קידום אתר

danielee

New member
2 הדרכים

אפשריות. השאלה אם יש לך זמן לזה. קידום האתר דורש זמן וידע. אם אתה רוצה לעשות זאת לבד, תצטרך לקרוא וללמוד איך עושים זאת דבר שיקח לך קצת זמן אבל גם ילמד אותך אם מעניין אותך התחום. אני ממליץ לך לפנות למישהו מקצועי אם אתה רוצה לשלוט בצורה ברורה בתוצאות החיפוש ולא להתנדנד. בהצלחה.

yarontor

New member
באיזה מילים מדובר ?

באיזה מילים או ביטויי אתה רוצה להיות בעמוד הראשון ?

המילים

הם : בלונים בלונים לברית בלונים באשדוד בלונים בבאר שבע משלוחי בלונים הכן לומדים קידום אתרים ? תודה לכל העונים.

yakir shp

New member
קידום אתר

זה שאתה רוצה לקדם את האתר זה נחמד אך דברים לא קוראים בשנייה, אין קסמים בתחום הזה צריך לעבוד קשה צריך לעשות מחקר מילות מפתח אופטימיזציה תוכן ואופטימיזציה מבנה לאתר.. ואלו רק חלק ראשוני שעושים.. אני מציע לך או להתחיל ללמוד את התחום או לקחת מישהו שלפחות יעזור לך בהתחלה של הקידום, ידריך אותך.. אם יש לך שאלה ספציפית לגבי משהו אתה יכול לשלוח לי בפרטי בהצלחה! javascript:InsertIcon('
')

tzurro

New member
אולי תתחיל מזה

שתוציא את הלינקים שלך ממילה שיש לה נפח חיפוש, קשה לי להאמין ש"אוטו בלון" עונה על ההגדרה הזו. דרך אגב יש כאן למישהו מושג אם אפשר להוציא את הקישור מהחתימה כאנקור?

yakir shp

New member
ריבוי קישורים פנימיים

בעיקרון קישורים פנימיים זה לא רע אבל גם את זה צריך לעשות בפרופוציה, בעיקרון לא כדאי שיהיה יותר מ-30 קישורים פנימיים בעמוד, וטוב שיהיה אז לזחלנים של גוגל יהיה יותר ניווט באתר עצמו אז קישורים פנימיים לא פוגעים ואפילו אולי קצת עוזרים אבל עדיף תמיד להישאר בפרופוציה, לדוגמה אם יש לך דף עם 30 מילים ועשית מהם 20 קישורים זה לא מתאים.. בהצלחה!

למעלה