קידמה לענות

system רולז

New member
קידמה לענות../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

מקומונת שאלונים וסקרים
הכן רשימה של 20 זמרים (נונו. 1. שמוליק. 2. ששון. 3. מיציפליצי. 4. שולה. 5. יוספה. וכו' וכו'..) עכשיו, שאלות! האם 9 בת או בן? האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? מה לגבי 18 ו-4? מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12? האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3? האם אי-פעם תצא עם 7? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9? האם 17 היא\הוא יפה? האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?! איזה שירים אתה שומע של 19? איזה שירים מועדפים אלייך של 5 ? על מי אתה יותר חורש 6 או 2 זהו קצר אבל פסדר...

system רולז

New member
עונה../images/Emo11.gif

טוב עכשיו הרשימה של הזמרים שבחרתי: 1.Fergie 2.טאבו 3.Justin Timberlake 5.Christina Aguilera 6.pink 7.וויל 8.פאריס הילטון 9.ג'ניפר לופז 10.Nelly Furtado 11.אפל 12.מדונה 13.Sean Paul 14.Beyonc? 15.אווריל לווין 16.ג'סיקה סימפסון 17.Evavnescence 18.שאקירה 19.Akon 20.Gwen Stefani האם 9 בת או בן? בת
האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? ממש
מה לגבי 18 ו-4? משום מה דילגתי על4 אני עיפה מתה
מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12?לפני שבוע האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3? בטח
האם אי-פעם תצא עם 7? לא זה לא יקרה אבל הלוואי
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9? אין לי את המספר ארבע
האם 17 היא\הוא יפה? פסדר יש לה שירים מדהימים האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?! בטח
איזה שירים אתה שומע של 19? סמאק דאט איזה שירים מועדפים אלייך של 5 ? לאיודעת יש לך אחד יפה על מי אתה יותר חורש 6 או 2 קשה להחליט...
ניראה לי טאבו

x N O A M x

New member
=]

1. פרגי 2. וויל 3.טאבו 4. אפל 5. ביונסה 6. גוון סטפני 7. ניק לאשיי 8. פינק 9. פי דידי 10. ג'סטין טימברלייק 11. ג'סי מקרטני 12. כריסטינה אגילרה 13. נינט טייב 14. רוני 15. אייקון 16. נלי פורטדו 17. אשלי סימפסון 18. שון פאול 19. אבריל לאבין 20. ריהאנה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד?מאוד
מה לגבי 18 ו-4? XDD מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12?ניראלי אתמול האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3?חח בשמחה
אבל אני לא אקח לאור את התפקיד
האם אי-פעם תצא עם 7?כןן
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9?שניהם בנים [?] האם 17 היא\הוא יפה?כן
האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?!ח היא זמרת אהובה עליי, אבל לא הכי. איזה שירים אתה שומע של 19? 'keep holding on', 'nobodys home', 'skater boy' .... איזה שירים מועדפים עלייך של 5 ? 'irreplaceable', 'de ja vu', 'check on it'.. על מי אתה יותר חורש 6 או 2?2..בעבוע 2..

avivoOsh2

New member
טוב יאאלה../images/Emo6.gif../images/Emo211.gif

1.פרגי 2.וויל אי אם 3.ג'סטין טמברלייק 4.טאבו 5.אפל 6.גוון סטפני 7.וונסה 8.כריסטינה אגילרה 9.פינק 10.נלי פורטאדו 11.סנופ דוג 12.אבריל לאבין 13.ריאנה 14.אומריון 15.ג'וג'ו 16.טימבלאנד 17.מייסי אליוט 18.ביונסה 19.ניק לאשיי 20.ג'וס סטון ------------------------------------------------- האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? חחחחחחחח מאוד
מה לגבי 18 ו-4? חח לא ממש XD מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12? אתמול ברדיו >.< האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3? גררררררררררררררררררררררר בכיףףףףףףףףף #$#%$^%&%&^%
$%$ האם אי-פעם תצא עם 7? חחח אוקי
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9? לא
האם 17 היא\הוא יפה? חחח בערך XD האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?! רר כן.
איזה שירים אתה שומע של 19? הרבה. :) איזה שירים מועדפים אלייך של 5 ? כווווולם
על מי אתה יותר חורש 6 או 2? שניהם
חחחחחחחחח XD

