קידומת 077 אני רואה אצלי שיחה שלא נענתה עם הקידומת 077 מה זה אמור להיות?
א אiר אלחנן New member 6/2/07 #1 קידומת 077 אני רואה אצלי שיחה שלא נענתה עם הקידומת 077 מה זה אמור להיות?
כ כiכב New member 6/2/07 #2 זה מהלוטו האמריקאי בארץ הם בוחרים מספר מהספר טלפון וברגע שאתה רואה את המספר על הצג אתה אמור להרים ולצעוק באנגלית 77 מליון דולר... פיספסת הפעם יש הסיכוי שזה לחזור על עצמו גבוה כמו הסיכוי שזה קרה
זה מהלוטו האמריקאי בארץ הם בוחרים מספר מהספר טלפון וברגע שאתה רואה את המספר על הצג אתה אמור להרים ולצעוק באנגלית 77 מליון דולר... פיספסת הפעם יש הסיכוי שזה לחזור על עצמו גבוה כמו הסיכוי שזה קרה
כ כiכב New member 6/2/07 #7 עושה רושם שלקחת את זה רציני זה מתפוז כנראה עלו עליך איזה מעשה מכוער שעשית ברחבי תפוז. חכה לברז רציני
א אiר אלחנן New member 6/2/07 #5 איזה פנטזיות אני רואה כזה מספר התקשרתי ועונה לי אשה בעברית ומיד נגמר לי הטוקמן. מי זה יכול להיות?
כ כiכב New member 6/2/07 #8 אל תאמין לאף אחד שים לב לקידומת 770 אצלך משום מה זה נקלט הפוך בס"ה זה המשיח מ770 שמחפש את חמורו הלבן. נעים להכיר
אל תאמין לאף אחד שים לב לקידומת 770 אצלך משום מה זה נקלט הפוך בס"ה זה המשיח מ770 שמחפש את חמורו הלבן. נעים להכיר