סורי על ההתפרצות אבל אני מחפשת
בנרות 2 סדרות!! שאפאחד בעולם לא מזהה כשאני מנסה לספר! אבל בטוח אתם תצליחו
1. 2 ילדים מופרעים כאלו שמנגנים בגיטרה עד שהבית מתפוצץ, אחד בלונדיני והשני עם שיער שחור! והם חוזרים בזמן לכל מיני תקופות אם הם נכנסים לתא טלפון ולוחצים על כל מני דברים... 2. טוב, זו לא סדרה אלא דמות.. אני חושבת שהם היו איזו חבורה נודדת בחלל ובסוף כל פרק הופיעה דמות של כמו רובוט ילד עם עור לבן ושיער כתום, והוא דיבר ממש חמוד! בקול רובוטי כזה... אוף הדמות שלו ממש ברורה לי בראש אבל אני לא זוכרת שום דבר אחר על הסדרה!! 3. סדרה עם ילד בלונדיני חצי מצויר וחצי אמיתי (את החלק האמיתי משחק מקולי משכחו אותי בבית) ויש לו כפפת קסמים שכל פעמים שהוא חובט בה 3 פעמים ומבקש משאלה היא מתגשמת!! (אין לכם מושג איך הסדרה הזאת שינתה לי את הילדות!! בכמה כפפות חבטתי בנסיון להוציא משו...) 4. איזו גברת אחת (אולי היא דובה? עכברה? לא זוכרת...) עם שמלה מגונדת, שהיתה רושמת מכתבים לילדים/נכדים שלה... ובמכתב היא היתה מספרת להם כל מיני סיפורים מעניינים על כל מיני חיות יער... בסוף הפרק ראו אותה שולחת את המכתבים וחזרת הביתה!! 5. כמה פסלים של חיות מפלצת כאלו שהיו מתעוררים לחיים בלילה... אופס... רשמתי 2 ויצא לי 5
מן הסתם אני אזכר בעוד סדרות!! אני פשוט מכורה לסדרות נוסטלגיה!!
(אגב-היתה לי רשימה של 18 סדרות לזיהוי אבל את רובם מצאתי באיזה אתר
מעולה של איזה מישו כאן בפורום!! אז תודה רבה!! הצלת לי ת'זכרון והפכת אותי לילדה מאושרת!!
)