קידום דפים מהאתר

nanali007

New member
קידום דפים מהאתר

יש לי אתר שאני צריכה לקדם האתר הוא בנושא אימון אישי אבל בעל האתר רוצה לקדם ביטוי שלא כל כך קשור לאימון אישי כך שיוצא שאני צריכה לקדם את הדף שהוא ייצור עבור אותו ביטוי ולא לקדם את האתר כולו. הוא שאל אותי בעצם מה התפקיד שלי בקידום אם הוא זה שצריך לכתוב את המאמרים ולשים אותם הסברתי לו שתפקידי הוא לדאוג שהביטוי מופיע מספר פעמים בצפיפות מתאימה במאמר לדאוג שיהיו קישורים פנימיים בתוך האתר אל המאמר, להשיג קישורים חיצוניים אל המאמר מעבר לכך מה עוד אני יכולה לעשות בכדי לקדם את הדף?

אני66

New member
צמצמת את התפקיד

בגדול מה שכתבת זאת דרך פעולה. תפקידו של מקדם אתרים הוא מעבר למה שכתבת. אני מציע שתגדירי את העבודה שלך כך קידום האתר במילות מפתח רלוונטיות במטרה להזרים לאתר גולשים רלוונטים לעיסוק האתר. באמצעות קישורים, הפצת מאמרים, ויצירת שיתופי פעולה. בנושא התוכן מסכים איתך שאת לא אמורה לכתוב אותם אבל תפקידו של מקדם היא לבנות אסטרטגיית תוכן באתר ולהנחות את הלקוח מה לכתוב מתי ולאיזה חלק של האתר. אחד התפקידים החשובים של מקדם זה לוודא שקיימת באתר היררכיה נכונה, על מנת שלגולש שמגיע לאתר יהיה קל להתמצא. באמצעות היררכיה נכונה גם גוגל יבין יותר טוב את האתר. מעקב וניתוח נתונים - מרכיב חשוב בתפקיד זה לנתח את תנועת הגולשים באתר ולהבין כיצד לשפר על מנת להגיע לביצועים טובים יותר באתר. תוך התמקדות בהפניות/ קניות באתר. יש עוד כמה נושאים שמקדם אתרים מתעסק איתם. מקדם אתרים מחליט, קובע בכל מה שקורה עם האתר בזמן העבודה שלו. לא פעם אנו משמשים כיועצים לבעל האתר בנושאים שונים ומגוונים. קידום אתרים זה לא רק קישורים או מיקום בגוגל. תני דגש למה שהלקוח שלך רוצה רמז זה לא מיקום בגוגל, הוא רוצה פניות מהאתר. "אדם שקונה מקדחה לא קונה מקדחה הוא קונה חור בקיר". :)

seostar

New member
הדרך הכי קצרה לסתום חור בקיר...........

"הדרך הכי קצרה לסתום חור בקיר היא לשים תמונה" תגידי לו שצריך עוד מאמרים באותו נושא, שיהיו בקטגוריה מסויימת באתר ואז תקדמי את העמוד של הקטגוריה, תדרשי ממנו מאמרים נוספים (או שתכתבי חלק בעצמך או שתצרי גירסאות שונות של המאמר) כדי להפיץ באתרי מאמרים ובלוגים. מניסיון שלי לא מספיק מאמר אחד בביטוי מסויים כדי להגיע לתוצאה טובה. ואם הוא בכל זאת חושב שהוא מסוגל לבד אז שום דבר לא ישנה את דעתו חוץ מאולי כשלון שלו להצליח בביטוי הזה.

websiteil

New member
כתיבת מאמרים

הוא צריך לכתוב מספר מאמרים ואת תכתבי כמה וריציות על כל מאמר שלו. כתיבת המאמרים שלו צריכה להכתב על בסיס קבוע (למשל פעם בשבועים/ חודש). ושלך עדיף פעם בשבוע.

למעלה