קידומים...:)

Mi Sh Mi Sh

New member
קידומים...:)

אני לא יודעת עד כמה תוכלו להבין אבל אני אנסה לתת קצת רקע, החברה עוברת החל מהשבוע הבא המון המון שינויים והרבה נציגים עומדים להיות מקודמים ולהגיע למוקד די vip כזה, אז חצי מהצוות שלי עובר לשם... אחת מהנציגות שעוברות היא סבתאית כזאת שאפחד לא אוהב והיא מעצבנת לאללה, אבל לא בזה עסקינן, בירכנו אותה על המעבר ותהינו, חברתי ואני, על סמך מה העבירו אותה. שאלנו אותה והיא אמרה שברוב הפרמטרים היא נגיד בחתך הכללי וגם החברה שלי ואני נמצאות שם, לא ממש הבנו למה היא כן ואנחנו לא, אבל ניחא. עיני לא צרה בה אבל חברה שלי מאוד ממורמרת שהיא לא קודמה ואיתה המנהל דיבר על קידום, הסברתי לה שהוא שומר עליה לידו כדי לקבל אותה להיות אחמשי"ת בכלל ולא נציגה ושות' אבל היא עדיין כעוסה- קרה לכם? איך מסבירים לה שלא נורא ושיגיע גם זמנה?

Oיון

New member
תראי

תמיד שמקדמים מישהו יש לנו את התחושה המאוד לא נעימה של "למה לא אנחנו", אני בדרך כלל תומכת בגישה של לעשות את המקסימום על מנת שפעם הבאה ילך לי טוב יותר וזאת תהיה אני. תוכלי להגיד לה, שמחכה לה משהו טוב יותר עבורה.. חוץ מזה, עכשיו שאותה "סבתא" עזבה, יש לכן יתרונות: אתן נשארתן בין הבכירים במוקד, שזה אומר התיעצויות של נציגים חדשים, חניכה (אם יש אצלכם), פריבלגיה במשמרות.. ובקיצור.. גם תורכם יגיע!

זו דרך מצויינת ללא ספק להתקדם!

למרות שאין לי נסיון אישי בה. המנהל שלי הוא לא כל כך הטיפוס שלי...

amazone

New member
לא אישית אבל

הרומן בין חיילת שלי לסמגד ארגן לה חצי שנה חפש"ש בזמן של חוסר כ"א רציני בגדוד

למעלה