קידום בעבודה***

merav200670

New member
קידום בעבודה***

שמי מירב, 20.06.1970 , עובדת 20 שנה באותו מקום, הבוס העלה לכל המחלקה את השכר ולי לא, הוא מתעלם ממני בעיקביות שמו משה 9.9.1960 , למרות בקשותיי לקידום , לא ברור לי מדוע הוא מתעלל בי ? האם עליי לעזוב את מקום העבודה ולחפש מקום אחר? או שיש לי סיכוי לקידום או העלאת שכר , אני מאוד פגועה ממנו.ומגיעה לעבודה בלי חשק. האם הגורל מזמן לי אפשרויות אחרות בחיים ?

גילה118

New member
merav200670 נושא: קידום בעבודה***

שלם מירב,
חשוב שתפני לבית דין לעבודה ותתייעצי עם אנשי מקצוע כמו עורכי דין. מפני שאם ישנה אפליה לרעה את יכולה לזכות בפיצויים. כמו כן, חשוב שתכיני אלטרנטיבה מקצועית כמו עבודה כעצמאית, מפני שבגיל 43 את יכולה למצוא את עצמך במקום עבודה חדש ללא שיפור בתנאים של מעמד או שכר מקצועי וכך תעברי מהפח אל הפחת. הינך אישה מוכשרת מאוד, נבונה, בעלת קסם אישי רב, כושר ביטוי ושכנוע, חוש פסיכולוגי מפותח, אינטואיציות חזקות וטוב לב היוצא מגדר הרגיל. אינך מלחמתית ואינך מאיימת על אף אחד וסך הכל אנשים אוהבים אותך. כדאי לשנות את שמך למרב כדי שתהיי יותר חזקה, עצמאית ובוגרת רגשית ותוכלי לקחת אחריות ומחויבויות, להלחם על זכויותייך והישגייך ולהתמודד עם מצבים שאינם קלים לאורך זמן בלי לברוח מהמציאות כאשר התקופה קשה. בברכה, גילה אמיר

merav200670

New member
שנוי שם ממירב למרב

בעבר התייעצתי עם נומרולוגים , והם טענו שהאות י' שבשם מירב חשובה מאוד, כי יותר טוב שם עם 4 אותיות, ושזה מאוד חשוב שבשם תהיה אות א.ה.ו.י , ושאם אני אהיה מרב בלי י' אז השם מתחיל במילה מר= שזה לא רצוי , לאור הנימוקים הללו לא החלפתי את שמי...האם יש אמת בטענות שלהם? אני קצת מבולבלת.....

גילה118

New member
שנוי שם ממירב למרב

שלום מירב,
אם טוב לך, הישארי עם השם מירב, אם לא טוב לך, נסי לשנות את שמך למרב ואולי תוכלי להתחזק וליצור בסיס טוב להישגייך. אני רק מייעצת, לך יש את זכות הבחירה.
בברכה, גילה אמיר

למעלה