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

1. פרגי
2. ג'סטין טמברלייק
3. דאנקן ג'יימס
4. נלי פורטדו 5. ריאהנה 6. ביונסה 7. וויל 8. טאבו 9. אפל 10. פינק 11. JC 12. ניקול [מהפוסיקט דולז] 13. קסקדה
14. גוון סטפני 15. כרסטינה אגילרה 16. בריטני ספירס 17. ונסה 18. ג'וג'ו 19. ג'סי מקרטני 20. שירי מיימון
חחחח הכי לא קשורה --------------------------------------------------- האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? כן !!!!!!!!!
מה לגבי 18 ו-4? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא XD מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12? אתמול בבוקר
האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3? גאדד כןןן
האם אי-פעם תצא עם 7? ברצון רב !
האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9? לא האם 17 היא\הוא יפה? כע, מאוד האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?! לא XD איזה שירים אתה שומע של 19? Tell Her שנעם שלחה לי
איזה שירים מועדפים אלייך של 5 ? unfaithful על מי אתה יותר חורש 6 או 2? 2 ברור

gali56

New member
../images/Emo210.gif

1.פרגי 2.וויל 3.רוני 4.אבריל לאבין 5.קאסי
6.גוון סטפני 7.ריאהנה 8.ג'סטין טמברלייק 9.בריטני ספירס 10.שאקירה 11.פינק 12.דרייק בל 13.טאבו 14.אפל 15.אנתוני(רד הוט...) 16.ביונסה 17.אשלי סימפון 18.הילארי דאף 19.קלי קלארקסון 20.כריסטיאנה אגילרה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? אווא כן
מה לגבי 18 ו-4? XDDD מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12?לפני אמממ,שבוע בערך
האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3?.. האם אי-פעם תצא עם 7?אומייגאדXD האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9?איכ לא האם 17 היא\הוא יפה?כן האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?!לא איזה שירים אתה שומע של 19?אני לא ממש שומעת.. איזה שירים מועדפים אלייך של 5 ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואווווווווווווווווווו
על מי אתה יותר חורש 6 או 2?6/2

Stav Love

New member
../images/Emo224.gif../images/Emo112.gif שיהיה

1. דייבי האבוק 2. ברנדון יורי 3. הסולן של FOB לאדעת איך קוראים לו 4. בילי ג'ו 5. הסולן של MCR 6. אממ .. פרגי וואטאבר 7. וויל =\ 8. אממ .. גוון סטפאני 9. נמנממנמ .. הסולן של TPC 10. חחחח יואו לאדעת .. אמממ .. ג'סטין טימברלייק המכוער 11. נוו כוסאמק לאדעת מייקל ג'קסון 12. אממ *נכנסת לקבצים שלי שהתקבלו באימיול* למה יש פה קרן פלס ?! לאנורא שיהיה 13. איה כורם O: 14. עברי לידר 15. הסולן של סינרגיה [מה כולם עושים שם ?! מתי הורדתי שירים שלהם ?!] 16. אממ נו לאדעת .. אפשר זמרים מלווים !? ג'ייד פאג'וט 17. ריאן רוס :) 18. פיט וולקז או איך שלא קוראים לבאסיסט החתיך של FOB 19. אמממ נוו .. כריסטינה אגילרה =\ 20. בריטני ספירס המכוערת הזו חחח האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הסולן של AFI שליייייייייייייייייייייייייייייייייייי מה לגבי 18 ו-4? גוון סטפאני והסולן של גרין דיי ?! O: לאלאלאלא הוא שלי גם מתי הייתה הפעם האחרונה ששמעתה שיר של 12? חחחחחחחח קרן פלס ? מזמן ברדיו האם אי-פעם הייתה רוצה לצאת עם 3? כןןןןןןןןןןןןןןןן אם הוא יביא ת'בסיסט חחחחח האם אי-פעם תצא עם 7? וויל איי אם ?! חחח לא האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-9? אולי הם נפגשו באיזה הופעה מאיפה לי אבל לא שידוע לי האם 17 היא\הוא יפה? ריאן ?! הבנאדם הכי יפה בעולם
כמעט :) האם 20 היא/הוא הזמר/ת האהוב/ה אלייך?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאא איזה שירים אתה שומע של 19? כריסטינה אגילרה ?! אממ פעם הייתי שומעת HURT. איזה שירים מועדפים אלייך של 5 ? הסולן של MCR ?! כולם :) על מי אתה יותר חורש 6 או 2? פרגי או פאניק ?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאניק שיאללה איזה לא צפויה אני

למעלה