קידום האתר שלי

shlomogarbi

New member
קידום האתר שלי

שלום! אני רוצה לקדם את האתר שלי בגוגל, ואין לי כרגע את המשאבים לפנות לחברה שמתמחה בזה. אשמח לקבל טיפים ספציפים בנוגע לאתר שלי, או לחילופין להציע למציע הנדיב סוג של בארטר טעים על השרות
תודה רבה האתר : miyoza.co.il מופיע בחתימה

etgarsh

New member
האתר נראה טוב אבל...

הדבר הראשון שאתה צריך זה תוכן מעודכן. אם אתה מעדכן מתכונים למשל, אז בעמוד הבית תן טיפים אליהם ולינקים לתגובות של גולשים על המתכונים (סתם דוגמה) קישורים ב A ולא ב JS תכין XML SITEMAP ותשלב לינק אליו בקובץ robots.txt את הלינקים בתפריט תעשה בטקסט ולא בתמונה כנ"ל בתחתית תיזהר מהפונט הקטן בתחתית העמוד. גוגל עלול לחשוד בו כספאם. תעבוד על פחות מילות מפתח ושים פסיקים בין אלו שאתה מחליט כן לקדם. אתה רוצה להבליט טקסט? תשתמש ב B תגי H1 בכותרת ו H2 בכותרת משנה. הרשימה מאוד ארוכה ומאוד מומלץ לפנות למקדם אתרים מקצועי. אם אתה רוצה לעבוד לבד אתה יכול למצוא המון מידע ברשת. וכן - צריך לייצר לינקים איכותיים לאתר שלך. והרבה.

seoprocedo

New member
המלצה שלי ובכלל...

כמי שפונה ומקבל פניות לרוב מעסקים קטנים ובינוניים אני נתקל הרבה במשפט של : " אין לי כרגע את המשאבים ..." אני תמיד מציין בפני הלקוח כי עסקים אחרים או מתחרים על אותה נישה לא כולם כמובן - שוכרים מקדם אתרים מקצועי שיוביל את האתר שלהם קדימה. לא לקחת את השירות של קידום אתרים כדבר של : " אני אקח כמה טיפים ואני אסתדר...." זה יכול לגרום נזק ולא תועלת תשקיע בעסק שלך כדי שהוא יחזיר לך את ההשקעה כדי ליצור כסף דרושה גם השקעה כספית קח לך את זה כחומר למחשבה... ושיהיה בהצלחה ! המגיבים הקודמים סיכמו את הצד המקצועי הצורה מצויינת !

shlomogarbi

New member
תודה רבה אבל יש בעייתיות מסויימת

שלום, אני מסתכל על רשימת תיקונים וההמלצות שלחו לי - תודה רבה! - ובינינו, לשבת כמה שעות ולעבור על הקוד סה"כ HTML 8 דפים להוסיף לאפיינן וכו' לא לוקח יותר מכמה שעות. אין לי צורך במילים מנופחות ובאפיוניי מילות מפתח, יש לי מילה אחת שאני רוצה לקדם וזהו. איך אני אדע שאיש ה SEO לא גובה ממני כסף ומספר לי סיפורים של זמן עבודה ועלויות וכו'? אני רוצה לדעת בדיוק אחד לאחד מה הוא עושה וכמה זמן זה לקח וכמה לשלם על העבודה. צריך לפנות לפרילנסר במקרה הזה?

etgarsh

New member
לשאלתך

באופן עקרוני - לעולם לא תדעי מה תהיה איכות העבודה עד שלא תתחילי לעבוד עם הבחור. מצד שני, זה נכון כמעט לכל תחום. (איך הלקוחות שלך יידעו שהם מקבלים מוצרים מדהימים עד שהם לא ניסו בעצמם?) על מנת לצמצם סיכונים את יכולה לחתום על הסכמים לא ארוכים (חצי שנה למשל) ולבקש פירוט ממקדם האתרים על הפעילויות שהוא הולך לבצע על האתר. את הקישורים שאת תקבלי את תמיד יכולה לראות בעצמך מאוד כדאי להבין בתחום אבל עדיין עדיף לקחת מקדם אתרים מקצועי. יום מקסים אתגר

shlomogarbi

New member
אני מוכן להציע את האתר שלי למכרז פתוח

לכל מי שרוצה לקחת פרוייקט קטן של קידום האתר נא לשלוח לי במסרים פרוט של דרכי הפעולה, קישורים פוטנציאלים, ועלויות. ותודה רבה לך על העזרה etgarsh !!

xMAN91

New member
מה ברצונך לקדם?

אילו ביטויים חשוב לך לקדם? מה כתובת האתר?

xMAN91

New member
תשובה

אוכל לבדוק אפשרות קידום האתר של קייטרינג בהתחייבות לדף ראשון אבל זה לא יהיה בחינם האתר השני, זה סאב-דומיין ועוד של דפי זהב לא מאמין שאפשר לקדם את זה בכלל www.webplanit.net

למעלה