קיד וידאו

Hashomer1

New member
קיד וידאו

הייתי אז בן 5 שהסדרה הייתה משודרת בערוץ 1 אני חושב שלסדרה קראו קיד וידאו מה שאני זוכר מהסידרה זה שהיה בחור שיש לו מן ג'ויסטיק של נינטנדו על החגורה והוא יכל ללחוץ על פאוס בשביל להקפיא אנשים ולקפוץ ממש גבוה והייתה נסיכה וגם כלב אם יש למישהו מושג מה עם זה שיגיד לי.. וזה לא כוח וידאו בזה אני בטוח..

מיכלוש7

New member
סורי על ההתפרצות אבל אני מחפשת

בנרות 2 סדרות!! שאפאחד בעולם לא מזהה כשאני מנסה לספר! אבל בטוח אתם תצליחו
1. 2 ילדים מופרעים כאלו שמנגנים בגיטרה עד שהבית מתפוצץ, אחד בלונדיני והשני עם שיער שחור! והם חוזרים בזמן לכל מיני תקופות אם הם נכנסים לתא טלפון ולוחצים על כל מני דברים... 2. טוב, זו לא סדרה אלא דמות.. אני חושבת שהם היו איזו חבורה נודדת בחלל ובסוף כל פרק הופיעה דמות של כמו רובוט ילד עם עור לבן ושיער כתום, והוא דיבר ממש חמוד! בקול רובוטי כזה... אוף הדמות שלו ממש ברורה לי בראש אבל אני לא זוכרת שום דבר אחר על הסדרה!! 3. סדרה עם ילד בלונדיני חצי מצויר וחצי אמיתי (את החלק האמיתי משחק מקולי משכחו אותי בבית) ויש לו כפפת קסמים שכל פעמים שהוא חובט בה 3 פעמים ומבקש משאלה היא מתגשמת!! (אין לכם מושג איך הסדרה הזאת שינתה לי את הילדות!! בכמה כפפות חבטתי בנסיון להוציא משו...) 4. איזו גברת אחת (אולי היא דובה? עכברה? לא זוכרת...) עם שמלה מגונדת, שהיתה רושמת מכתבים לילדים/נכדים שלה... ובמכתב היא היתה מספרת להם כל מיני סיפורים מעניינים על כל מיני חיות יער... בסוף הפרק ראו אותה שולחת את המכתבים וחזרת הביתה!! 5. כמה פסלים של חיות מפלצת כאלו שהיו מתעוררים לחיים בלילה... אופס... רשמתי 2 ויצא לי 5
מן הסתם אני אזכר בעוד סדרות!! אני פשוט מכורה לסדרות נוסטלגיה!!
(אגב-היתה לי רשימה של 18 סדרות לזיהוי אבל את רובם מצאתי באיזה אתר מעולה של איזה מישו כאן בפורום!! אז תודה רבה!! הצלת לי ת'זכרון והפכת אותי לילדה מאושרת!!
)

טיקיי

New member
הכל מוכר לי...

אבל אני זוכר רק את הראשון. קראו לזה "ביל וטד", נראה לי. שבסוף כל פרק הם היו אומרים "היינו פה" לפני שהם היו חוזרים בתא טלפון... או שאני מתבלבל עם משהו אחר...

מיכלוש7

New member
נכון!!! ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif זה זה!!! ../images/Emo24.gif

אתה גאון!!
תודה!
איך מצאת תמונה שלהם?! יש לך עוד חומר כלשהו? וואי איזה כיף זה להזכר בנוסטלגיה

מיכלוש7

New member
תודה!! ../images/Emo13.gif

וואי איזה מגניב... גיליתי שהם גם אנשים אמיתיים!!

מיכלוש7

New member
*הערצה*

אנשים אתם פשוט ענקיים!!
רגע... אתה יודע במקרה ת'שם של הסדרה??

Milmolsha Man

New member
2. ינוקא נחושתן??

למרות שהתיאור לא היה לגמרי מדויק, נדמה לי שמה שחיפשת הוא Copper Kid מתוך ניצי הכסף Silverhawks. וכן, בעברית הם התעללו בו עד כדי לקרוא לו ינוקא נחושתן. זה חתיכת טראומה לכל החיים בשביל מישהו שלא יכול למות...

מיכלוש7

New member
וואי... זה באמת זה!!!

הנה הילד רובוט!!! פתרת לי את חידת חיי!!! שנים אני מדברת עליו ואפאחד לא מזהה!!! כרגע הפכת ילדה בת 16 למאושרת
אוף, למה אין איזכור של הסדרה הזאת באף מקום? חיפשתי בכל מיני אתרים על מצוירים את הילד!! וכולם שכחו ממנו

לסידרה עם הרובוט קוראים ניצי הכסף

יש תמונות בגלריה:) לגבי גרגולים בטירה עצמה יש 6 גרגולים שהם- גולית ברוקלין לקסינגטון הדסון ברודוי וברונקס ומצטרפת עוד אחת יותר מאוחר בשם אנג'לה יש את דמונה שהיא לא בטירה את קולד סטון שהוא האח המכני של גולית ועוד מלא גרגולים אחרים

מיכלוש7

New member
תודה../images/Emo13.gif

הגלריות של הפורום מהממות!! רק בזכותם גיליתי איך קוראים לסדרה האהובה עלי-הצ'יפמנקס!
ו-תוסיפו בבקשה גם את ביל וטד לגלריה! (יש לי כבר עוד תמונות להוסיף...) ואם אפשר אז גם את פנג הלבן
-כשהייתי קטנה כ"כ התחברתי לסדרה שאמא אמורת שהיתה רצה בבית ומיללת כמו תן
עד היום נשאר לי המנהג המגונה הזה

אני זוכרת את מספר 4

זאת הייתה אישה אמיתית, שהייתה מספרת סיפורים לנכדים שלה או משהו, ובוסף היא הייתה שלוחת את המכתבים בדואר.. אני זוכרת שהיא סיפרה את הסיפור של "הרוח בערבי הנחל" ואת "פטר הארנב"

למעלה