קידום אתר שלום איך מקדמים אתר? איך עשוים שאנשים יכירו וישתמשו במה שהוא מציע? תודה מראש
S SILVIA10 New member 18/9/08 #1 קידום אתר שלום איך מקדמים אתר? איך עשוים שאנשים יכירו וישתמשו במה שהוא מציע? תודה מראש
Y yarontor New member 19/9/08 #2 ניתוח לב זה כמו שתשאל : איך תנתחים לב ? איך עושים שהלב יעבוד יוטר טוב ? קידום את זה מקצוע צריך ללמוד אותו בעיקר מקריאת הרבה מאמרים קידום אתר זה לא 2-3 פקודות או הוראות וזהו...האתר ראשון.... בהצלחה
ניתוח לב זה כמו שתשאל : איך תנתחים לב ? איך עושים שהלב יעבוד יוטר טוב ? קידום את זה מקצוע צריך ללמוד אותו בעיקר מקריאת הרבה מאמרים קידום אתר זה לא 2-3 פקודות או הוראות וזהו...האתר ראשון.... בהצלחה
K KOBI121212 New member 19/9/08 #3 מחזק את מי שמעליי, קידום אתרים הוא מקצוע לכל דבר. כדי לראות תוצאות בביטויים סיבירים, דורשת השקעה של לפחות חודשיים. אפשר ללמוד את זה, בקורסים וכ'ו. אני מציע להתחיל לבד.
מחזק את מי שמעליי, קידום אתרים הוא מקצוע לכל דבר. כדי לראות תוצאות בביטויים סיבירים, דורשת השקעה של לפחות חודשיים. אפשר ללמוד את זה, בקורסים וכ'ו. אני מציע להתחיל לבד.
ל לינה1 New member 20/9/08 #4 קידום אתרים אני בעלת אתר לילדים ואני מעוניינת לקדם אותו. שם האתר ילדודים ואשמח לקבל עצות ורעיונות מה לעשות?
קידום אתרים אני בעלת אתר לילדים ואני מעוניינת לקדם אותו. שם האתר ילדודים ואשמח לקבל עצות ורעיונות מה לעשות?