קיום יחסי מין

keren1787

New member
קיום יחסי מין

אוקי אז ככה אני בת 15 ויש לי חבר עכשיו הו כבר דחף לי אצבעות והגיעה וזמן שנקיים יחסי מין... אבל שהוא מכניס לי אצבעות אז זה כואב והשאלה שלי שאם נקיים יחסי מין יכאב לי יותר מה לא ככה?!

אם כואב לך....אז למה אתם ממשיכים?

כאילו...אם הוא דחף לך אצבעות וזה כאב לך, איך את יודעת "שהגיעה הזמן" לקיים יחסי מין? לדעתי תוותרי בנתיים ולאט לאט שימשיך עם מה שהוא עושה עד שלא יכאב לך
קאפיש?

הדרומית

New member
לא הגיע הזמן שתתחילו../images/Emo80.gif

העובדה שהוא "דחף לך אצבעות" לא מאששת את הדברים שאמרת. יכאב לך כשתקיימו יחסים. וכדאי שתלכו עם זה לאט. כשלא יכאב לך מאצבעות, תוכלי לקיים יחסים. בינתיים הייתי ממליצה לך ללכת טיפל'ה יותר לאט.

itaytay

New member
מותק,בהתחלה זה יכאב לך...

אבל לאט לאט זה מתחיל להיות מהנה(הכאב הוא רק בקטע שהכוס נמתח בשביל להכיל את כל עוביו של הזין). לשאלתך למה כאב לך שהוא החדיר לך אצבעות ישנם כמה תשובות: א.אולי הוא לא גזר ציפורניים באצבעות לפני שהוא הכניס לך אותם. ב.היה חושך והוא לא ראה כמה אצבעות הוא מכניס לך. ג.שכבת הפוך והוא הכניס לך ת'אצבעות לעין. סתם בצחוק,אין לי תשובה למה.

Pixy led

New member
כאב בהחדרת אצבעות.

האם יכול להיות שיש לך וגיניסמוס? וגיניסמוס היא תופעה של כיווץ בלתי-רצוני של שרירי הנרתיק במצב של חדירה (או של מחשבה על חדירה, לעתים), כתוצאה, בדרך-כלל, מחרדה מן החדירה, שיכולה להיות אף בלתי מודעת. הגוף קולט את שדרי החרדה ומנסה למנוע את החדירה אליו. האם בזמן ילדותך, ואולי עד עתה, קיבלת מסרים שליליים על מין מסביבתך? האם עברת אי-פעם תקיפה או טראומה מינית? מהו יחסך למין? כמובן, שאין זה מן ההכרח שיש לך וגיניסמוס. אני ממליצה, בכל אופן, להתקדם לאט לאט - קודם כל, חכו עד שאת מגורה, אז יחדיר חברך אצבע אחת, אפשר שבהנחייתך. נסו להחדיר, כאשר החדרת האצבע האחת עוברת בשלום וללא כאב, גם אצבע נוספת, ואצבע שלישית. ואז, חשבי: איך את מרגישה עם זה? לדעתי, רצוי מאד כי תתייעצי עם רופא/ת-נשים בנושא, ותשתפי אותו/ה בחששותיך בטרם תתחילי במגע-המיני.

השאלה אם את באמת מוכנה לזה..

אם את יודעת שאיתו את רוצה את זה לפעם ראשונה.. אם את באמת מרגישה מוכנה לזה. ואם כן אז מן הסתם זה יכאב אבל זה יעבור לאט לאט.. זה גם תלוי עד כמה הוא יתחשב בך...

למעלה