מסקנה.. ככל שנתרחק הפוקוס ירד. זה יכול להיות רע. זה יכול להיות גם טוב. הכל תלוי במתבונן שנה נפלאה לכולם רוח
התרופה לכל.. על משקל: "צרת רבים חצי נחמה" או שמא- "צרת רבים נחמת טיפשים" כן, לפעמים זה טוב, לפעמים זה רע... הכל בעיניי המתבונן... יום נפלא לכולם... רוז
למרות שהפילוסופיה גם פלשה לשם.... לדעתי, היקום יכול להיות בכל מקום שתחפוץ שיהיה... עם קצת דימיון וקצת תרגולת, גם פיל יכול להפוך לתרנגולת... ולמימד יותר רציני- למה אתה חושב כך? האם אתה חושב שהיקום מורכב ממימד אחד? ותחשוב על זה...
אבל יש הרבה הבדל בין יקום שנמצא במימד מסויים לבין יקום שנמצא על קצה של ציפורן (או כל מקום אחר). הסיבה שאני לא חושב שיקום יכול להמצא פיזית על הציפורן שלי זה בגלל שבשביל קיום של שמשות צריכים מסה מסויימת... מסה שיש לשמש שלנו למשל... ולעוד אין-ספור שמשות בגלקסיה שלנו וביקום בלי שמש אין חיים- ובלי חיים אין מגדלי תאומים שיתפוצצו בציפורן שלי. אם קצת תרגולת גם פיל יהפוך לתרנגולת? אני לא מאמין שהמוח האנושי מסוגל עדיין לשלוט על הסביבה שלו... אני לא יודע אם יש לו את היכולת הזו בכלל למרות שאנחנו בקושי מנצלים אותו. אני דיי חושב שלא הבנתי את מה שאמרתן... אבל למקרה שכן... זו התגובה שלי
מחייב שיהיו בו שמשות? זה שאנו מאמינים כי כל היצורים החיים צריכים שמשות - כי זה כל מה שראינו בכוכב הקטן שלנו ומסביבו - והסקנו מסקנות המבוססות על מידע חסר? אולי בשביל יצורים כגון חיידקים או אולי אם יש יצורים יותר קטנים ציפורן היא יקום בפני עצמו???? זה ענין פילוסופי. אין פה מדע.. רוח